Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryzla

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezt a posztot is szépen elfelejtettem megírni. Így x hónappal később lássuk csak, mi is maradt meg a Jack-ből... Leginkább, hogy nehéz eldönteni melyik volt az utóbbi év legjobb horrorja, a Jack vagy a Hereditary. Ez így már önmagában is elég beszédes, már annak, aki látta Ari Aster…..
fatalpopcorn Happy! 2019.01.06 20:32:20
Egymondatos sorozatajánlóm következik: Happy! = Sin City + Wilfred csipetnyi Filth-el fűszerezve, nekem nagyon adja!..
fatalpopcorn Mandy 2018.09.23 18:42:26
Attyaisten, mekkora film volt ez. Cage is back! A Mandy úgy lett az év horrorja, hogy egyrészt vége sincs az évnek,  -de ezek után szinte bármi jöhet - másrészt konkrétan nem is horror. Inkább egy revenge-movie horror elemekkel. Ha röviden kellene leírnom az élményt akkor először is valami…..
fatalpopcorn Upgrade - 2018 2018.08.17 18:32:02
Az Upgrade kategóriáján belül - amit nevezzünk B-scifinek -egy egész kellemes kis darab. Van benne kellő ötletesség, némi gore és egy adag Black Mirror-féle negatív jövőkép előrevetítése. Nagyon nehéz lenne nem a fent említett zseniális dark-future sorozathoz hasonlítani, mivel mind témájában,…..
Rég vert át ennyire trailer, mint a Heredtitary kedvcsinálója. Valahogy teljesen másra számítottam, mint amit az előfilmes Ari Aster elénktolt a vászonra, de mégsem tudok igazán bosszús lenni emiatt. Pedig volt egy pont a vetítés során, mikor közel álltam hozzá, hogy leírjam magamban a filmet. Ez a…..
Első és legmarkánsabb emlékem a Solo-ról, hogy rendkívül sötét. Ezt a kijelentést nyilván többféleképpen lehetne értelmezni, de sajnos most nem a darkos értelemben írom és nem is arra gondolok, hogy buta lenne a sztori - ami egyébként nem áll távol a valóságtól - hanem arra, hogy maga a kép…..
fatalpopcorn Deadpool 2 2018.05.28 13:44:42
Egy hét telt el a film megtekintése és e sorok megírása között. Szükség is volt rá, mivel ha frissen írtam volna most ezt olvasnátok: A DEADPOOL 2 MINDEN IDŐK LEGJOBB KÉPREGÉNY FILMJE ÉS MINDEN IDŐK LEGJOBB VÍGJÁTÉKA! Rég volt rám ilyen hatással mozifilm. Tegyük hozzá, hogy nagyon jó passzban ültem…..
Első körben le kell szögeznem, hogy nagyon tetszett a film, tökéletesen működik a szórakoztatás faktor, ütnek a poénok, jók a karakterek stb-stb. Látva a film bevételi adatait reklámra nem igazán van szüksége, ezért ezúttal nem ajánlót fogok írni, hanem a negatívumaira szeretnék rávilágítani - végre…..
fatalpopcorn The Ritual 2018.05.21 10:29:55
A The Ritual egy kifejezetten kellemes darab a horror fájóan pangó kínálatán belül. Hőseink harmincas éveikben járó egyetemi haverok, akik halott bajtársuk ötletét megvalósítva Svájcba indulnak, hogy túrázva próbálják meg feldolgozni a történteket. Nem egy tipikus feelgood felvezetéssel indít a…..
fatalpopcorn Jungle (2017) 2018.04.15 20:06:41
  Szakállas Harry Potter eltéved a dzsungelben.Ennél sokkal többre nem érdemes számítani, de egy laza vasárnap délutáni filmecskének megteszi. A dzsungel hangulatos, a történet kiszámítható, de el azért - jó esetben - nem alszunk rajta. Eleinte Into The Wild klónnak indul a sztori, miszerint a…..
fatalpopcorn Rick 'n' Rick 2018.03.20 11:45:51
Sztoriját tekintve ez egy bankrablós film, de nem a klasszikus fajtából. Tempója a megszokottnál jóval lassabb, illetve egy csipetnyivel több mondanivalóval is bír. Nagyon nagy dolgokra azért ne számítsunk, csak a felszínt karcolgatja fegyvertartás, illetve jó és a rossz örök harca…..
fatalpopcorn Sztalker 2018.03.16 23:04:44
Kezdjük azzal, hogy talán életem egyik legnehezebben emészthető filmje a Sztalker. Műfajilag behatárolni nem igazán lehetséges, se a sci-fi, se a művészfilm halmazába nem esik bele, mégis valahol a kettő határán húzódik. Sci-fi rajongó szemmel nagyon kiábrándító élmény tud lenni ez a közel 3 óra,…..
Utazáskor filmezek Blöff (2000) 2015.02.27 16:16:17
Blöff - Snatch. (2000)   Fogd be a szád, ke' kuraftyumuj! Figyeljé'! Nem írtam egy ideje, de most bepótolom és te szépen végig olvasod a kritikám és kedvet kapsz, hogy megnézd a filmet! Remek... Szóóval Guy Ritchie-t, Madonna ex-férjét senkinek nem kell bemutatni. Ő egyfajta Angol Tarantino, csak…..
motorbuzi Suzuki GSX-R 750 1992 2014.04.12 11:53:53
Első komolyabb motorom, a Kawasaki ER-5 után, úgy éreztem ideje nagyobbra váltani. A Kawával egy hosszú szezont töltöttünk együtt, nagyon megszerettem ez idő alatt a kis vasat, de az idő múlásával egyre gyakrabban éreztem úgy, hogy igaz, amit szinte mindenhol olvashat az ember, ha a típus iránt…..