Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Ö. S. Bandi

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Sir Ö. S. Bandi 2016.11.22 20:03:37
@Magentax: A felezőbuli óta mindenki tudhatta kint-bent.Oda se kellett sok neuron rájönni, hogy négy hét van még, ám nyolcan vannak, elkerülhetetlen a hárbaj....
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
Sir Ö. S. Bandi 2016.11.21 10:14:46
@Spitzbauer: Mindenkinél kihúzta a gyufát?Szerintem nem, hanem a beköltözése utáni általános közutálat kezd átcsapni félelembe, felismerték a veszélyt, először pont Dávidunk.Egy kis agresszió, ha már sarokba szorítva érzed magad kell is.
Sir Ö. S. Bandi 2016.11.21 10:37:11
@Spitzbauer: Nos, ha Ati lesz, vsz Mici megy vissza, hibái ellenére ő karakter, önmagát adja, míg a másik kettő inkább karikatúra. A babázáson én is kiakadtam nemcsak Mici, de mégjobban azon, hogy beköltözése után, nem tudva mi merre még Tivy mellé is húzódott. Ebből jöttem rá, hogy ez a lány bizony nem csinálta meg a házifeladatát, bement órára rögtön felelni.
Sir Ö. S. Bandi 2016.11.21 11:02:26
@ascii: Anikó a fos9-es. Az ő szériájukban a hierarchia versenyen 9. lett, és saját magát nevezte így.
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.26 21:11:04
@mobilos perpetuum: Ne na. Tiszteletben tartom bánatod. Vigasztalást.Vagy hagyjál minket.....(ne)
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.26 22:24:36
@Berber Oroszlán: Ezt mivel érdemeltem ki?
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.12 19:32:12
@PeniValdes: Honnan? Ide minden szó kell, pro és kontra is...tudod, sava-borsa...
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.12 19:34:57
@Madam.: Segitek:yyyyyyyyyyyyyyyyyyy...na, most már jobb?
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.12 19:37:20
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.10 12:55:53
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.05 13:36:54
@É2I: Ebbe belehók, mi a tökömet jelent a "szökik a málna" ?
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.05 13:42:43
@Zabkása: Fel vok homályositva, köszi, jó egy tapasztalt haver a háznál....
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04 13:14:18
@PeniValdes: Rám szavazol, maradjak itthon? Hmm, jó feleség leszel.....
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04 13:33:17
@PeniValdes: Az jó lesz, haladunk, jövő héten valami lánykérés is kinéz (ha túlélem a mai ebédet...)
Sir Ö. S. Bandi 2016.09.04 13:52:16
@PeniValdes: Hű vazze, féltérdelés kukába, gyűrű kell...nyugdij csak jövő héten,de nem adom fel...
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Sir Ö. S. Bandi 2015.02.28 13:31:04
@Eszet Lenke:
Ne szólj nagyot Eszet Lenke
Majd megcáfol eszed Lenke
Jön majd az új, ami ámít
Kommentek itt, csak az számít
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
Sir Ö. S. Bandi 2015.02.10 14:45:13
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Játék végén autóval,zsebében az első milla meg a lakáskulcs!
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Sir Ö. S. Bandi 2015.02.07 18:19:59
Sziasztok!
Erdélyi vagyok és tudom, h az rtl2 itt sok helyen fogható,amit kedves
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: kolléga belinkelt, az egy országos tv-program, amiből rengeteg helyi adó hiányzik,így a retekkettő is. Tehát lehet számítani erdélyi tömb-Edina szavazatokra.Lokálpatriótaként tőlem is, kivéve Robin ellen ha.....
Más. Ha Laci kap "ajándékba" egy kéket, majd kis furfanggal (Robin.2) szerez egy zöldet a másik kezére, kimegy, agyba-főbe veri saját magát és diadalmasan visszatér egy lilával, akkor mi lesz???
Sir Ö. S. Bandi 2015.02.07 18:37:18
@-pkata-: Pasi vagyok, így csak ebből a szemszögből referálhatok. Jól áll Dina.....,ám a Fanni is....
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
Sir Ö. S. Bandi 2015.02.05 21:19:22
@Fu Szekh Li: Nem holtáig,csak reggel!
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28 19:45:58
@bandinyúl: Kedves drusza!
VV-t nézni manapság veszélyes, ezt még be is vallani kész intellektuális öngyilkosság
Kommenteket olvasni, fertőzés, írni meg helyi pandémia!
Most hogy mentsük magunkat?
Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28 20:36:09
@Krétagarbó: Hja, üres kézzel nem lehet VV-t játszani, Alekosz a pálinkáspoharat, Dennis meg a farkát markolássza állandóan.Új idők, új erkölcsök......
Sir Ö. S. Bandi 2015.01.28 20:48:07
@Krétagarbó: Így van, tőlem már kapott is egy voksot....az ellenfele, mindegy ki lesz.
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Lírai önvallomás következik, ami nyilván senkit sem fog érdekelni, de mivel ez indokolja jelen poszt kurtaságát, ezért jobb, ha a kedves olvasó tudja, hogy idegállapotba kerültem. És nem a Celeb vagyokban lezajlott események miatt. Inkább el se mondom mekkora gifcunamit terveztem,…..
Igen. Ez a szomorú igazság. :((( Még a a mai adás előtt lesz egy hiánypótló poszt, addig is maradjanak velünk és sztárvendégeinkkel. DE! SŐT! VISZONT! Addig is múlassa az időt egy kis kvízzel ÖN! Elszórtan jelentkező kommentversenyünk mai feladványa: Vajon miért nem…..
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés…..