Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Zupkó

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő utam a hűség városába vezetett, Sopronban. Itt rengeteg látnivaló van. Mivel csak 1 napra mentem, így sajnos nem tudtam mindent megnézni a városban, de így us sok nagyszerű élményt szereztem. Délelőtt folyamán elnéztem az Erzsébet kertbe, ami egy csodálatos kis park. Errefele található…..
Üdvözletem kedves olvasó! Zupkó László vagyok, egy kalandvágyó srác. Mindig is hajtott a kíváncsiság, hogy milyen lehet utazásokkal teli kalandos életet élni, csodás helyeken járva, eseménydús és izgalmas emlékekkel megtöltve. Eddigi életem során nem volt rá lehetőségem belecsöppeni ilyenfajta…..
Gyorsan múlik az idő, a percek csak úgy peregnek. Az idei nyár is lassan véget ér. Nem igazán szoktam nyaralni és idén sem voltam sehol, de mégis csodás nyaram volt. Már 1 hónapja, hogy belevágtam a bloggerkedésbe, ami számomra egyfajta kikapcsolódás és öröm. Néhány pozitív visszajelzést is kaptam…..
Csodás érzés, amikor a szürke hétköznapokból kilépve lekötöd magad valami olyan dologgal, ami örömöt, boldogságot, némi kikapcsolódást nyújt a számodra. Egy hobbi. Eddigi életem során akad olyan, amiből már úgy gondolom, hogy kinőttem. Ilyen az autogram gyűjtés, ami számomra sok élményt nyújtott…..
Az élet tele van csupa meglepetéssel, váratlan fordulatokkal. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap, hogy egy nem várt döntés hogyan alakítja a jövőt. Sokszor voltam már úgy, hogy eldöntöttem valamit, aztán másképp alakultak a dolgok. Egy elhatározott döntés általában nálam sosem sült el jól,…..
Az ember egy társas lény. Egy társ mellett fontos az is, hogy mellettünk legyen egy barát (vagy akár több is). Unalmas is lenne az élet barátok nélkül, hiszen ez teszi jobbá, szebbé a történéseinket az időnk során. Vannak akiknek egy életen át tart és vannak akiknek folyamatosan váltakoznak. Újak…..
Ó, azok a régi szép idők. Amikor még gyerekként semmi gondunk nem volt és önfeledten játszottunk. Még nem volt se okostelefon, se számítógép, se internet. Emlékszem, hogy mennyit labdáztam, társasoztam, fogócskáztam, bújócskáztam. Amikor még télen nagy havazások voltak és angyalt csináltam a hóban…..
Az élet változó és különféle változások fordulata történik nap, mint nap. Azonban a mai világban sajnos nem minden olyan szép és jó. Bár valószínű régebben sem volt ez így. Manapság az emberek nem igazán foglalkoznak a másikkal. Talán a felgyorsult, modern, digitalizált világnak is köszönhető, de ez…..
Éjszaka éled a Pesti nép. Legalább is a főváros nyüzsgő mélyében, ahol a sok-sok fiatal beleveti magát a bulik világába. Pár napja én is belevetettem magam a város éjjelébe, csak hogy nem a hemzsegő szórakozóhelyek tömkelegébe, hanem egy magamhoz illő nyugisabb rendezvényre, egy pszichológiai játék…..
Mi emberek, folyton a legjobbra igyekszünk törekedni. Igyekszünk, hogy megfeleljünk bárhol bármiben. Legyen szó például arról, hogy ha valahol egy új társaságba kerülünk (új osztály, új szomszédok). Szeretnénk jó benyomást kelteni másokban, megismertetni magunkat mással, másokkal. Így van ez akkor…..
Budapest egy nyüzsgő város, teli élettel és lehetőségekkel. Különféle változatos rendezvényekkel és programokkal. Koncertek, fesztiválok, kulturális rendezvények és éjszakai szórakozóhelyek tömkelege. Mindenki megtalálhatja a magához való kikapcsolódási lehetőséget, ahhoz, hogy új élményekkel…..
A változás szele mindenütt ott van. A fák lehullajtják levelüket, a nyári hőséget fellváljta a hűvös őszi idő, a nap meleg sugarait eltakarják a felhők. Ahogyan az időjárásban vagy a természetben, úgy az embereknél is rendszeres a változás, ami valami újat hoz az életbe, legyen az akár jó vagy…..