Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catori

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
catori 2014.08.12 13:53:08
@b0risz: Pedig vannak átlagemberek, akik nem osztoznak intellektuális magasságodban. Tyű.
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
Az olasz fiú kedélyesen teázgat a villában, de Hanna nógatja, hogy szedje mán össze magát és menjen inkább feljelentést tenni a rendőrségre. Hopp, eszébe is jut Olívia, KicsiSzabi ex-rendőrcsaja, majd ő segít, bár emlékeim szerint őt kirúgták, de lehet, hogy vissza is vették.…..
Berki mellett Kelemen Anna csöcseiben bízik a TV2, legalábbis ami az Édes élet sikerét illeti - az énekesnői kamukarrierrel kacérkodó egykori pornószínésznő most éppen a műsor húzónevének számít a 1,5 milliós gázsi miatt (is) kutyázott Berki mellett. És ha méár csöcs: a…..
catori 2014.07.09 11:20:36
@xido: pont meg akartam kérdezni hogy ez a trészi az a trészi-e, kösz a választ.:)
@vészmadár (pica pica): ez a kommet, kérlek, díjat érdemelne :DDD
A mongol-magyar modellnő a Viasaton kezdte az ipart a Címlaplányban, ott sem volt szívbajos, ha csöcsöt vagy segget kellett tolni a kamerába. Az Éjjel-nappal Budapestben is elág sokszor szerepel alsóneműben, vagy csak én kapcsolok oda mindig rosszkor, nem tudom, mindenesetre az…..
catori 2014.07.09 11:13:49
@tjunior: millió legalább ilyen jó, vagy jobb testű nő van szebb fejjel. ergo nem buzi.
Romantika minden mennyiségben, kolosszális üzleti terv és a nap híre: nemsokára mindenki jeges joghurtot fog nyalni. Mindez a mai dupla epizódban. Peti és Zita totálisan befészkelte magát Hannához a villába, és ahelyett, hogy szép csendesen elbóbiskolnának a sarokban,…..
Fennforgás volt, azért van csak most a blokk. Ettől még simán lehet kávézni most is. Sőt. Jimmy Kimmel tesója Jill Bryan's Scrumdillyumptious címmel valami kis tévében csinál műsort. Vicceset, jóhogy, ez ottan a vérben lehet. Alakul Carlton Cuse A&E-nek forgó, The…..
Mike Judge tudja, hogy kell tálalni a prosztó humort. Ezért csap oda a Beavis és Butt-Head és ezért jó a Szilícium-völgy is, ami úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Kicsit már kezd sok lenni a gekkekre kiélezett vígjátéksorozat, mert ugye a teljesség igénye nélkül ott van a…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Hál’ a jó Istennek véget ért a dél-amerikai kaland, hőseink végre hazafelé tartanak. Újra felöltötték a modell-gúnyát, helyreállt a világ rendje. Leo a bronzfejet javítgatja nem sok eredménnyel. Riario botladozik be hozzá, elköszönni. Jó volt a közös csillagtúra, de ha…..
Kezdjük a jó hírrel. A Starz berendelte a harmadik évadot. A kérdés már csak a minek? Remélem a fejesek az adónál az után döntöttek, hogy látták a teljes második évadot, mert a mostani rész után nemhogy többet egy részt nem akarok látni belőle, de csak a jó neveltetésem…..
catori 2014.05.15 12:07:02
@aggyistenbrittudós: Hú, mennyire együttérzek veled. Az első évadban kapunk egy jó kis gonosz, alattomos, világuralomra törő, ármánykodó Riariót, erre most nyakon öntik rózsaszín cukormázzal és csillámpónit dugnak a segge alá, hogy biztos legyen a hatás. Pedig milyen jó volt nézni, ahogy egy falut lemészárol egymagában, anyám!
A másik. Bajezid mégis milyen járművel utazott, hogy kb. fél nap alatt Rómába ért? Vagy Logarécia volt az, aki hónapokig abban az egy szobában barkóbázott magával?
John Simm és Mira Sorvino a főszereplője a BBC America Intruders című természetfelettis sorozatának, amiben  egy titkos társaság tagjai más emberek testében (?) lelnek (??) menedékre (???), ha ez mond valakinek valamit. A szinopszis még idegesítőbb: egymással látszólag…..
catori 2014.04.22 17:28:34
Az HBO berendelte a Veep politikai sitcom negyedik, és a Silicon Valley geeksitcom második évadát, írja a Hollywood Reporter. A Girlsszel együtt egyre erősebb az HBO sitcom részlege annak ellenére, hogy a Hello Ladiest és a Family Tree-t elkaszálta a csatorna. A Silicon Valley…..
catori 2014.04.22 17:24:19
@Leadfoot: amen. engem is már az elején megvettek, az új rész után meg kimondottan fangörllé avanzsáltam. technolojesus.
Ezúttal a Vatikánban kezdünk. Sixtus teljes harci díszben vonul végig a pápai rezidencián, hogy végül egy tükörben csodálhassa meg Isten adta szépségét. Sajnos a helyi apácák, és –na, most vagyok bajban, mert fogalmam sincs, hogy ez e a helyes megnevezés- ministránsfiúk sajnos…..
catori 2014.04.18 16:27:22
@Smokey the bear: amúgy. ha nagyon szépen megkérlek, el tudnád hozzám juttatni azt a szexuális tekintetű riariót nagyobb méretben? szükségem lenne egy új háttérképre, és mitadisten, ez megfelelne. :D (10. kép, ha a kicsiket nem számítom)
Bence egy irgalmatlan virágos pólóban és fosszínű gatyában tolja a mai estét, de neki ez is jól áll. A villában két dolog tombol mostan, na jó, három, ha KokkIzát, a magyar tévézés különbejáratú tasmán ördögét nem számoljuk: a fittség (agyő kóbász, gecó!) és az…..
Kérem szépen, beköszöntött az a kor, amikor ha kovbojos-indiános játékot akar a gyerek játszani a játszótéren, akkor előtte alaposan körül kell nézni, hogy van-e amerikai őslakos felmenőkkel bíró gyermek a kínálatban akad-e okostelefon valamelyik…..
Tengerparti csendélettel nyitunk ezen a héten. Mondhatnám, hogy a hullámok morajlását Riario túlkiabálja, de hát ismerjük már, ez nem az ő stílusa. Egy hajó fedélzetén vagyunk, ahol a jó gróf némi családirtást kilátásba helyezve arra akarja rávenni a kapitányt, hogy álljon…..
catori 2014.04.09 22:22:06
@aggyistenbiri: megtisztelsz, köszönöm. virágot elfogadok :D
(bocs az offért)
catori 2014.04.09 22:37:24
@aggyistenbiri: beérem én csokival is.
catori 2014.04.10 16:16:35
@aggyistenbiri: én nem vagyok gonosz, maximum arrogáns és öntelt^^. az üdvözlő ajándékról meg inkább lemondok..