Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phőnök

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Azt már megszokhattátok tőlem, hogy olyan ötletekről írok, amik saját kézzel, otthon elkészíthetőek. Egyszerűen imádom a csináld magad dolgokat, amivel nem csak pénzt spórolhatok, de egyedi dolgokat készíthetek. Most az egyszer azonban másról fog szólni a cikkem. Azért, mert egy olyan…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Phőnök 2015.03.11 22:50:42
@repecs: na az ilyen típusú kommenteket akarta generálni a tömeget megosztani kívánó világhatalom kiszolgáló médiája. Itt egy barom biciklis, te az összes ember, aki biciklizik ilyen, hajrá, utáljuk csak egymást. Addig szép csendben lefosztották 0-ra a közvagyont.
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
Jobbegyenes Charlie angyalai 2015.01.10 19:22:40
A lőporfüst elülte után neki lehet állni elemezgetni - persze az önkéntes mérvadók, mindent tudók és bolondok ezt már akkor elkezdték, amikor a két gyilkos még éppen csak kilépett a kétes színvonalú hecclap szerkesztőségéből, a jól végzett munka tudatával. Mivel a CH…..
Alig egy hete alakult meg az új „ukrán” (az idézőjel indokoltságáról alább) kormány, Arszenyij Jacenyuk miniszterelnök tegnap bejelentette: a lakossági energiaárakat a piaci szintre kell emelni. A parlament 1200 állami vállalat privatizációjára is javaslatot tett. Hogy az év…..
Egészen döbbenetes eset történt kedden Győr belvárosában. Egy fiatalember vásárlás közben rosszul lett, majd összeesett egy üzlet előtt. Ami azonban ezután történt, az ékesen példázza Magyarország minden eddiginél mélyebb erkölcsi válságát. A haldokló fiatalembert ugyanis…..
Phőnök 2014.11.27 19:51:57
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
Itt a válasz a foodpornra! Proli gasztro blog okádék étkekkel, ocsmány kajafotókkal és béna helyesírással. Ízelítőnek pár receptet változtatás nélkül bekopizok: denevéres leves dene vérel ketö szeméjre: fogni kel egy dene vért. xdDDDD leg ecerüb ha egy hármas horgot bele…..
Omnibusz Amit szabad Jupiternek... 2014.03.12 23:20:45
Pont kerülhet a tavaly év elején kezdődött bohóztra. A Volánbusz mégis átveszi a BKV-tól a szolgáltatást Budapest elővárosi vonalain. A nyögvenyelősre sikeredett váltás hemzseg a furcsaságoktól. Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek. Pontosabban kisökröknek,…..
A nagykörúti bicikliút kérdése kapcsán kialakult televíziós vitára válaszol a Magyar Kerékpárosklub. A kérdéses beszélgetés itt látható: A Magyar Kerékpárosklub Elnöksége az MTV 2013. szeptember 5-i reggeli műsorában el nem hangzott kérdésekre ezúton válaszol 2013.…..
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mind a mai napig nem értjük, miért nem került a Mazda 6 az Év Autója-szavazáson az első tízbe. Először azt gondoltuk, hogy a forma nem minden és a mögöttes tartalom vágja el, talán ezért. Pedig nem. Nem, mert könnyű, csodálatosan kezes a futóműve, mindene finom és egyszerű,…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Phőnök 2012.12.28 15:00:40
@nbcee: Off.Nem értettél meg. Arra próbáltam ráutalni, hogy elég sok probléma van ahhoz, hogy a világhatalmat szolgáló média egyik szereplőjének autós témájú része egy ilyen, összességében jelentéktelen problémára ugrassza rá egy hatásvadász cikkel (ahogy más esetben is szokta erre különösen alkalmas cikkekkel, pl biciklis-autós, bunkóbéemvés stb témában) a cirkuszra, vérre, balhéra éhes, frusztrált, gőzt bármire leereszteni hajlandó roncstársadalmat, annak fényében meg főleg, hogy a történet mögött nem gonosz, rossz szándékú, mások javát elorozni vágyó szereplők, hanem felelőtlen, hülye, szórakozó fiatalok vannak. Arról is lehetne írni, hogy az esettől 100m-re az ósanban milyen körülmények között tartják az élőhalakat, milyen országból hozzák be az itt is megtermelhető zöldségeket, persze ez nem a TC asztala. On
Phőnök 2012.12.28 15:15:16
@Anakin Solo (a.k.a. Ape): +1
Sajnos nem tudjuk mindkét fél helyzetébe beleélni magunkat és elfogulatlanul gondolkodni, ez itt a baj, kérem.
Eddig a magyar tulajdonban lévő versenyautók nagy része külföldi, első sorban szlovák rendszámmal ment. Ez a helyzet most megváltozhat: Magyarországon is elérhető a sportrendszám! Eddig is meg lehetett oldani a versenyautók forgalomba helyezését (átalakítási engedéllyel vagy…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Phőnök 2011.12.27 21:06:59
@gyvy:

1: Ez mi? "@Phőnök:
Szerintem otthon vegyél be inkább 3 gramm ciánt. Abba is megdöglesz, csak nem hurcolnak meg miattad évekig egy ártatlan embert... "

2: Nem káromkodtam, hanem csúnyán beszéltem.

3: Ne rajtam gyakorold a másodosztályú oltogatós dumáidat. Rémlik nekem amúgy is, hogy más vérszagú, arrogáns fórumtémákban is remekeltél.
Phőnök 2011.12.27 21:19:18
@gyvy:
Látom nem vetted azt, amit először írtam, hanem rögtön, agyfingvérgőzben ugrottál neki. Javaslom, olvasd el többször, mielőtt támadásba lendülsz, bár a funkcionális analfabétizmuson nem tudok segíteni. Azt írtam, hogy a semminek nem állok meg. Az pedig nem azt jelenti, hogy a keresztforgalom (üres zebra a Bajcsy közepén pl.) odafigyelésére számítok, hanem azt, hogy ha meggyőződtem arról, hogy nem jön senki, akkor átmegyek. Nincs szükségem a felesleges lámpákra, mert amúgy is odafigyelek másokra, megállok a gyalogosnak, figyelsz még? MEGÁLLOK a gyalogosnak! És az autósnak is. Egy német kisvárosban megszüntették a táblákat, stb, mert nem volt rájuk szükség, mivel a közlekedők nem leszarták a másikat, mint ahogy itt a közlekedők 99%-a teszi. Ha szabályt szegek, nem akadályozok senkit!
Phőnök 2011.12.27 21:34:43
@United Steaks: Egyik sem!
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
Phőnök 2009.12.02 08:18:29
@Bende Tibor: @Phőnök: Igen, és a hüvösvölgyin is be kell jönni az IBS ig, mert a kapy út az első amin át tudsz menni a hegyen.

Szépjuhászné-Máriaremete-Solymár-Üröm- osz tt vagy az Omszky környékén
Phőnök 2009.12.02 08:34:01
@Bende Tibor: jaa igen a 10-es parkoló :D
Új MÁV blog Mozdonyvezető beint 2008.01.04 07:01:00
Masiniszta integet, mert nem akar fényképen lenni ...   Tisztelt MÁV START Zrt.! A következőkben leírt eset vélhetően nem a MÁV START Zrt. illetékességi körébe tartozik, így ezért arra kérem Önöket, hogy a Gépészeti Üzletág, januártól MÁV TRAKCIÓ Zrt. felé…..