Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatuuu21

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz évvel ezelőtt működött egy remek étterem Badacsonyban. Szeremley Huba volt a ház gazdája, és a helynek annyira jó volt a híre, mint manapság a szemesi Kistücsöknek. A Szt. Orbán azonban többször is üzemeltetőt váltott, majd bezárt. Még szerencse, hogy Badacsony borászai, vendéglősei, termelői…..
tatuuu21 2018.07.05 17:11:41
@funfun: Februárban volt egy közös Laposa és Szent Donát birtokos borvacsora a Márga bisztróban. Mi spec arra elmentünk a zseniális fine dining menüsorért és a borkóstolóért. Egy hónappal az esemény előtt nem volt már szabad asztal, tele volt a hely. Ezekért például érdemes elnézni. ;)

El kéne felejteni, hogy csak nyáron van szezon: www.youtube.com/watch?v=fO3MyhpJFZQ
tatuuu21 2018.07.06 09:26:04
@funfun: Egészen pontosan így, igen. :DDD Füreden vettünk ki szállást, onnan nem nagy kunszt elugrani Csopakra, Tihanyba, de még Badacsonyba sem megnézni ezt-azt, mert már rengeteg hely nyitva van egész évben.
Kings of Leon - Mechanical Bull(RCA) Biztos mindenkinek volt olyan kedvenc zenekara, akikért egy ideig rajongott, majd az első komolyabb váltás után kezdett belőlük kiábrándulni, hogy a végére egyenesen gyűlölje őket. Nekem ilyen a Kings of Leon. Máig képes vagyok rommá hallgatni a…..
A hatodik nagylemezére készül a Kings of Leon, amiről korábban bemutattuk már a Supersoakert, most ehhez W.I.Z. brit rendező forgatott egy agyonfilterezett, a '70-es évek színvilágát idéző videót. Az új klip mellé új dal is dukál, ugyanis ezzel egy időben jelentették meg a Wait…..
tatuuu21 2013.08.06 23:27:17
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Ízlések és pofonok. De kérdem én, ha annyira elviselhetetlen pl. az 'Only by the Night' album (amelyik talán a legsikeresebb KoL-lemez, és amit szintén előszeretettel ekéznek itt a blogon), akkor hogy a csába tudott milliós eladási mutatókat produkálni, a többi adatról, jelölésekről, díjakról nem is beszélve...
Ezeket lazán lekulázza a poszt írója, és csípőből rávágja, hogy csöpögős vonal, a múltkori "béna Sex on Fire" kifejezésről nem is beszélve, ami kínosan megmosolyogtató volt. :)
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A volt Oasis-tag, Noel Gallagher egy rádiós interjúban azt nyilatkozta, hogy akkor sem alakítaná újra az Oasist, ha a világ összes éhező gyerekének élete múlna rajta. Pedig öccse, Liam szerint 2015-ben elképzelhető egy nagy testvéri összeborulás, amire a bátyó azt válaszolta,…..
tatuuu21 2012.09.12 22:32:35
@Régi Péter: Pedig túlspilázod. :) Beatles-en nőttek fel, John Lennon az Istenük, ez abszolút tény, nem is értem, hogy pont emiatt fröcsögsz itt. :) Viszont van 1-2 komolyabb "nyúlásuk" is, arra miért nem térsz ki? :P

Amúgy lehet fikázni őket, de akárki akármit mond, ez a két suttyó a szigetország elmúlt 20 évének legmeghatározóbb zenészei közt van, lásd lemezeladások.
Futballsznob Gentleman City 2012.02.01 17:36:00
"A játékosok küzdöttek, hajtottak, én rontottam el, túl könnyen vettem a meccset, nem készítettem fel megfelelően a csapatot, el kell ismernem, hogy ez a vereség az én hibám volt" hallottak már valaha ilyen edzői nyilatkozatot? Mi még soha. Roberto Mancini a tegnap esti…..
Futballsznob Miért sír Manchester 2011.12.09 12:21:00
A két ellenség addig méregette egymást a mólón, míg nélkülük ment el a hajó. Rajtuk kívül is akadnak neves lemaradók, ők most mind búsan néznek az álomjacht távolodó fényei után. A fedélzeten viszont hatalmas a parti, az oroszok a pezsgősvödörből vodkáznak, a nápolyi…..
tatuuu21 2011.12.12 13:00:32
@andrebbe: Ez a "zsoldos hadsereg" duma komolyan mondom kibssza a hajamból a hullámot. Pár évtizeddel ezelőtt még talán megállta volna a helyét, de a mai labdarúgásban? Ugyan kérem... A Chelsea, a Real vagy éppen a Milan kerete kikből áll? Csak saját nevelésekből? Pff...

@futballsz': Jogos a felvetésed persze, de a szkepticizmusodat könnyen elhesegheted azzal, ha megnézed például az Arsenal elleni ligakupa meccs egyetlen gólját (Jacko-AJ-Kun összjáték). Jó, nem kiscsapatról van szó, de a 80. perc az megvan! :)
tatuuu21 2011.12.13 11:56:46
@andrebbe: Hidd el, hogy a City-ben is megvannak azok a régebbi arcok, aki terelgetik az újakat, nem évente cserélődik a keret. :)
Azért azt a Napoli-t én annyira nem degradálnám le. :) Különben is, ki mondta, hogy mázli a továbbjutásuk? :) Nyilván szerepe volt a drukkerek fanatizmusának, meg az ehhez hasonló "romantikus" tényezőknek, de én a legfőbb okot abban látom, hogy a két meccs alapján jobb csapat voltak, mint a City. De ehhez semmi köze a "zsoldos" elméletnek. Kicsit jobban el kell mélyedni a kulisszák mögötti (edzések, tunnel cam-ek, nyilatkozatok) eseményekben, mert ha csak a felszínt, meg a bulvár híreket nézzük, akkor persze, hogy az jön le, hogy fúú de pénzéhesek, meg senkiháziak (ahogyan a "kedves digis suckértő", bánki józska is szokta mondani burkoltan) ezek.
Néha le lehet venni, azt a bizonyos napellenzőt, hogy mást is lássunk, ne csak azt amit akarunk, meg amit a többség szeretne. Ennyi. :)
tatuuu21 2011.12.13 19:29:26
@andrebbe: Pff... Akinek nem inge, ne vegye magára. Általánosságban értettem, nem konkrétan Rád. De tőlem aztán sértődj meg ezen bátran, én ettől függetlenül nyugodtan fogok aludni. :)

Cheers.
Régi ismerősünk, válogatottunk szövetségi kapitánya újra odacsapott: ezúttal az oroszok elleni, hazai pályán elvesztett, Európa bajnoki selejtező mérkőzés utáni sajtótájékoztatón robbant. A déli szomszédunknál bevezetett fejelés helyett, Weiss mester kifinomult…..
  A futballvilágot valósággal megrengette a tegnapi hír, miszerint mégsem lesz új Puskás OTP Bank – MOL Ferenc Stadion. Bár szívünk már vinne is az új szentélybe, tudjuk, hogy kényes kérdéssel állunk szemben.   Nyilvánvaló, hogy minden elkötelezett…..
5-0-ra nyert a Loki, hurráhangulat és fociláz van a városban. 12 milliárdért stadion is lesz.A történet ott kezdődött, hogy mindig, amikor az elmúlt tizenkét évben pályáztunk Európa-bajnokság megrendezésére (előbb az osztrákokkal, majd egyedül, legvégül a horvátokkal),…..
A sportfilmek rangsorában Clint Eastwood alkotta a legnagyobbatÚj-Zélandon javában zajlik a rögbi-világbajnokság, ennek kapcsán a csapatsportokat feldolgozó mozifilmek palettáján néztünk szét és felállítottuk saját rangsorunkat. 10. Carter edző (Coach Carter)A történet…..
Divide & Kreate – Dancing in Houston [mp3] Whitney Houston – How will I know Robyn – Dancing on my own az egyszeri és megismételhetetlen D&K így segít beindítani az új évünket köszönjük!..
tatuuu21 2011.01.11 14:28:40
Rúgd és fuss! Champagne Supernova 2010.10.23 15:06:00
Ismét egy legendás menedzserrel lett szegényebb a szigetországi futball, miután a Man City hatvanas évekbeli nagy sikersorozata mögött álló Malcolm Allison múlt héten súlyos alkoholizmusban és teljes szellemi leépülésben szenvedve kevéssé váratlanul elhunyt. Ki is volt…..
tatuuu21 2010.11.09 18:34:00
Klasszikus mesterhármassal vétette észre magát a Laredo Bucks magyar támadója a Rio Grande Valley elleni CHL-meccsen. Másik remek légiósunk, Szélig Viktor is kitett magáért a Brianconban. Kóger csapata közel ötezer néző előtt egygólos hátrányba került, válogatott csatárunk…..
A csütörtöki Salzburg meccs után ismét játszik a City, ismét idegenben, hiszen Wigan-be látogat a csapat. A Salzburg-ot sikerült különösebb nehézség nélkül legyúrni, ennél nehezebb dolgunk lesz ma délután várhatóan. A City bajnoki formája nem az igazi 4 meccs után, 1…..
tatuuu21 2010.10.14 20:32:00
www.mcfc.hu - Gyertek és látogassatok el hozzánk is! :)
C'mon City!!!!
A detroiti Pavel Dacjukra is számítana Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány a pénteken kezdődő világbajnokságon abban az esetben, ha a Red Wings éjjel kiesne az NHL-playoffból. Az oroszok nagyon fogadkoznak, Bikov mellett Zaharkin másodedző és Vlagyiszlav Tretyak szövetségi…..
Ma délután fél öttől eldől az U18-as válogatott sorsa. A krynicai vb-csoport messze legerősebb csapatát kellene legyőznünk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Sikerünk esetén sem dől még el minden, hiszen a brit botlás miatt utolsó meccsünkön felül kell múlnunk Kazahsztánt…..
A Kingdoms a múlt héten kitárgyalt MTW2 hivatalos kiegészítője. Az ellenfél halomra ölésének, és az elfogottak lefejezésének ezúttal nem Európában, hanem négy külön régióban, és időszakban hódolhatunk. Bár némiképp ez a kiegészítő a "rókáról újabb bőr…..
tatuuu21 2009.11.23 12:50:52
@Amenhotep: hát igen, én is egy velősebb írásra számítottam :(
ettől függetlenül naon jó a kiegészítő is, főleg (személyes kedvencem :P) a Saladin szultán kampányát emelném ki :)
cheers.
A Medieval II Total War a már több kritikában is tárgyalt sorozat utolsó előtti része - mint ilyen ez sem újdonság - de (azon túl, hogy ezt is megkaptuk tesztelésre), ő is kapható ún. "arany kiadásban". Ez az alap játékot, és a Kingdoms nevű kiegészítőt tartalmazza,…..
tatuuu21 2009.11.15 21:38:11
@Viktus: dettó.
az egyik kedvenc játékom, ajánlom mindenkinek aki rajong a középkorért illetve a stratégiai játékokért.
Folytatódott a Karjala Kupa, előbb az oroszok játszottak a svédekkel, majd finn–cseh összecsapást rendeztek. Az orosz válogatott kapujába először állhatott be a Lokomotiv Jaroszlavl hálóőre, Georgij Gelasvili, és csak egy gólt kapott, Forsberg 14 percet töltött a jégen. Az…..
tatuuu21 2009.11.08 12:10:09
@csatoimi: Akkor hogyan lenne az? :)
tatuuu21 2009.11.08 14:01:39
@csatoimi: ááá vagy úgy!! :)
Zajlanak a meccsek az előszezonban, Theo Fleury győztes góllal tért vissza, a Calgary–NY Islanders meccsen döntött. A Minnesota szerződtette a Pittsburghgel Stanley-győztes Petr Sykorát, a Columbus az Ottawa centerét, Antoine Vermette-t szerezte meg.Az NHL csapatai elkezdték a…..
"Zöldfülűek leszünk a vb-n, bármilyen furcsa is 33 évesen zöldfülűnek lenni" - mondta blogunknak az 1-5-ös magyar–orosz után Ladányi Balázs. A válogatott kiváló csatára végig velünk lesz a torna alatt, többnyire naponta beszámol majd a dolgok állásáról.…..
tatuuu21 2009.04.23 15:12:42
www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/power-ranking.html

"Who are you, and how did you get in here?"
Jófejek... :D
Folytatódtak a válogatottak felkészülési mérkőzései. Franciaország meglepetésre nyert Rigában, de a visszavágón odacsaptak a lettek. Svájc is legyőzte a finneket a második találkozón. A csehek a németeket, a szlovákok a norvégokat verték kétszer magabiztosan, és az oroszok is…..
tatuuu21 2009.04.15 10:24:06