Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzájbaQr

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mint László Petra. Akadozik a wifi itt a pincében, de azért csak eljutott ide is a menekülteket felrugdosó operatőr nő híre.  Mondjuk nincs mit csodálkozni a tettén, ha azt nézzük hova dolgozik. Vagyis ez már múlt idő, mert közben már kibaszták a gecibe a gonosz…..
SzájbaQr 2015.09.10 11:23:17
@Subba Rabbi: Na álljunk már meg egy picit mert te kurvára más moziba vagy baszod. Nem akarok senkit megölni te szerencsétlen csak arról pofázok, hogy mindenki szépen maradjon a saját kibaszott hazájában a saját kultúrájába azt építse és teremtse meg a saját anyagi jólétét és ha valaki oda akar jönni annak komoly feltételeknek kelljen megfelelni és nem csak úgy hömpölyögni befele. Mert ebből lesz az amilyen te is vagy, hogy kurvára leszarod hol élsz kik vannak körülötted mert soha nem volt hazátok ami van azt is loptátok és a mai napig gyilkoljátok a Palesztin gyerekeket nőket gátlástalanul, mert kell a terület. Kérdem én akkor ki is a köcsög? Szedd már össze magad!
SzájbaQr 2015.09.10 11:32:49
@Subba Rabbi: Nem te fogod megmondani, hogy én mit és kit szeretek vagy mit és kit gyűlölök. Én mindenkit nagyon szeretek aki egy olyan hazában szeretne élni ahol mindenki tisztelettel van egymás iránt segítik egymást mindenben, kedvesek, és barátságosak az emberek.
De sajnos ennek a megvalósulása se a cigányok se a zsidók se semmilyen más etnikumú csoportnak nem érdeke mert az az ő biztonságérzetüket veszélyeztetné. Megoldás? Ha nem tetszik el lehet takarodni a gecibe vagy nem kell ide jönni ennyire kúrva egyszerű. De itt be is fejezhetjük ezt a csodás eszme futtatást mert a szarnak próbálom elmagyarázni, hogy ő valójában nem is büdös! Pápá
SzájbaQr 2015.09.10 11:48:26
@Subba Rabbi: Azért még erre reagálva! Mi mindig is olyanok voltunk és vagyunk mit valami kétforintos útszéli lotyó rajtunk mindig mindenki átmegy. Tudod mit? Menjen át a jó édes kurva anyján de ne rajtunk, szarok rá hova menekül aki menekül az amúgy is egy gyáva geci. Kerüljenek ki minket, pont leszarom hova megy csak ide ne. Majd mikor vissza toloncolják őket és itt ragadnak mert le esik nekik, hogy itt senki nem baszakodik velük akkor meg majd lesz pislogás meg ajvékolás. De tudom ezt te pont leszarod mert a zsidrákoknak teljesen mindegy ez nem az ő hazájuk itt ők is idegenek és azok is lesznek mindig. Most, hogy mellete még itt van pár ezer hasonló szutyok... Na elég a negatív energiából mert semmi értelme neked meg további nagyon szép napot! SasHalom!
Subba Majdnem péntek! 2015.05.14 08:21:39
Küldöm ezt a számot sok szeretettel B) ..
SzájbaQr 2015.05.14 08:35:17
Megszabadulnál a sokat használt, de már fölöslegessé vált goás ismerősödtől? Vagy egy ismeretlen goás napok óta nálad rohad? Add el itt gyorsan, jó áron!  Ameddig meg nem sikerül megszabadulni tőle, itt van néhány goástartási csiribiri praktika:  ..
Subba Lendületes hetet! 2014.04.22 09:07:32
  Egyből kedd!..
SzájbaQr 2014.04.22 16:04:22