Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinbota

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tilosban, szabálytalanul parkolás annyira általános jelenség, hogy nálunk is csak az egészen speciális esetek szoktak helyet kapni, ellenkező esetben minden napra jutna ilyen posztból öt-tíz. József viszont olyan levelet kerekített a lenti fénykép kapcsán, hogy azt érdemesnek…..
  Mit mond a rendőr, ha külföldit állít meg? És hogyan? Problémahalmaz idehaza és Szlovákiában, bónuszként praktikus kifogás-szótárral. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lung László-Zsolt és Kozma Attila már az óvodában ismerték meg egymást, és ez a találkozás egy gyönyörű barátság kezdetének bizonyult. Bizony, ha akkor nem jönnek össze, nem születik meg a Letörtétek a tükrünköt! című alkotás, és akkor a határon inneni és túli magyar…..
 Lajos, szokatlan lesz az a hangnem, amelynek használatára kényszerítesz, „tudom, hogy keményen hangzik”: Ismered, Lajos, milyen a kőművesszex? Mész a picsába! Nem titkolom, hogy mindig is utáltalak. Már a Horn-kormányból is te voltál a legellenszenvesebb figura,…..
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
pinbota 2008.08.14 12:14:38
Tékozló Homár Betelt a DigiTV? 2008.08.08 13:00:00
Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet…..
A HVG találta a cikket, úgyhogy nem csak én keltem a hangulatot az alkohollobbi agymosása ellen, hanem a Sunday Times is le bírt hozni egy publicisztikát, ami szerint az alkalmi füvezés kevésbé ártalmas, mint az ivás a tinédzserek fejlődésére. A szerző, India Knight legalábbis még…..
Márk próbált küzdeni a blog vonzereje ellen, de persze nem tehetett semmit, hisz esetlen és gyenge. Így aztán nem is tehetett mást, mint hogy megírja nekünk kalandját, amit egy önjelölt Forma-1 pilótának köszönhetően élhetett át. Nem akartam külön postban beküldeni, mert…..
ez ma szakadt ki belőlem. Elnézést a gyenge kivitelezésért, nem volt időm a kidolgozásra, remélem így is publikálható.Üdv,AtteoSose izgasd magad, a gyenge kivitelezés a - bruhaha - gyengénk. A megoldáshoz annyi segítséget adok, hogy a kép még kifejezőbb lenne némi…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
Percenként kell feltörölni a padlót a Southsea-ben lévő Blue Reef Aquariumban, olyan fluxussal folyatják örömkönnyeiket a látogatók az úthenger alá került E.T.-t utánzó kölyökrája csibészes mosolya láttán. Persze Némó se volt kutya, de ő mégiscsak rajzfilm. A tövises…..