Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illés Béla

0 bejegyzést írt és 552 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vad Fruttik a magyar zenekarnevek közül talán a legrosszabbat viseli. Nagyjából egy szinten van a Depresszióval. Nem is azzal van a baj, hogy nem jelentenek semmit, vagy utóbbi esetén nagyon is mondanak valamit, hanem hogy az a mondanivaló semennyire sem kapcsolódik a produkció…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Carcass - Surgical Steel (Nuclear Blast) A death metal/grindcore színtér nagy visszatérőinek biográfiájában nem kevés egyezés fedezhető fel. A 90-es évek elején-közepén megalkották pályafutásuk alapművét/alapműveit, majd a zenei reformok útján elindulva szakadékba hajtottak.…..
Illés Béla 2014.01.16 20:42:04
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Illés Béla 2013.12.21 19:24:45
sorok között A zombik karácsonya 2013.12.03 12:33:00
Ha esetleg még nem tudnád mi az a Black Friday: A városokban megszokott a nagy leértékeléssel nyitó üzletek előtt órák hosszat várakozó emberek sora. Amikor bejutnak, a vásárlók lerohanják a boltot és amit tudnak, megragadnak, mivel a legvonzóbb termékekből rendszerint csak…..
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
Aki azt hiszi, hogy a tegnapelőtti cikket musical-ekkel folytatjuk, az most akkor kattintson az X-re a sarokban. A TOP30 zenés jelenet filmekből EVÖR első 15 helyezettje következik, tökéletesnél tökéletesebb zene+kép házasságokkal. Most már lehet vitatkozni, na mi maradt ki? 15. A…..
Illés Béla 2013.11.27 17:18:08
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Egyre inkább úgy érzem, hogy a websorozat, ahogy az elmúlt tíz évben gondoltunk rá, igazából sosem fog elterjedni. Emlékeztetőül: a websorozat az az 5-20 perces epizódokból álló műfaj, amivel egyrészt a profi tévék próbálták megúszni, hogy igazi részeket kelljen felpakolniuk…..
HamPLÓ "Second hand" slágerek 2013.11.04 15:00:00
Az ember szívesen gondolja azt, hogy egy-egy nagy siker a dal és az előadó eredeti, meg nem ismételhetően ihletett párosítása. A valóságban ez nem mindig van így, bár tény, hogy legtöbbször nem véletlen, ha a szám egy másik előadó előadásában lett sikeres. Nem lopásról van szó, és értelemszerűen nem…..
Kipróbáltuk, tényleg gyógyító ereje van-e a sziklának, de a hideg követ megronthatták a rajta rajzó bogarak. Az 552 méter magas Nagy-Szénás azóta érdekelt, hogy a völgy túloldalán először végigmentem a Kevélyek, majd a Hosszú-hegy gerincén. A hétvégén eljött az idő, hogy az őszi napsütésben egy…..
A mai bejegyzés célja, hogy áttekintsük a házi napelemes rendszerek működését és végigkísérjük a telepítés folyamatát. (Figyelem: a napelem, vagy fotovoltaikus elem az a nagy fekete tábla, ami elektromos áramot csinál a napfényből. Amelyik meleg vizet gyárt, az a…..
Amióta szervezett fegyveres erőszak létezik ezen a világon, folyamatosan jelennek meg az annak bármilyen formájához kötődő összeesküvés-elméletek is (a továbbiakban az egyszerűség kedvéért: konteók, azaz konspirációs teóriák). Egyiket-másikat mi is röviden bemutattuk már, de úgy véltük, magát a…..
Illés Béla 2013.07.13 12:41:51
@WinG: Lenyűgöztél,most már minden világos,további szép napot.
Illés Béla 2013.07.14 01:18:10
@h4z4rd: Nézd ,kérlek fogadd el hogy vannak emberek akik olyan hatalmas tudással rendelkeznek,hogy már nincs szükségük kételkedni,kutatni.
Mindenki tudja hogy a mi világunk az őszinte párbeszéden alapul,ezért nincs is okunk kételkedni a mindenkori hatalom haladó jobbító szándékaiban,ezért felesleges itt megkérdőjelezni bármit is hisz tudjuk minden csak és kizárólag a nyíltság és az őszinteség berkein belül történik a mi javunkra,mint a történelem folyamán mindig.
Aki esetleg nem így gondolja és kérdésekkel zaklatja a roppant felvilágosult többséget,csak akadékoskodó paranoiás.
Parttalan vitába ne bonyolódj,felesleges,mert aki a tudás legfelsőbb szintjén áll úgyis bolondnak néz majd mert olyanra keresed a választ amit ő már rég tud... :)
Illés Béla 2013.07.14 09:07:34
@proletair: Oké,most utoljára megfogalmazom és befejeztem.
Én nem népirtást sejtek a dolog mögött.
1 Lehetséges hogy a globális felmelegedést próbálják mesterséges felhőképzéssel enyhíteni.
2 Vagy HARP -al van összefüggésben.
3 A politikai hatalom egy fostenger mindenre képes és nagyívben szarik a fejünkre ezért naiv dolog bízni abban,hogy mindent megosztanak velünk és ha esetleg ennek a tevékenységnek vannak káros hatásai figyelmeztetnek,tájékoztatnak max dezinformálnak.
4 Részemről tényleg befejeztem .

www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
Születtünk Magyarországon és szeretjük Magyarországot. Illetve a magyar tájat és emlékeket, bármerre a Kárpát-medencében. Most szerzőink vallanak arról, mi az ő tökéletes helyük, helyszínük a magyar tájban. Röviden és – vigyázat! – érzelmesen. De hogyan…..
shorttrack The crying game 2013.04.10 20:01:00
                           A Forma 1 elcsökevényesedése nem egy rossz pillanat eredménye, mintegy 20 év alatt, fokról fokra silányodott a jelenlegi szintre. Ami, ha nem…..
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
Illés Béla 2013.04.10 22:06:39
@hazug fidesznyik: Elvitte a cica a klvait,"kedves" kioktatni igyekvő... "FASZFEJ"?
Illés Béla 2013.04.10 23:24:40
@hazug fidesznyik:
Ja és mivel így magadra ismertél ki nem hagynám a legfőbb jellemvonást,voltál annyira hülye hogy még végig sem hallgattad azt a számot amit belinkeltem...Bobafett Cigány te pöcs!
Akkor most én náci vagyok ?
... akarom mondani, plakátjai: remek nosztalgiázási lehetőség öregeknek, rácsodálkozási lehetőség fiataloknak a békéscsabai Csabagyöngyében ma nyílt kiállítás az első szabad választások plakátjaiból. Néhányat lekaptam a mobilommal délután, míg BMZ mestert és Juhász R.…..
Illés Béla 2013.03.24 06:43:55
@okostojgli: Ébren teccik e lenni?
Milyen jobb meg bal oldalra teccik gondolni?
Még mindig beteccik szopni ezt a szar dumát?
Hány év múlva teccik észrevenni,hogy a pártoskodás a "biznisz"része?
Teccet hallani róla hogy ennek a világnak kezd bealkonyulni?