Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herpesz

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádámék otthagyták a Biohairt a Soroksári Auchanban, miután másodszor sem bírtak 5 percet szakítani egyéves kisfia hajára: Szeretném megosztani veletek a mai napon (05/10-én) szerzett friss tapasztalatomat a sorksári Auchan-ben működő Biohair-rel kapcsoaltban. Tudom, most jön a…..
(A poszt nem vidám. És van egy pár nem túl szép fotó. Csak saját felelősségre...) Mindig más karambolozik. Mindig mást ér baleset. Mindig mást ütnek el. Mindig másért víjjog a mentőautó szirénája. Mindig azt gondoljuk, hogy velem ez úgysem történhet meg. Én is ezt…..
Tudjuk milyenek a munkáltatók, de sok közülük nem is tagadja, csak éppen virágnyelven fogalmazza meg a hirdetéseiben. Javaslom, hogy tapasztalatlanabb álláskeresők számára állítsunk össze egy szótárat! Kezdem én:   rugalmasság = sok túlóra várható, és csak az utolsó…..
Lászlóéknak első nap után beszóltak, hogy hangosak a gyerekeik, pedig 4 családdal kivették az egész Zöldkapu Vendégházat: Nem vagyunk egy kifejezetten problémakereső, konfrontálódós család, talán ezen is múlott az idei szilveszterünk sikere. Azért döntöttünk, hogy…..
herpesz 2014.01.06 19:58:03
@hagyma:
150 ezer három vagy négy családnak 3 napra nem olyan nagy összeg hogy egy rakat bunkó embernek a seggét kelljen kinyalni...
Usában sem mindenhol
herpesz 2014.01.07 08:22:21
@zooDoo:
ugyanarról beszélünk...
herpesz 2014.01.07 08:25:03
@hagyma:
akkor megkövezem magam, elnézésedet, azt hittem az egész csapatnak volt ennyi...
De azóta írt a tulaj is, hát ne haragudj, szilveszter ide vagy oda, én is kiborulnék ha a pihenésemen egy csapat neveletlen gyerek ordítását kellene hallgatnom
A sofőr visszakézből, ököllel szájon vágta a sógoromat, rázta, trágárul beszélt, jobban mondva anyázott, és ismét ütésre emelte a kezét. Nem gondoltam, hogy egyszer ide fogok írni..  Olvasgatom a blogot, szörnyülködöm. Nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim a magyar…..
Cuny, mint egy hímzőgép, dolgos kezei nem csak a sunákat varrja szebbre, de a szemöldöködet is cholára igazítja, ha unod a régit: Vagy a szádat: Köszi Manó!..
herpesz 2013.07.08 20:47:16
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
herpesz 2013.06.27 09:23:17
@haggyadaszt:
nekem is ugyanez a bajom...
mert most lehet hogy nincs forgalomban az autó, de attól az a pöcsfejjani ugyanúgy vezetheti. Pénze nincs, autót visszaadni nem akarja (merthogy kifizette) nekem meg még a nevemen van.
herpesz 2013.06.27 09:31:06
@Ciri: bocs, még nem jelentettem be hogy eladtam, csak kivonattam, mert ez a gyökér ugyanúgy használja a kocsit, és még mindig a nevemen van... mivan ha balesetezik vagy rossz helyen parkol? És mindig húzza az időt, sosincs pénze, akkor nemtudom az ilyennek minek ilyen autó (nem Suzuki, mégcsak nem is kis fogyasztású városi autó)
herpesz 2013.06.27 09:37:52
@nickmack:
hát látod :)következetesség :)
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
herpesz 2013.06.12 13:48:51
@De gustibusaut bene, aut nihil: elképzelni se tudom milyen emberek között élhetsz, akiknél ez a mentalitás... hozhatunk fel példákat, mondhatod, hogy szerinted az a normális amit te csinálsz, számomra meg az a normális amit én.
Én szeretem az autókat, szeretem az én autómat is, és senki sem a pénztárcájának az ellensége, ha meg lehet előzni a későbbi nagyobb kiadásokat, akkor inkább áldozok rá most keveset, mint később sokat.
Az átlagemberre döglött kefirt nem bíznék, nemhogy autót. (és gyereket sem amúgy, de ez más téma)
herpesz 2013.06.12 14:52:58
@De gustibusaut bene, aut nihil:
ez az amitől az agyam eldobom... számoljon mindenki utána hogy mennyibe kerül az autó, nem csak annyi hogy megveszem, tankolom és shúúú (mint Zsófi). Akinek (elnézést) kilóg a segge a nadrágból, az ne akarjon autót. Egyszerűen el kell fogadni hogy nem mindenki engedheti meg magának. Nem jár, nem érdemlem meg, ha nem telik rá, akkor nem telik rá.
herpesz 2013.06.12 15:09:20
@De gustibusaut bene, aut nihil:
hát akkor nehogy már sajnáljam őket :) aki hülye, haljon meg. Kiveszi inkább a gyerek szájából a kenyeret (képletesen) hogy fizesse a kocsi törlesztőjét/hitelét/benzint/teljesítményadót/ stbstb közben ömlik belőle a füst, nyekerek, majdnem hogy nem lógnak ki a kábelek belőle, de ugye neki "nincs pénze rendbe tenni". És csodálkozó szemekkel néz amikor a kocsi ott hagyja az út közepén, és mindenki hibás, szemét a kereskedő/magánember aki vette, mindenki az ő hátán akar megélni (nem viszem el szervizbe majd a haver okosba' megcsinálja) aztán megy a rinya meg a hiszti.
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
herpesz 2013.06.06 12:48:48
herpesz 2013.06.06 12:54:47
www.youtube.com/watch?v=1jXwoNjL8fQ

ha nem tudod, akkor ez a dal segít hogy megjegyezd, mit hova
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
Nyuszituro véletlenül tudta meg Lisztferihegyen, hogy mi a teendő, ha 10000 forintból nem tud váltani a jegykiadó automata, pénztár pedig már nincs. A MÁV Start telefonos ügyfélszolgálata szerint ilyenkor sajnos megbüntetik őket, aztán majd talán egyszer jóváírják, de…..
herpesz 2013.03.28 08:39:25
@HaNa:
fogadjuk el, hogy nem szívesen rak bele senki se egy ennyire ocsmány automatába bankkártyát, akár magyar bankéról van szó, akár külföldiéről.(mi van, ha elnyeli? Ott fog állni semmi pénzzel egy-kettő héten keresztül?)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..
herpesz 2012.11.09 12:46:27
@Johnsmith000:
ja, és egy utolsó, elnézést hogy több részleten írom, tudod van aki dolgozik is, nem ez az egyetlen egy örömöm, az lenne az örömöm, ha tudnám csinálni tovább fennakadás nélkül a dolgom, és nem ilyen tajgetoszpozitív emberek miatt lennék feltartóztatva----
üldözési mánia?:)))
herpesz 2012.11.09 14:07:15
@Johnsmith000:
szerintem te félreértésben vagy :)
...akármennyire is nyilvánvaló hogy szeretnéd hogy kezdjenek a herpesz nickeddel valamit...-ezt hol láttad?

...de te tényleg nem véletlen vagy csak eladó...-ezt hol olvastad hogy eladó vagyok?

...hiszen ahogy írtad a boltban is képtelen vagy felfogni a legegyszerűbb dolgokat...-ezt hol olvastad?

...akkor ne személyes sértésként fogd fel...l- nézzük vissza miket írtál: szellemi sasmadár lehetsz;egy olyan hülyébe fut bele az ember mint te; tajgetoszpozitív ember

Menj vissza dolgozni, nem neked való ez az egész kommentelősdi :))
herpesz 2012.11.09 14:31:20
@Johnsmith000: mit is? :)
Kedves Praxis Blog! Régóta olvaslak Titeket, a hozzászólókat is, így szeretném, ha elolvasnátok az én történetemet.Fiatal lány vagyok, albérletben lakom a fővárosban. Természetesen a halottak napi négy napos szünetben kezdett el fájni a fülem. Nem tudom kinek volt ilyenben…..
herpesz 2011.11.23 14:26:48
@qbr:
Munkahelyi orvos: minden cégnek kell ilyennek lennie? Mert én egy magáncégnél dolgozom, ketten vagyunk alkalmazottak.
Iskolaorvos: dolgozom
Kollégiumorvos: dolgozom
Ezt le is írtam a posztban, hogy biztos ez (is) fájhatott a második Doktor Úrnak, hogy én a kis csitri mit zargatom őt. Sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ebből volt már hátrányom, de természetesen ez csak feltételezés.

@irutavé:
miért hihetetlen?
A telefonommal lefotóztuk a fül-orr-gégészet és patológia feliratú ajtót, és miközben nyomogattam a telefonom, néztem h mennyi idő telik el.
És igen, a nagy szőrös ujját beledugta csak úgy a fülembe. Ha nem így történt volna, nem így írom le, gondolhatod hogy ilyet nem talál ki épp eszű ember.
@Kara kán:
Köszönöm, legközelebb kipróbálom ezt is, ez elmaradt a házi praktikákból.

Minden tiszteltem ettől függetlenül az orvosoké, DE:
-ha te nem végzed rendesen a munkádat, azért kapsz szankciót.
-ha nem úgy viselkedsz az ügyféllel, vevővel, akármivel, akkor azért kapsz szankciót.
Vagy tévednék?
Nekem igazából csak ez fáj. Fizetem a tb-t, dolgozom, és komoly fájdalom esetén nem látnak el. Lehet azt írni,hogy hisztis vagyok, és mekkora szentségtörés zavarni emiatt a Doktor urakat, de erre is írtam, hogy mindenkinek a saját fájdalma és gondja a legnagyobb baj. Én még az tanultam, hogy aki beteg, legyen szerény, és gondolhatjátok, hogy komoly fájdalmak közepette mennyire "virgonc" az ember. Köszöntem,illedelmesen, nem is olyan stílusú vagyok, hogy akkor most megmutatom ki a Jani. Gondolom veletek is volt olyan hogy tisztelettudóan, kedvesen álltatok valakihez, és nem teljesen azt kaptátok vissza. Ezen nincs mit túlragozni.
Ennek a blognak ez a lényege, hogy ezeket leírjuk. Velem ez történt, köszönöm a sok hasznos tanácsot.
herpesz 2011.11.23 17:39:40
@irutavé:
Olvasd el amit írtam... kérdeztem a Doktor úrtól, hogy mégis ha állkapocs-gyulladásom van, akkor miért a fülembe dugta csak az ujját, és miért érzem bedugulva, erre vezetett ki a rendelőből. Semmi kézmosás, semmi gumikesztyű.
Nem mindegy hogy idd ki...,vagy vidd ki...!- ez hogy is kerül a mondanivalód végére?
herpesz 2011.11.23 18:06:56
@irutavé:
:))) ha lett volna, akkor úgy fogalmazok, hogy "megvizsgált"
az "egyszerű földi halandó" nem jelenti azt automatikusan, hogy az illető debil :)
Egyébként megállapítható bármi betegség az ujj egyszerű fülbedugásával? Tapogatás, szemrevételezés nélkül?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
herpesz 2011.10.04 15:56:14
herpesz 2011.10.04 15:58:22
@_Molly:
köszönöm szépen :)
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Blog!…..
Kidobni is csellel sikerült, elvágtuk a net kábelt és fb nélkül unatkozott és megörült ezért hazament.Sziasztok! Egy-két hónapja olvasom a blogot, reméltem találok egy, az enyémhez hasonló brutalitású sztorit, de nem. Az enyém elég durva, brazil szappanoperát…..
„Volt olyan, hogy kizártam a házból, de ez is csak rontott a helyzeten. Azt mondta, hogy ő most ettől a nőtől gyereket akar”– a pasi beleszeret egy csajba a netről, csakhogy a barátnője ezt nem nézi jó szemmel. Azt pláne nem, amikor a pasija külön mobilt vesz…..
herpesz 2011.04.18 16:41:10
ÁÁÁ ez egy vicc :)))
le kell írnom a történetemet:
megismerkedtem egy nálam idősebb "férfival", akiről tudtam, hogy családja vagy, asszony, gyerekek, ezért nem is firtattam a dolgokat, mindig csak haverként tekintettem rá, hiszen máshogy látta a világot, mint én, sok jó tanácsot tudott adni. Aztán észrevettem hogy folyton keserű volt neki minden: az asszony igénytelen, az asszonynak folyton fáj a feje, nem jól főz, nem jó semmi. Persze én se vagyok hülye, és tudtam hogy honnan fúj a szél, de azért mindig megkérdeztem: ha ennyire szar, miért nem lép le? Magyarázkodás: jajj mert a lakáshitel, jajj meg a gyerekeknek szükségük van apára... mondom arra igen, de arra h hazamenj és paraszt legyél, arra nincs. Ez így ment egy ideig, majd egyszer beadta otthon hogy ő lelép. Persze volt ott is ribillió, hogy megtalálja a kurvája szemét, kikaparja, megöli, megveri, sós kútba teszi, de onnan is kiveszi, stb. Kire gyanakodott? Naná hogy rám... Hívogatott, írkált nekem, leskelődött közösségi oldalakon, telekürtölte a szülőfaluját hogy a férje egy nagyvárosi kis fruskáért hagyja el (mondjuk ezzel csak magát égette, én kb: 300 km-el arrébb lakom)
Aztán csak azért hívott, hogy elmondja, mennyire boldogok újra a férjével, mert vegyem tudomásul, ő hiába idősebb, de mégiscsak jobban tud valamit, ha a férje őt választotta, és nem engem.
Na ez a vicc benne:))) egyszerűen ezek a hölgyek nem képesek az őszinteségre, kivülre mutatják hogy minden milyen remek, fontos a kocsi, a lakás, belülről meg rohadnak...
A történet egyébként ennyi volt, mondtam h hagyjanak békén a francba, töröltem mindegyiket mindenhonnan, nyúzzák egymást, megérdemlik
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..