Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juve.Taka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év még tartogat néhány megvívandó bajnoki csatát a Juventus számára, s ma este a címvédő Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a csapatra ráadásul rögtön egy városi rangadó vár a Torino ellen.  Massimiliano Allegri gyakorlatilag szinte teljes kerettel…..
A sikertelenül végződött sevillai vendégszereplés után, valamint a nagy izgalommal várt hétfői Bajnokok Ligája-sorsolás előtt, a Juventusra fontos bajnoki mérkőzés vár, hiszen a zebramezesek a szezon során mindeddig meglepően jó formát mutató Fiorentina együttesét fogadják…..
Juve.Taka 2015.12.13 20:51:38
Juve.Taka 2015.12.13 20:53:08
Juve.Taka 2015.12.13 21:06:29
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus játékmestere, Andrea Pirlo elfogadta a MLS küzdelmeiben szereplő New York City FC ajánlatát. A nyugati-parti egyesület első szezonját tölti az MLS-ben, s a soraiban tudja David Villát és Frank Lampardot is, azonban szeretné további…..
Juve.Taka 2015.06.03 19:49:45
A Juventus két évtizednyi várakozás után nyerheti meg az Olasz Kupát, s ezzel elsőként szerezheti meg a tíz kupagyőzelemért járó ezüst csillagot. Az Öreg Hölgy utoljára a 1994-1995-ös szezonban tudta végső győzelemmel zárni a sorozatot, miután az akkor még két…..
Az Olasz Szuperkupa Dohában megrendezésre kerülő döntőjében a bajnoki címvédő Juventus az első trófeáját gyűjtheti Massimiliano Allegri mester irányítása alatt, s az ellenfél a szezont rendkívül gyengén kezdő, a Bajnokok Ligája küzdelmeitől viharos gyorsasággal búcsúzó,…..
Juve.Taka 2014.12.22 21:04:59
Juve.Taka 2014.12.22 21:06:40
Juve.Taka 2014.12.22 21:07:38
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Juventus szóbeli megállapodásra jutott a Paris Saint-Germain távozni kívánó középpályás tehetségével, Adrien Rabiottal, aki 2015 nyarán, ingyen igazol majd Torinóba a francia fővárosból. A 19 esztendős középpályás, akit…..
Ahogy ismeretes, a Juventus Massimiliano Allegrit nevezte ki vezetőedzőnek Antonio Conte lemondását követően. A döntés számtalan változtatást hordoz magában: ezzel megváltozhat a klub idei átigazolási politikája, a keret által alkalmazott formáció, játékstílus, sőt mi több,…..
Spanyol hírek szerint a Valencia csapata kész „óriási összeget” felajánlani a Juventusnak csatáruk, Fernando Llorente szolgálataiért. A spanyol válogatott az elmúlt idény egyik legjobban teljesítő torinói futballistája volt, lassú kezdés után hamar hozzászokott az olasz…..
Juve.Taka 2014.05.31 10:14:16
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
Brit értesülések szerint a Juventus meglepő ajánlatot tett a Chelsea brazil középpályásáért, Ramiresért, akiért húsz millió fontot ajánlott a torinói klub, ha igazak a sajtóban megjelent hírek. Az már bizonyos, hogy a huszonhét éves futballista az angol bajnokságban ebben a…..
Juve.Taka 2014.04.25 22:04:08
@Szbence: én sem temetem. Szeretem őt, mert ő csinálja a büdös munkát, ami nem látványos de kurva hasznos. De mindenkinek vannak hullámvölgyei.
A sikeres Európa Liga negyeddöntőt követően, a Juventus 22 fős kerettel készülődik az Udinese elleni bajnoki találkozóra, amelyen a zebracsíkos csapat számára fel van adva a lecke, hiszen az egész szezon során elszánt üldözőnek bizonyuló AS Roma, az Atalanta fölött aratott…..
Juve.Taka 2014.04.15 00:49:41
@NucLeo: Támadósort én is. :)
A klub egykori játékosa és mestere, Ciro Ferrara úgy véli, hogy a Juve képes a duplázásra, így a Scudetto mellett, az Európa Ligát is elhódíthatja. A torinói csapat nyolc pontos előnnyel vezeti a bajnoki tabellát, a második számú európai sorozatban pedig a legjobb négy közé…..
Antonio Conte legutóbbi meccs előtti sajtótájékoztatója óta három hónap telt el, ám az Udinese elleni mérkőzés előtt a tréner megtörte a csendet. Az edző nem nyilatkozott a média képviselőinek Serie A meccsek előtt már január óta, bár az Európa Liga meccsek előtt ezt…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus leigazolná a Lazio válogatott középpályását, Antonio Candrevát. A játékos a 2009-2010-es szezon során kölcsönben már szerepelt a torinói klub zebracsíkos mezében, azonban az Öreg Hölgy, a megegyezésben rögzített magas vételár…..
Az Öreg Hölgy a csütörtök esti, Lyon elleni 2-1-es győzelemmel (összesítésben 3-1) bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, ahol a Benfica, a Sevilla és a Valencia csapata képviselteti még magát. „Úgy gondolom, hogy az eddig a szakaszig eljutó csapatok kiváló együttesek,…..
Juve.Taka 2014.04.11 19:38:26
Sziasztok!

Az én véleményem az, hogy ez a csapat, ahogy most van, maximum egy EL döntőre képes, ha odateszi magát. Csak, hogy... , Most jönnek bajok.
A keret nagy része alig pihent 3 év alatt. Ugye Conte első évében, azt élveztük, mint a Roma most. Csak 2 fronton kell megállni, de inkább egyen. Első év fenomenális erőfoci volt, mert bírta a keret azt játszani, mivel volt ereje. Jött egy EB, ugyebár, ahol, a csapat nagy része játszott, s pont a gerinc. Második évben ugye ott volt a BL. Megláttuk, hogy azért még kevesek vagyunk, s növelni kell a padot. De volt egy Konfederációs kupa és egy EB a fiataloknak, ahol előbbin megint a gerinc, utóbbin a csodagyerek Pogba játszott. Ezek mellé hozzájön, hogy selejtező voltak, ahol Tevezen és Llorentén kívül szinte mindenki játszott, persze akkor nem voltak bajnokik, de helyettük volt, akkor sem pihentek. Aztán ott volt a Roma hajrája. Nekünk menni kellett utánuk ezerrel, meg is lett az eredménye, aztán mentünk mentünk, persze a BL búcsú kudarc volt. De a bajnokságba mentek a fiúk. Aztán EL miatt plusz két meccset játszani kellett. Szintén fáradtak a játékosok. Mivel ez a legfontosabb NEM VOLTAK EDDIG HOZZÁSZOKVA A HETI 2 mérkőzéshez. Más kérdés, hogy a padunk nem éppen hosszú, de sok a sérült is. Marottának de főleg Agnelliéknek kell majd jól a zsebbe nyúlni, ha azt akarják, hogy legyen valami. Mert nyáron sem fognak pihenni sokan, szóval oda kell tenni magukat.

Plusz Contét is meg lehet érteni, hogy nem örül, mert ő ott van tudja, hogy lehet elveszíti kulcsemberét a hajrára. Sok sérült. És mivel nincs megfelelő ember nem tud alakzatot változtatni. Ő kihozza a maximumot az emberekből, de ahogy látszik, nem csak testileg, hanem inkább mentálisan fáradtak. Ha ezt megtanulják kezelni, akkor jó lesz. Addig meg bizakodjunk, ha már szurkolók vagyunk és ne fikázzuk már, amíg jönnek az eredmények.

Forza JUVE!!!