Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KangaT

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
KangaT 2019.10.21 19:09:32
@Bambano: igazad van, egy ősbunkó, különösen a nőket képtelen komolyan venni. Ezt az arroganciát és pökhendiséget rühellem. A másik a kora: ennyi idősen ne legyen senki aktív politikus!
A napokban kitört a szmogriadó, és a mai naptól a forgalmi villantásával ingyen lehet utazni a BKV BKK járatain is, ami üdvözlendő dolog. Mivel Budapest környékéről holnap Budapestre kell mennem, rendszer szabálykövető emberként (meg kényszerűségből is) a MÁV-BKK kombót kell…..
Fotó: Fónai Kende Ezer és egyszer szóba került már, milyen gondok vannak a BKK által kihelyezett jegy- és bérletautomatákkal. A Járókelő.hu egyik bejelentője viszont a tettek mezejére lépett, és hiánypótló javaslatot tett a BKK-nak az automaták szoftverének frissítésére. Tisztelt BKK, illetékes…..
Mivel az indiain kívül szinte mindent szeretek, ezért egy újabb finomság ötlete pattant ki a fejemből. Egy igazán nehéz étek került ma az asztalra, a meleg ellenére, ugyanis ez volt az első recept, ami ma a kezem ügyébe került. Méghozzá egy brazil specialitás, a Feijoada, más…..