Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernest von Havilland

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. június 5-től tekinthető meg a magyar mozikban a legújabb svéd vígjáték, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt. Ilyen címet csak kevesen engedhetnek meg maguknak, azonban Jonas Jonasson jobb elnevezést nem is választhatott volna első regényének, amely 2009-ben…..
Néhány napon belül megkezdik Kern András legújabb rendezésének a forgatását. Az alkotók jelenlétében tartottak a Gondolj rám című mozifilm sajtótájékoztatóját június 13-án. A Kossuth-díjas Kern András rendezi a filmet, és a férfi főszerepet is ő játssza. A Gondolj rám…..
Gaál Péter évek óta aktívan jelen van a filmszakmában maszkmesterként, azonban rövidesen kisjátékfilmmel debütál – a Blindfolded című általa írt és rendezett rövidfilm főszerepét pedig hazánk egyik legjobb színésznője, Hámori Gabriella alakítja. Az alkotóval…..
Kereken húsz éve annak, hogy a 47. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Quentin Tarantino sajátos „agymenése”, a Ponyvaregény, amelyet relatív kis költségvetésből, csupán 8,5 millió dollárból forgattak le. 2014. május 23-án a 67. dél-franciaországi filmes mustrán…..
Ma mutatják be a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a The Disappearance of Eleanor Rigby című filmet a mustra Un certain regard (Egy bizonyos nézőpont) elnevezésű hivatalos programjában. Az alkotás Jessica Chastain és James McAvoy főszereplésével egy szokatlan szerelmi…..
Ki az a George Hamilton? – kérdezi csodálkozva Pauline Laubie, a huszonvalahány éves párizsi lány Matthew Morgantól, újdonsült barátjától, aki a zuhogó esőben alig észrevehető rosszalló pillantással méricskéli a nála évtizedekkel fiatalabb vetélytársát, akit az 1960-as és…..
Örökre bezárta kapuit a budapesti Vörösmarty mozi 2014. március 31-én, amely 79 évvel ezelőtt, 1935-ben nyitott ki először. A mozi bezárásnak pontos oka ismeretlen. Feldmájer Sándor, a Vörösmarty mozit üzemeltető Kinoplan Kft. vezetője egy internetes blogon megjelent…..
Elgondolkoztál már valaha azon, hogy miért nem lett még senkiből szuperhős? Vagy azon, hogy miért nem valósítod meg álmaidat? Az elsősorban a Scooby-Doo-filmek forgatókönyvírójaként ismert, a Movie 43-at és A galaxis őrzői című alkotást jegyző James Gunn rendezése és…..