Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adla

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
adla 2016.03.23 23:29:11
@hannamontanna: ez jó. régebben még nekem is voltak efféle álmaim, de mára már... álomképként is hiteltelen, legnagyobb sajnálatomra.... ami Fridit illeti, ez a minimum, amit elvártam tőle, igazából azt sem értettem, hogy eddig mit keresett ott - és ez igaz még jó néhány arcra, akik mostanában álltak fel, miért csak most?? eddig vállalható volt a "Tények"? már magát a szót is megcsúfolja évek óta a csatorna azzal, amit "tényekként" próbál letuszkolni az egyszeri néző torkán, aki maga sem érti, hogy miért, de még mindig odakapcsol, ha a napi hírekre kíváncsi, mert az évtizedek során így szokta meg, hiszen az rtl híradója fertelemrossz volt mindaddig, amíg sarcolgatni nem kezdték őket a rájuk szabott különadóval.....
eh, de akárhogyan is volt/van, én a tv2-t jó ideje nem nézem, egyetlen kivételt tettem csak, éppen Fridi ottalvós műsora miatt, a többi vacak nem érdekel - még ha kiskölykök cukiskodnak is benne, vagy a csatorna beltenyészetének random (de legalább agyonhasznált, leharcolt) egyedei nyenyeregnek benne talpig elmaszkírozva - unom is már, meg mostanra annyira lementek itt már minden szinten kutyába, hogy elvből nem érdekel, akármivel is próbálkoznak (ahogyan a nemzeti élelmiszerláncnál se vásárolok, hiába az van a legközelebb, tőlem lehetnek)... szumma: jó lenne, ha Fridi számára is átmentenék valami módon a formátumot a konkurens csatornához, mint ahogyan azt a Pimasz-házaspár esetében is tették, mert színvonalas szórakoztató-műsor volt, vevő lennék rá bármikor!
Mi még az Aranyélet indulásakor matekoztunk, hogy majd két ünnep között jön az Aranyélet évadzárója, de az HBO mást tervezhet az ünnepekre, mert december 6-tól meg lehet nézni a sorozat teljes évadát az HBO GO-n. A streamingesek már az első 4 részt is egy etapban tudták…..
adla 2015.12.14 22:45:48
@kekecke: ahogy mondod, van Laurácskának egy-egy villanása, de ő az egyedüli a teljes színészgárdában, aki folyton kizökkent a sztoriból, olyan fájdalmasan hiteltelen az alakítása olykor; Renátó viszont... a pilot után nem hittem volna, hogy kedvencem lesz itt a végén még, pedig erős a mezőny, nagyon erős.

a sorozat profi munka, nekem hibátlan, és a magyar sajátosságok, kikacsintások csak dobnak rajta, amitől el tudom nézni azt a pár, aprócska hibácskát, amiket felfedezek olykor (de azokat is csak azért vsz, mert többször is képes vagyok megnézni egy-egy epizódot). remélem, lesz második évad, vagy akár harmadik is.
VegaLife Hamis tepertőkrém 2013.03.22 06:40:00
Tepertő vagy töpörtyű? Egyes magyar nyelvet tanítók szerint a töpörtyű alacsony termetű emberek megnevezéseként szolgál. Ezért aztán tepertő a helyes kifejezés. Azonban úgy gondolom, előbb volt töpörtyű, mint étel s az ragadt rá az alacsony egyedekre. Tehát - véleményem…..
Így múlik el a világ dicsősége: a Tények egykori, a Hír24 jelenlegi műsorvezetője a Szombat esti láz című celebtáncos műsor után újabb lazább szerepet vállalt és aláírt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorához, aminek ugye az a lényege, hogy a spártai…..
adla 2014.09.09 00:34:56
@szoknyás fejvadász: pont ezt akartam volna írni én is, láttam azt a műsort, Bárdos csak tartotta a szavát - részemről már ez értékelhető momentum a sztoriban, amúgy egy nem tipikus bulvárarc sokkal érdekesebbé teszi vsz az ilyen típusú celeb-freakshow-kat; akik a szokásos formájukat hozzák (rezidens bulvárszereplők) nem különösebben érdekelnek akkor sem, ha számukra szokatlan környezetbe helyezik őket, de az már fel tudja kelteni az érdeklődésem, amit egymásból hoznak ki a bulvárban nem szokvány karakterekkel ekegyedve, pláne tartósan összezárva... szerintem érdekes lesz (persze nem ártana tudnom azért, hogy kik ezek a VV - "nem testvérek", mert ezt az utolsó szériát pont egyáltalán nem néztem, és nem is követtem semmilyen formában).
adla 2014.09.21 22:41:44
@L.A.M: pongyolán fogalmaztam, a műsornál a dzsungelshow-ra céloztam, hogy néztem anno, és pont nem Bárdos karakteréhez passzoló dolognak gondolnám, kb az utolsók közé saccoltam volna, ha bárki megkérdezi, kit tippelek nem tipikus celeb-szereplőnek a műsor felélesztéséhez, satöbbi... de a felvetésed jogos, a blikkes cikk lehetett szimplán promó, de ezzel most én, naív lálek nem számoltam, bevallom.
Függetlenül attól, ki győz majd, a műsor legnagyobb nyertese akkor is Józsi lesz, akinek Facebookon már rajongói klubja van. Nők tízezrei hevernek a lába előtt. Kezdjük is a műsort, hogy láthassuk szigorú arcát. Négyen vannak a játékosok, de már nem sokáig, feltöltik az üres…..
Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi alkotja majd a TV2 ősszel, pontosabban november 9-én induló Rising Star című tehetségkutatójának zsűrijét. A műsorvezető az RTL Klubtól viharos körülmények között átigazolt Ördög Nóra lesz. Kerényi Miklós Gábor…..
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
adla 2014.09.19 20:17:49
@szoknyás fejvadász: utolsó bekezdéssel nagyon egyet tudok érteni, nincs is mit hozzátegyek, nálad a pont.
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
adla 2014.09.09 00:03:01
@csőcsere: ezzel nagyon egyet tudok érteni, Keresztes volt az est mélypontja számomra -- holtversenyben a zsűri ByeAlexre adott reakciójával, az az alja volt nálam mindennek, elvégre nem a szerző, és eredeti előadó fikázása lett volna a cél, hanem a megszemélyesítés minősítése - márpedig az jó volt, Pál Dénes tökéletesen hozta az Alex-figurát, noha elénekelni mégsem tudta olyan jól (no lám, mégis csak egy egyszerű dalocska eléneklése okozhatja olykor a legnagyobb fejtörést? Pál Dénes is megemlítette a maga felvezetőjében: nem olyan könnyű ez, mint amilyennek mindenki gondolná... szóval, az illúzió tökéletes volt, a zsűri mégis ByeAlex ekézésével volt elfoglalva, mintha szegény Dénes-fiú ott sem lett volna - nekem volt kínos, így, nézőként is...
/persze megkérdezhetném, ha már ennyire kifinomult ízlésű a zsűrink, hogy ha ebben igen, hogyhogy a ZiZi-Laboros marhaságban nem találtak kivetnivalót, az a dal talán szofisztikáltabb? Vagy a Napoleon Boulevard-os förmedvény?/

visszatérve az eredeti topikhoz, a Fridi-Majka féle csipkelődés, egymás kölcsönös oltása nekem is hiányzott, ugyanakkor Tilla vérprofi, pár oltást elhelyezett azért ő is - főként az újonc Bereczki rovására -, és a maga szokásos túlpörgött módján szórakoztatóan levezényelte a műsort, számomra élvezhetőbben, mint amikor Claudiával ketten osztoztak a porondon, igazán elemében volt tegnap - a bakikat meg tudjuk be a túlpörgésnek, egyáltalán nem volt zavaró, szerintem. ;)
adla 2014.09.09 00:16:59
@mézescsók: hopsz, ezt csak most olvasom, akár magam is írhattam volna; minden szavaddal csak egyetérteni tudok (y)

visszatérve egy mondat erejéig Pál Dénes Bye Alex adaptációjára, az azért szembetűnő volt, hogy a legnagyobb ovációt ő kapta, a refrénnél különösen elszabadult a hangulat a helyszínen (én se bírtam megállni, hogy ne hangosítsam fel, és ne üvöltsem velük együtt a refrént xDD), szal ha mást nem, ezt illett volna respektálnia a zsűrinek, vsz...

egyébként sixx címválasztása 10 pontos, tényleg szórakoztató volt összességében a show, időnként a térdem csapkodtam, hol meg nyerítettem a röhögéstől, jövő héten se hagyom ki, az biztos.
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
adla 2014.09.06 16:23:24
@Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől: lesz az több is, így vagyunk szocializálódva - vagy eleve ilyenek voltunk, szeretünk elnyomásban élni, ezért húzzuk a sz.t önként a nyakunkba mindig, újra és újra - nem tudom, csak az világos, hogy újabb állampárti korszak kezdődött el pár éve, a fíling és a method azonos, csak most másik réteg/csoport a rendszer kedvezményezettje, nekünk ua.; vezírünk is van, aki ezúttal a várból tekint le népére / szinte már várom a vezírt éltető kötelező felvonulásokat az állami ünnepeken - jah, azok is megvannak már, sok-sok év óta, oké, akkor minden megvan ahhoz, hogy minimum negyven évig üljenek a nyakunkon...
adla 2014.09.06 16:24:44
@egyenlítő: és tényleg xDD
Két éve tűnt el a képernyőről Bödőcs Tibor stand-upos, mert inkább az élő fellépéseire koncentrált, szóval csak az naprakész Búcsúszentlászló éltéből, aki látta valamelyik előadását. Sebaj, most be lehet pótolni a dolgot: szeptember 21-én este 20:00-tól Bödőcs Tibor…..
adla 2014.09.06 12:43:40
@AntiChrist: +1 / bár én a többiek egy részén is jól szórakozom, de számomra evidencia: ők ketten a legjobbak.
Nem vicc volt, tényleg lesz beszélgetős műsor a FEM3 csatornán, a címe FEM3Café lesz, és azt eddig is tudtuk, hogy a herevasalás hazai élő szobra, Berki Krisztián mellett Czippán Anett lesz az egyik műsorvezetői páros másik fele, de azt nem, kikre osztották a váltótárs…..
Ma este 7-kor, a Híradó utún közvetlenül kezdődik a Konyhafőnök, az RTL Klub új napi főzős vetélkedőműsora, ami leírásában kísértetiesen emlékeztet a Master Chef című külföldi formátumra, de majd meglátjuk a stáblista végén, hogy most akkor licenszműsorról van szó…..
..
adla 2014.08.13 23:31:17
@spontan: dehogy van! Gáspárék Győzőjére kihegyezett one man show-ján lehetett röhögni - teliszájjal olykor -, ezek itt ketten meg szimplán szánalomra méltók, de ami a legfőbb problem a csatornának, hogy érdektelenek is egyben.
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
adla 2014.08.13 23:21:18
@aleb19: ne aggódj miattunk.. hiszed vagy sem, tudunk többfelé is figyelni.
A Velvet szerint megvannak a Sztárban sztár énekesei: Keresztes Ildikó, Vastag Tamás, Tóth Vera, Pásztor Anna, Koós Réka, Völgyi Zsuzsi, Dukai Regina, Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor. Aztán majd kiderül, hogy ez-e a végleges névsor...
adla 2014.08.13 23:07:58
@Irgum76: Spéter Erzsébet replika;

btw gagyi most ez a felhozatal, csupa 'futottak még' kategóriás no name figura, t.köm se kíváncsi rájuk...
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..
Nemrég kaptam a Zuramtól egy párolóedényt –na nem elektromosat, „csak” egy rozsdamentes acéledényeset, amolyan alul-víz-felül-lyukacsos-edény -típusút. Régóta szerettem volna egy ilyet, elsősorban a Panka baba miatt, hogy mikorra eljutunk odáig, meglegyen a…..