Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketebarany666

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletes nő márpedig nem létezik – legalábbis ezt akarta bebizonyítani Emily Lauren, amikor belevágott az „Átlagos csaj” projektbe. A képeket elnézve alighanem sikerrel járt...
Mindannyian szeretünk kedvezményt kapni, amikor többet vásárolunk egy termékből.  Az üzleti élet így is működik, minél többet veszel valamiből vagy minél nagyobb kiszerelésben, akkor az egység ár csökken, van mennyiségi kedvezmény. Mindig így van ez? Erre a kérdésre kerestem a választ egy országos…..
Nincs olyan „világ legszebb, legkülönlegesebb, leginnovatívabb…” autóit összeszedő lista, amelyről ki lehetne hagyni a most bemutatásra kerülő csodaszép autót, az 1948-as Tucker Sedant, vagy ismertebb nevén Tucker Torpedo-t.   A háború utáni fellendülés…..
JogÁsz Justitia mérlege 2016.06.26 11:39:31
„Abszurd dráma” a bíróságon. Szereplők: Felperes - Rogán Antal, a kabinetirodát vezető miniszter. Alperes - Juhász Péter, az Együtt alelnöke. Tanú - Portik Tamás, a Prisztás ügyben büntetését töltő elítélt. Színhely: a Fővárosi Törvényszék. A cselekmény: Rogán beperelte Juhászt, mert az azt…..
feketebarany666 2016.06.27 20:46:36
Bettina Rheims közel húsz fős stáb vezetőjeként járja a világot, miközben igen kis példányszámban (1–7 db) előállított fotóit exkluzív szerződése alapján egy párizsi galéria forgalmazza. A Mai Manó Házban 2002-ben megrendezett Teremtett valóság című csoportos kiállításon többek között az ő fotóját…..
feketebarany666 2016.06.15 16:13:27
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
Amikor meghalljuk azt a kifejezést, hogy kapuzárás előtti pánik, rögtön egy ötvenes férfira asszociálunk. És amikor meghalljuk a klimax kifejezést, akkor egy ötvenes nőre. Nem véletlen, hiszen mindkettő ugyanarról a tőről fakad: az életközepi válságról. A két nem kétféleképpen éli meg ezt a…..
Milliò ès egy poszt szòl arròl, hogy milyen szörnyû dolog a megcsalás ès amikor ezeket olvasom mindig Meki bácsi jut eszembe a South Park-bòl aki mindig azt mondja, elnyùjtott hangnemben, hogy a "drogozás rossz, èrteeeeem?" A megcsalás bármily furcsán hangzik nem ördögtõl valò, az,hogy nèhány ember…..
Úgy tűnik mégis előnyösebb bekapcsolt kipörgésgátlóval gyorsulgatni, ha egy Ford Mustang Shelby Cobra GT500-as izomautóról van szó, különben könnyedén a bokrok mögött találja magát a sofőr autóstól. A brutális ütközés másodpercek alatt lezajlik a megcsúszást követően, és elég csúnyán meghúzza a…..
Orbán Viktor évértékelőjében lecserélte a polgári terméket a keményen drogozó emberek támogatásának termékére, mert G. Fodor termékmenedzser szerint az jobban eladható. A változást rövid - négyórás - beszédében üdvözölte Ádár János köztársasági elnök rámutatva,…..
Kedvenc mikroblogunk, a Last Days of M1 Híradó találata, kommentárt nem igényel. ..
feketebarany666 2015.03.20 11:54:03
„Valaki zavarja a távoli adókatValaki kattan a telefonbanValaki megfoszt a rossz hírektőlValaki néz a TV-ből „ Van-e kapcsolat a netadós tüntetések és a kormány Facebook adatkikérései között? A múlt év második felében több mint kétszer annyi adatkéréssel fordult a…..
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
DOKU PORT Egy nő bántalmazása 2015.02.02 13:55:17
  Egy nő bántalmazása Kettős érzés van bennem a dologgal kapcsolatban.  Egyrészt, mert talán elmehetnék a dolog mellett, becsukva a szemem, magamnak megmagyarázva, hogy ugyan nem is ismerem, és nem is tudok azonosulni vele, és mondhatnám, hogy magánügy. Másrészt, mert ki tudja mivel hívta ki a…..
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
feketebarany666 2015.01.26 15:04:03
A Dove legfrissebb felmérése szerint a nők 82%-a van meggyőződve arról, hogy a közösségi média is befolyásolja szépségről alkotott képüket. A tanulmány szerint a Facebooknak és társainak köszönhetően mára a magazinok által meghatározott, agyonretusált modell és celeb…..
Szakadok, ahogy davidattenboroughoskodik ..
feketebarany666 2014.02.09 18:44:56
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
A fenti kisfilm eredendően a Corvintető tetőkertmoziját hivatott reklámozni, de annyi klassz felvétel van benne, hogy gondoltam megosztom veletek. A legszebb, amikor a házfalaknak csak egy részét világítja meg a lemenő nap. Egy go-pro quad helikopterrel vették fel. Hát nem…..
feketebarany666 2013.11.18 21:29:08
feketebarany666 2013.11.19 18:21:50
Pár hete hirtelen felindulásból írtam egy posztot Aladárról, a T3-as Transporteremről, pontosabban arról, hogy aznap reggel a Szentendrei úton gőzfürdővé változott a beltér, mert megadta magát egy vízcső, és ezért nem jutottam el vele a szerelőhöz. Még mielőtt kiment volna a…..
A hétvégén, ezt már mindenki kívülről fújja, tartottak egy nagy ellenzéki gyűlést, ahol Bajnai Gordon és Mesterházy Attila (aki annyira karakteres és fontos eleme a magyar belpolitikának, hogy néha emlékeztetnem kell magam, hogy nem azonos Mesterházy Ernővel) a miniszterelnök…..