Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körtetorta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Budapest igen előkelő részét, az I. kerületet vesszük ebben a bejegyzésben górcső alá. Csodaszép eladó ingatlanokat találni errefelé, ám azzal nem árt tisztában lenni, hogy ezek ára jóval magasabb, mint egy átlagos budapesti otthoné. Úgy tűnik, már-már presztízskérdés,…..
körtetorta 2015.01.30 07:39:01
6. Egerszegi Krisztina "Egér" az úszás modern kori bajnoka, aki szinte minden addig létező rekordot megdöntött, már ami az úszást illeti. Ötszörös olimpiai aranyérmes, emellett sokszoros Európa- és világbajnok. Példaértékű sportolói pályafutást tudhat magáénak, egy…..
Ismét összeállították a legstresszesebb foglalkozások listáját, ami persze inkább érdekes játék, de annak nagyon jó. A CareerCast nevű oldal 11 különböző tényezőt vett figyelembe, például a fizikai igénybevételt, az utazások gyakoriságát, vagy például a szakmában…..
1954. április 2-án, a kora délelőtti órákban a Los Angeles Times fotósa John Gaunt éppen a kaliforniai Hermosa Beachen található otthonában heverészett, amikor meghallotta a szomszéd kiáltását: "Valami történt a strandon!" Gaunt azonnal megragadta a Rolleiflex fényképezőgépét…..
Szerda dél körül értem Hágába. Betettem a táskámat a csomagmegőrzőbe, vettem egy napi jegyet 6 Euróért, és bebuszoztam a belvárosba. Kis séta után beültem egy kávézóba blogot irni. A tér tele volt turistával, a kávézó pincérei jófejek voltak. A tizenkilencedik…..
körtetorta 2014.04.14 18:45:59
@nikita: A sajt (pizzák mindenhol) és a tej (latte, cappuccino mindenhol) nem számít tejterméknek?
Egyébként érdekes a blogod témája, de egyetértek az évek óta ismétlődő kritikákkal a stílusodat és helyesírásodat illetően. Szerintem érdemes lenne ezekre nagyobb figyelmet fordítanod, ha ennyien olvasnak. Üdv.