Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopptarisznyarák

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedülálló módon, Magyarországon környezetvédelmi adó sújtja a napelemeket, kampánykerítéssel kihalás szélén álló rágcsálófajt végzünk ki, természetvédelmi területekre és ökogazdálkodásokra fittyet hányva szántjuk be a bioföldeket. Így néz ki a…..
hopptarisznyarák 2016.01.14 19:45:45
Oké, most már tényleg hivatalos: Hollandia a legjobb hely a világon: legális a kábó, lehet kurválkodni és most már a jogsi megszerzéséhez vezető út is álló farkakkal van kitáblázva.   A holland törvények szerint tök oké, ha egy vezetési oktató órákat kínál a…..
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Berlinben jártam feltöltődni. Megint. Sokadjára. El kellett merülnöm kicsit a városban, mint tíz évvel ezelőtt is, amikor a kemoterápia lezárultával fellélegezhettem és utazni vágytam, a célállomás pedig egyértelműen Berlin lett. Vagy tavaly novemberben, amikor azt gondoltam, ha…..
A fal a térkép-részleten jobb oldalon jelölt A C-terv összedőlt, elővesszük a D-tervet. Zoran Milanović horvát miniszterelnök szavai a fentiek a jól értesült, kormányközeli Jutarnji.hr újságírói szerint.  "Horvátország nem válik hotspot-tá. Szlovénia jelezte, hogy…..
Komolyan, ráfért már valami erre a műfajra, a pucércsajos verzió nem jött be, nálunk is kihajították a köztévéből az ízes palócos magyarsággal beszélő palit, valaminek változnia kellett, na. Az oroszok mutatják az irányt, nem is akárhogyan. Az orosz légierő gépei…..
A svédeknek az elmúlt hónapokban háromszor is sikerült a magyar közvéleményt kihozniuk a béketűrésből. Először egy fogyatékkal élő kislányról derült ki, hogy egyetlen - Svédországban lakó - rokonánál való elhelyezése bedöntené az egész svéd költségvetést, ezért a…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
hopptarisznyarák 2015.09.30 16:34:20
@tommybravo: A leleplező videó már másnap kint volt. A fotók is. Mégis a fotókból ÖNKÉNYESEN kivettek egy olyat (fent láthatod) ahol nem egészen biztos a távolság a két ember között, és azóta is tendenciózusan GÁNCSOLÁST írnak. Ez mi???
hopptarisznyarák 2015.09.30 17:08:14
@Gérard Duchemin: Az osztrákok ma jelentették be, hogy készek erőszakot alkalmazni a szlovén-osztrák, magyar-oszták határon, ha a németek valóban megszigorítják a betolakodók továbbhaladását.
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
hopptarisznyarák 2015.05.07 12:08:37
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
hopptarisznyarák 2015.04.28 13:48:13
hopptarisznyarák 2015.04.28 14:03:47
@dancegirl26: bizony megtette volna. Ha jól tudom ez a játék aról szól, hogy emberek fekszenek le egymással... kamerák előtt. (a többi csak körítés) Nem véletlenül hívnak be prostikat. (akik persze vérig vannak sértve ha így becézik őket) Most láthattuk, hogy néz ki egy ilyen erőszak. (kezdete) Ezért nem kell befeküdni más ágyába.. vagy elmenni egy ilyen "játékba".
hopptarisznyarák 2015.04.28 17:01:18
@Popeye76: lánya válogatja, hogy mit él át. Ugyanebben a műsorban láthtattad, hogy Beus azzal hencegett, hogy egyszer szétszakada a feneke(?) vagymi. El sem tudom képzelni mi mehetett át rajta.. Talán egy arab focicsapat? Mindenestre ő boldog volt ettől.
A videó egyébként nagyon oktatóvideó. De nem csak ez a része. Úgy az egész. Hogy ezek az ösztönlények milyen szinten élnek. Ha ebbe a brigádba belekeveredik egy bölcsészlány, akkor az sírva távozik.
Ami ezeken a videókon látható, egyszeri és megismételhetetlen.  Zvi Yehezkeli tudta, hogy ezt a riportot életében csak egyszer készítheti el. Ha szerencséje van. Tökéletes arab tudásával, sztenderd közel-keleti vonásaival, iszlám hívőként hónapokra beépült Európa…..
hopptarisznyarák 2015.02.23 19:21:48
@Szumi: te miről beszélsz? Ha az iszlám 500 évvel le van maradva, akkor el tudjuk képzelni, hogy mit művelhettek az elődeink idejében. Megértem Európát, hogy annak idején mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte a nándorfehérvári eseményeket. Az iszlámot csak a kőkemény diktatúrák tudják fékentartani. Szaddam, Kadhafi vagy a szíriai elnök. Európának észre kell vennie, hogy a Közel-Keleten nem szabad teret engedni a demokráciának, mert akkor ezek a szemétládák elkezdenek unatkozni, és pár nap múlva már gyilkolni fognak. Még itt az európai jólétben is ezt teszik. Vissza kell állítani a diktattúrákat, és rájuk bízni a piszkos munkát. Ideggázzal, vagy tömeggyilkosságokkal, de bármi áron meg kell fékezni ezt az őrült csürhét.
81 éves korában elhunyt Tony Verna, az a rendező-producer, aki 51 évvel ezelőtt feltalálta az ismétlést, a tévés sportközvetítések megmentőjét. Tessék csak elképzelni milyen lenne a 100 méteres síkfutás döntője, egy szoros befutóval, visszajátszás nélkül! Vagy egy…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Egy jegyzőt kirúgott a Rogán Antal vezette önkormányzat  a Portik Tamáséknak átjátszott ingatlan miatt, míg egy másikat kinevezett Sélley Zoltán személyében, aki az összes kétes ingatlanügyletet levezényelte, mint a kerület vagyonkezelője. Rogán Antal fideszes…..
Hogy mi a bűne az énekesnőnek, nem tudom, lehet az, hogy a legutóbb, amikor a két piacvezető bulvártermék vele foglalkozott, azt állították, hogy megalázta ByeAlexet meg Rúzsa Magdit, mert testvére, Tóth Vera koncertjén azt merte mondani, hogy hajá tesó, legyen már végre egy…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Tények?- állítólag a nők egyszerre több dologra is oda tudnak figyelni, mint a férfiak, ellenben kevésbé koncentráltak, ami logikus, hiszen több felé oszlik a figyelmük.- állítólag az ázsiai ladyboyok már olyan szintre fejlesztették magukat (illetve őket az orvostudomány), hogy…..
hopptarisznyarák 2014.12.05 13:14:45
@Ada: az autópálya matricához: igenis érdekes hír, hogy mostantól már büntetenek, ugyanis ez NAPI matrica! Milyen alapon nem érvényes visszamenőleg 0 óráig? Ha ilyen szuper lett a rendszer, akkor ugye ha én egy 10 napos matricát este veszek meg, akor mostantól a 10 nap utáni nap estéig is jó??? Jahhh.. azt már nem! Mert csak arra használják, hogy óránkénti frissítést, hogy büntessenek! Szóval ha napi matricáról beszélünk, akkor mi értelme azokat is büntetni, akik a pályán megvették a matricát? Én példul mindig ezt csináltam, mert a kivezető úton a benzinkutakon sorok álltak a kasszánál. Megint eszement állatság, ahol a vevőt büntetik. Magyarország, így szeretlek!
hopptarisznyarák 2014.12.05 13:17:21
@hopptarisznyarák:
jav: bocs az elütésekért: tandom=random
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Demeter Nikolett Szegeden született, ám jelenleg Panamában él. Szűk két éve triatlonozik, mert a fejébe vette, hogy teljesíti a mexikói Cozumel szigeten rendezett ironman versenyt. A viadal napra pontosan egy éve volt, Niki azóta számos hasonló erőpróbán van túl és ahelyett, hogy…..
hopptarisznyarák 2014.11.30 11:07:33