Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Néni

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
Igen, fapadossal, Pestről, átszállással, egy reptéren eltöltött éjszakával. Nyűgös? Átszállást tekintve semmiképpen, a reptéri éjszaka pedig néha vetekszik egy olcsó, lepukkant hostellel, s a cél érdekében néha bírható. Mi a cél? Ibiza, Mallorca... Ezek nyáron…..
Erika Néni 2018.07.24 16:43:08
Ezt ma kaptam:
Két légitársaság vezérigazgatója bemennek együtt sörözni egy budapesti sörözőbe és rendelnek a pincértől:
- Kérünk egy egy korsó sört !
Pincér :
- Csak, csupán 5 forint lesz.
- Na ez tényleg nagyon olcsó ! - csettintenek egyet és örömmel kifizetik.
Pincér lelkesen:
- Igen, mi adjuk a legolcsóbb sört Magyarországon !!!
- Nagyszerű, itt tényleg érzi az ember, hogy kap valamit a pénzéért - válaszolják a vendégek.
- De látom ám, hogy nincs nálatok korsó ! Ez extra 200 forint lesz.
A vezérigazgatók nagy szemekkel nézik a pincért, de elhatározzák, hogy nem szólnak és kifizették a felárat.
- Ezt egy asztalnál kell meginnotok, de látom ám, hogy előre nem rendeltetek asztalt, így ez 400 forint lesz. Ha előre rendeltetek volna, csak 100 forint lett volna.
A vezérek nyelnek egy nagyot és kifizetik a plusz 400-at is.
- Látom, hogy kicsit kövérek vagytok és egy nagyobb székbe kell, hogy üljetek, ez további 300 forint lesz.
A Vezérigazgatók méregbe gurulnak ugyan, de ezt is kifizetik. Majd az egyik előveszi a mobilját, hogy lefényképezze a kisebb széket, mert úgy érzi abba is bele fért volna.
- Sajnálom, itt nem lehet használni ezeket az elektronikus készülékeket, de 200 forintért megvásárolhattok erre egy engedélyt.
A vezérek mérgesen ugyan, de ezt is kifizetik. Viszont ekkorra már nagyon türelmetlenek lesznek és magukból kikelve ordítják:
„Hozza már azt a sört !!!”
Erre a pincér:
- Jajj drága vezérigazgató urak, most szólt a csapos, hogy a sört technikai okok miatt leállították. De természetesen visszaadom önöknek az 5-5 forintot, a sör árát.
- De hiszen 1105.- forintot fizettünk fejenként !!! Mi lesz a 2 x 1100 forintunkkal ?!
- Uraim, az uniós jogszabályok szerint nekünk a sör árát kell visszafizetnünk és nem a felmerülő luxus kiadásokat.
De jöjjenek legközelebb is hozzánk, mert mi áruljuk a legolcsóbb sört Magyarországon !
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
Erika Néni 2018.01.16 19:32:03
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Erika Néni 2017.10.15 15:56:55
@vidékifenegyerek: Zene is volt? Észre sem vettem.
Gajdics Ottónak a Mészáros Lőrinc-féle tévé Angard nevű műsorában borult el az agya teljesen, mert az illetők megnyilvánulásai "sértik az identitását"...
1989 nyarán a Hősök terén feltűnt egy Orbán Viktor nevű fiatalember  és az akkori demokratikus ellenzék ,,tagjaként" az akkori Fidesz képviselőjeként egészen erős és kemény beszédet mondott és ezzel ,,sokak " szimpátiáját kivívta többek között az akkori amerikai nagykövet Mark Palmerét is. Palmer a…..
A TripAdvisor és a Facebook kapcsolatáról már volt szó korábban (konkrétan itt). A két néspzerű oldal kapcsolatán alapuló alkalmazás tovább fejlődik. A Facebookra bejelentkezett TripAdvisor-látogatók ezentúl igen szemléletetesen, egy térképen is láthatják, hogy ismerőseik…..
Erika Néni 2014.10.11 17:34:04
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
Íme, néhány csodálatos autóút, melyek felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg bennünket. Még a legtapasztaltabb sofőröknek is kihívás az úton tartani a szemét (és az autót:), ha ilyen csodálatos tájakon halad keresztül. Várom további javaslataitokat ide.Cabot trail,…..