Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Az egyetlen hírérzékeny tévécsatornán az utóbbi órákban valami ismétlés ment – egy mentősökről szóló műsor – aztán egy vérforraló beszélgetést ismételnek Tamás Gáspár Miklóssal és Schlett Istvánnal. Sehol egy helyszíni bejelentkezés Császár…..
 Elképesztő a konkurenciánk: nálunk még az Árpád-sávos forradalmárok is tévéanalízissel töltik az idejüket, ahelyett, hogy Molotov-koktélt gyártanának. Az előbb kaptuk meg a Magyar Nemzeti Front forradalmi petícióját, aminek az eleje nem más, mint egy – amúgy…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Nem csak arról van szó, hogy a kampánycsend előtt még szívesen rúgnánk egyet az elkötelezetten pártos újságírókba, akik Orbánt csak II. János Pálhoz, Petőfi Sándorhoz vagy mondjuk Teréz anyához tudják hasonlítani, Gyurcsányról pedig legfeljebb Sztálin, Matuska Szilveszter…..