Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Lel.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyapékség Grazban. Hogy ez a kép hogyan kapcsolódik a cikkhez, az ki fog derülni Orbán Viktor a munka alapú társadalom szlogenjét régóta ismételgeti, már a 2010-es választás óta, amikoris tízcsillió munkahelyet akartak teremteni. De megjelent a legutóbbi posványosi…..
.Lel. 2014.08.15 12:39:24
@Brendel Mátyás: "és mi a jü kurva anyád a bajod ezzel, te faszfej?!" Akkor a vállalkozók, gyártulajdonosok és értelmiségiek a klasszikus értelemben nem végeznek munkát szerinted? Mit kell ezen tágítani? Azt értem hogy te nem végzel, de nem kéne másra is mutogatni, seggarc :D

Rakjuk már össze a három remek gondolatodat egy mondatban: 'A munka fogalmát tágabbra kell venni hogy beférjenek az értelmiségiek, vállalkozók stb, de ezt nem én mondom hanem orbán, de nem orbán mondja hanem én írtam' Hát ez így kurvára koherens. mondd, állva szült anyuci? akkor is épp a sarkon állt?
Kicsit irritálóak a folyamatos hazugságaid és arcoskodásod a semmire fel :D
.Lel. 2014.08.16 09:05:00
@Brendel Mátyás: "Előtte Orbánról volt szó. Na most az még rendben van, hogy elsőre nem egyértelmű, hogy mihez képest tágítottam, és mondjuk rákérdezel. De a válaszaim után, meg elolvasva, hogy Orbánról volt szó, azért leeshetett volna, hogy ezzel a mondattal pont arra céloztam, hogy Orbán felfogásához képest tágítottam."
Gyönyörű kifogás lenne, ha a következő mondat nem pont EZ lenne :D

"De azt gondolom, hogy a munka alapú társadalom kifejezéstől úgy önmagában nem ijednek meg ezek a vállalkozók, gyártulajdonosok, értelmiségiek sem."

DE azt gondolom, nem azt gondolom, hanem DE, tehát valaminek ellenére. Minek ellenére? Hát hogy nem esnek bele a munka szűk körébe, ki gondolja? "azt gondolom" tehát én, azaz a szerző gondolja. Örülök hogy a saját szövegedet is képtelen vagy értelmezni. Esetleg azorbán bejutott az apró, üres fejedbe és összekeveredtek az ő és a te gondolataid?
"Orbán felfogásához képest tágítottam" Érdekes mindenhova befért egy ötéves szintjét megütő cinikus kitekintés azorbánra, itt pont nem. itt elvont volt a művészúr.
"Én értem, hogy hülye vagy, de ha a hülyeséged miatt kötözködsz ilyen hangnemben, akkor a jó büdös kurva anyádat."
Hát ez gyönyörű volt a hangnem még a te szellemi szintedhez képest is ironikus volt :D Nagyon magányos vagy hogy ilyen pici frusztrált baba vagy, vagy anyuci adta fel a sarki melót és most éhezik?
"szerintem elég világos, hogy kitiltottak innen-onnan" Ezt hívják a saját prekoncepciódnak. Gratulálok hozzá, különösen hogy előtte a pont hasonló feltételezéseket kifogásoltad. Annyi eszed sincs még mindig, hogy legalább konzekvens barom legyél. Kifejezetten ostoba és frusztrált idióta vagy aki személyeskedve, alpárian ordít a világ felé mert reflexből leszarja a kedves tömeg és lassan az index is :D
1945, 1990, 2014. Vajon az idei évet is tanítják majd a suliban? Hogy lehet, hogy „fasizmus” és „kommunizmus” ismét élő fogalmak? Mi köze van az ukrán krízisnek a második világháborúhoz és a rendszerváltáshoz? És Putyinnak a fülkeforradalomhoz? Ha Orbánt nem az ellenzéke…..
.Lel. 2014.05.10 10:52:17
@high up!: látom még mindig negyed agysejttel és másfél gondolattal gazdálkodsz, well played. az átlaghülyemagyar gondolom azért annyira hülye, mert lehúzod a mintát :D:D
  Jó, hát akkor itt fogunk élni. /Megáll az idő/           Van egy-két érdekes mellékterméke április 6-ának. Például az, hogy megújult erővel jönnek, akik ilyenkor jönni szoktak. Lobogtatják az új tankönyveket, amit megszavaztak, hogy mégis lapos a Föld és Orbán…..
.Lel. 2014.04.19 09:21:39
@high up!: Otthon minden rendben van? Végy egy mély levegőt és próbáld újra nyáladzás nélkül, ok? Egyébként az milyen, hogy ugyanazt a kreténséget ismételi napról napra egy ilyen magadfajta "hülyemagyar"? :D Ez a "get a life" kategória!
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
.Lel. 2014.04.16 16:55:57
@high up!: Te 2010 óta tényleg másfél gondolatból gazdálkodsz? Ugyanazt a gagyi dumát szajkózod mindenre, na ilyen az igazi "hülyemagyar" és még az a mázli, hogy nem ez a standard. :D
Egyik kollégánk hívta fel a figyelmünket arra, hogy ha jót akarunk magunknak, akkor ne nézzük meg a legutóbbi Agents of Shield epizódot, mert a végén két mondattal elspoilerezik az Amerika kapitány 2 csattanóját. Szóval, aki nem látta még az Amerika kapitány: A tél katonáját,…..
.Lel. 2014.04.14 09:02:39
@Swell: Annak azért szerintem mindenki örül, hogy legalább a Való világ le tudja kötni a magadfajta iq harcos áléjtejmiséget :D:D