Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ká Dé

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Minden ózdi szív? 2015.05.14 14:48:43
Megmondom őszintén, sokakkal ellentétben engem egyáltalán nem zavart a tegnap felröppent hír, mely szerint Janiczak Dávid, Ózd kétharmadosjobbikos polgármestere bekamerázza a közmunkásokat. Főként, hogy mindez nem az akadékoskodók által elképzelt "nagy testvér mindent…..
(cím forrása: mondta a költő) Tegnap este a barátaim egy része kocsmázni ment. Én azonban nem; tudtam, hogy máshol van a helyem. Értékeltem a jelenlegi keserű helyzetet, a jövőmre is gondoltam, és pillanatok alatt döntöttem: mivel nem éreztem jól magam, hazamentem…..
- Avagy Ha Ma Csak Egy Cikket Olvasol El Arról, Hogy Az Index Az Új MTVA, Akkor Ez Legyen Az, Több Úgysincs Háromszor ellenőriztem le, hogy nem-e én vagyok-e a hülye, és tényleg ugyanarról az eseményről-e készült a vs.hu és az Index videója. A helyszín, a dátum, az esemény…..
Jobbegyenes Schiffer igaza 2014.04.09 16:40:51
Rettenetes dühbe gurult Kálmán Olga, miután műsorában a parlamenti küszöböt a baloldali összefogásból kimaradva is megugró LMP társelnöke, Schiffer András nem tartotta kiemelten fontos témának a német megszállás emlékműve körül kialakult hisztit; hovatovább bátorkodott…..