Regisztráció Blogot indítok
Adatok
24 éves borsodi dédnagypapa

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Szex hatezerért? 2018.08.25 23:52:31
Szinte valamennyi újság megírta annak a Tisza menti községben élő nagymamának az esetét, aki saját unokája szexuális szolgáltatását ajánlotta fel egy 74 éves férfinak - hatezer forint ellenében. Nem hiszem, hogy enyhítő körülmény lenne, hogy a „nagyi” először a csizmáját kínálta ennyiért, és csak az…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2018.08.27 03:58:50
fáymiklós Uri muri 2018.08.20 07:14:12
Évtizedekkel ezelőtt a Batthyány téren nyílt meg a menő nyilvános vécé, elmetróztunk oda,hogy méltó körülmények között vizeljünk. Voltak zöld növények, erotikus poszter a falon (ha jól emlékszem, Bíró Ica), légfrissítő. Akkoriban még nem azt mondtuk, hogy európai, hanem azt, hogy nyugati. Nem…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2018.08.21 00:33:17
Az adidas új Superstar cipőit egy merőben szokatlan koncepció kereteink belül többek között szőrös lábú "no shave" aktivista modellel hirdeti, aki  arról is ismert, hogy küzd a nemi megkülönböztetés és sztereotípiák ellen (szőrösen). A svéd Arvida Byström  modell mellett szerepel a kampányban…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2017.04.05 19:35:25
Orbániában elkezdődött a ráhangolás a 2018-as választásra, és hogyan másként, mint eufórikus állapotot előidéző - legalábbis az elvakult fidesznyikokban - „mondások” sorával. Manapság már nem működik a „rezsicsökkentés”-szlogen, hiszen világszerte olcsóbb az energia, mint amennyivel szeretett…..
Mutyizás, sikkasztás, félkarú mellúszás, lopás és megannyi név létezik a közpénzek eltulajdonítására vonatkozólag. Az alábbi rövid sorozatban összeszedjük, milyen lehetőségek vannak közpénzek eltulajdonítására. Mindez természetesen jogilag teljesen lefedve. Utazzon…..
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2016.10.18 00:02:31
Még tulajdonképpen hozzá sem kezdett, de minden jel arra mutat, hogy az MSZP-nek ezt a népszavazási lehetőséget, amely az Isten és a Kúria kegyelméből az ölébe hullott, sikerül majd jól „elkúrnia”. Az első komolyabb hiba, amit már el is követtek, hogy a bírósági döntést kizárólag a szocialisták…..
Sörös Tamás Azt gondolnánk, hogy 1000-1500 kilométer nem nagy távolság, hiszen az ember még Európában van... Európaiak vesznek körül minket, más nyelven beszélünk ugyan, de hasonlóan gondolkodunk és élünk. Egy frászt!..
A kérdésekre a válaszokat igyekszünk megtudni a BKK-tól, de vajon ön hogy érzi, jogos felháborodás vagy eltúlzott panasz olvasónk levele? Szavazzon!  Sziasztok! Úgy gondoltam elküldöm ezt nektek is, legyen min csámcsogni.  Budapesten a metrón kívül nem lehet olyan…..
A szerencsésebbek már tölthetik a Microsoft legújabb operációs rendszerét, az index pedig összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a Windows 10-ről. Állítólag tényleg sikerült egész jól összekalapálni, még gamer szemmel is megállja a helyét és természetesen…..
Elittársas posztunk volt már, nem is egy, de nem lehet elégszer elmondani, hogy óvatosan velük az ÁSZF-jük miatt és persze olvasni, olvasni stb. Egyébként meg vegyetek egy kutyát, azzal remekül lehet ismerkedni. Ja, kicsit trágár a poszt, de egy magányos szív csalódása után…..
Szia Katóka! Régen beszéltünk, még régebben találkoztunk utoljára. Az egy szomorú esemény volt, remélem nem a következő hasonlón futunk össze legközelebb. Szép kis család a miénk… Mikor utoljára találkoztunk, szerintem még álmodban sem gondoltad volna, hogy valaha órákon…..
Hatalmas botrány lett egy rendes iskolai táncelőadásból Oroszországban. Diáklányok olyat mutattak a színpadon, amire a közönség egy emberként felhőkölt. Sokan felháborodtak, vizsgálódik a rendőrség is. Az előadásról készült videó már több mint tizenhárom millió…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2015.04.17 00:42:17
Homokilégy akcióban: utólérte az áldozatok átka a kegyetlen gyilkosokat? A Leishmaniasis néven ismert betegség rohamos gyorsasággal ejti áldozatait az ISIS katonái között. A fertőzött testrészek elrothadásával járó kór terjedése megállíthatatlannak tűnik: brit Mirror…..
Leesett az álluk a hallgatóknak, amikor megpillantották dögös tanárukat. A lányok szinte azonnal elaléltak, kapkodták a levegőt. Beütötték a nevét az internetes keresőbe, és nem várt dologra derült fény. Az olasz Pietro Boselli feltűnt Armani kampányában is! Pietro híre…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2015.03.30 18:17:47
Avagy a magyar kommentkultúra bemutatása néhány sorban:   Blumpi: Hát, öregem, ez nagy teljesítmény volt. Húzd le magad a vécén ezzel az okádékkal együtt, amit a képernyőre hánytál.   (Blumpi összesen 23 456 kommentet írt az elmúlt 12 órában, és 2006 óta 0…..
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Az ATV, Hírvita c. műsorában egy jobboldali bértollnokkal értékeljük a választások eredményét. Egy dolog biztos. Van bennem valami, amivel a bigott vagy haszonlesésből (bár, ez a kettő általában keveredik) jobboldaliak idegei fölmondják a szolgálatot. Egy valamit azért…..
24 éves borsodi dédnagypapa 2014.04.12 23:57:47