Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sieghardt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Silicon Valley eddig is próbált a tahóság és a kifinomult hülyeség között lavírozni, de az évadzáróra sikerült megtalálni a gyönyörű középutat. Egy középutat, amin péniszekből van kirakva a kerítés. Mike Judge geeksorozatának fináléjában kicsesznek a…..
A 2013/14-es évadban két kalózos sorozat is bemutatkozott a tévében: a csöcsös-véres-szőrös pinás Black Sails (hamarosan itthon is látható lesz, de nem mondhatjuk meg, melyik adón) és a Crossbones, az NBC egyik nyári sorozata, amiről meg annyit kell tudni, hogy a női nemi szervek…..
Meg egy fasza plakátot is. Itt az event, ha valaki feliratkozna. ..
Sieghardt 2014.05.30 16:54:57
Csorgatjuk a nyálunkat a szebbnél-szebb női cosplayerekre, együtt ülnek velünk a lelátókon a nagy tornákon, de NEKIK már nem tudunk szurkolni. Ha elkezdünk beszélni arról, hogy miért nincsenek női eSportolók, csak megy az egymásra mutogatás. Márpedig egyelőre nincsenek - a…..
Az Ascension a SyFy hatórás minisorozata lesz, amit a trailer alapján már jobban várok, mint a network tévék teljes őszi kínálát. A sztori szerint 1963-ban az amerikai kormány felpakolt egy rakás embert egy űrhajóra, és elindították őket a legközelebbi, lakhatónak tartott…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Vagy tényleg nem is tud a magyar származású amerikai komikus, vagy csak úgy tesz (gyárilag Székely Lajosnak hívták, csak az amerikaiaknak meggyűlt a baja a vezetéknevével így jön a CK, ami kiejtve, fonetikusan: Szí-kéj), mindenesetre nagyon vicces fejet vág hozzá. Az FX-en…..
Sieghardt 2014.05.14 15:58:21
@sixx: Őszintén? Igen. "gyárilag Székely Lajosnak hívtk, csak az amerikaiaknak meggyűlt a baja a vezetéknevével így jön a CK, ami kiejtve, fonetikusan: Szí-kéj"

Ugyanis ez rohadtul úgy tűnik, hogy komolyan mondod.
Sieghardt 2014.05.14 16:34:26
A Fox hat drámája között akad olyan, amitől már most hidegrázást kapunk (és nem jó értelemben), de olyan is, amit például már láttunk a briteknél, és bejött, sőt, olyan is, amit már olvastunk, és kurvajó. Ma nem lesz külön előzetes poszt, itt jönnek majd szépen…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Sieghardt 2014.05.13 10:16:24
@Jenyei: nem sírok, nyíltan vállalom, hogy utálom a buzikat, de most nem is erről van szó.
Sieghardt 2014.05.13 10:45:38
@Свобода: Az ugye megvan, hogy vásári látványosságként mutatták őket, egyéb torzszülöttekkel? Innen az angol "freakshow" kifejezés. Senki sem mondta azoknak a gyrekeknek, hogy ezt tolerálni kell, vagy, hogy követendő példa és progresszió. Szörnyszülöttek akiken jót szórakoztak.
Legalábbis a promó tanúsága szerint. Falling Skies, negyedik évad. ..
Óriási tervei vannak az AMC-nek a jövőre nézve, köztük a Preacher kultikus képregénysorozat adaptálása, amit Seth Rogenre és Evan Goldbergre bíztak. A Collider nemrég interjút készített velük, amiben Rogen elég konkrétan kijelentette, hogy semmiképpen sem szeretnének direkt…..
Azt írja a Normafa Records-os Déri Ákos: "A terv az hogy létrejöjjön egy kevésbé rétegzenékre épülő, kvázi popzenei label (amelyben eddig hiányt szenvedtünk) valamint hogy létrehozzunk egy közösséget, mind a zenekarok, mind a közönségek között." - ehhez képest az első…..
Vagy inkább másodikán, ugye: a Netflix ezen a napon mutatja be a The Killing negyedik, istenbizony záróévadát, hat részben. Te meg szépen leülsz, és végignézed. ..
Sieghardt 2014.04.29 08:32:38
Mindjárt lesz egy újabb spoiler tematikában íródó poszt. ..
Sieghardt 2014.04.23 08:26:51
@Thrasher: Könyvet olvasni szerinted már sznobság? Ejha!
Sieghardt 2014.04.23 20:32:59
@Thrasher: Hát egy ilyen kultúrembernek, mint Te, biztosan nincsen rá ideje.
George R.R. Martin újabb fejezetet tett közzé a Tűz és jég ciklusa következő, hatodik kötetéből, amit persze mi nem olvastunk el, mert majd egyben, ha végre kijön a könyv, de nem is ez az érdekes benne, hanem az, ami odafent van. Mert hogy Martin így képzeli el a felnőtt…..
Sieghardt 2014.04.23 08:05:26
@Bogoj: A Gyűrűk Urában nem voltak sárkányok...
Végre valahára elstartolt a Trónok harca negyedik évada, és pont olyan erősen kezdett, ami elvárható tőle. Idő híján persze nem sikerült az összes szereplőt belerakni az évadnyitóba, de már így is olyan grandiózussá kezd válni a történet, hogy nem lennénk a teljesen kezdő,…..
Sieghardt 2014.04.09 13:08:20
@Fóbiás: Modern Family kell neked.
Sieghardt 2014.04.09 15:50:32
@Equinoxe: szerintem kár ilyen direkt analógiákat keresni. Tyrell-Lannister-Arryn-Baratheon mind ilyen francia-német lovagkor által inspirált társaság.