Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeveseSenki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+Vic Gundotra, a Google+ megálmodója bejelentette, hogy távozik a Google-től. And then elszabadult a pokol.  Az eléggé Google-ellenes és abszolút Google+ gyűlölő TechCrunch frontális támadásba lendült. Először megjelent egy poszt a szokásos szellemvárosozás egy új…..
NeveseSenki 2014.04.30 15:52:37
@Válasszunk: Látom a személyeskedés az megy, ha már észérvek nincsenek. Ha papagály fanboynak tartasz, akkor ne olvass, ne válaszolj - ennyire egyszerű. És a G+ is pontosan ilyen elven működik.

Érdekes, G+-on nem kapok se "kiscicás", se "osszátok tovább 10000 millió példányban mert akkor menekülnek meg az árva rákos kisgyerekek" jellegű írásokat. Persze lehet, hogy ez véletlen. Szerintem meg nekem ezekre nincs igényem, ezért a G+-on vagyok. Neked meg a jelek szerint van.
Persze gyárthatsz elméleteket, hogy milyen szar honnan jön és hova megy, mi heterogén és mi nem. Engem ezzel szemben a gyakorlat érdekel az meg fittyet hányva ezekre az elméletekre, nekem legalábbis sokkal jobban MŰKÖDIK.
Ennyi. Pá!
NeveseSenki 2014.04.30 16:18:24
@Asszem: Nekem kb. 30 köröm van, ebből nagyjából 10 a kapcsolati háló (szűk család, tág család, iskolatársak, munkahelyek), a többi tematikus kör, ezekben azok vannak, akiket jobbára G+-on ismertem meg, kezdtem követni. Előbbi körök aránylag fixek, ide ritkán posztolok, viszont őket jobban ismerem, akikről tudom, hogy érdekli őket egy-egy téma, azokat berakom a megfelelő tematikus körbe is.
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
A Fidesznek mintegy 740 ezer töredékszavazatot hozott a győzteskompenzáció: ez közel harmada annak a 2,2 milliós értéknek, amit a régi szabályokhoz hasonlóan, csak a listás szavazatok és a vesztes töredékszavazatok után kapott volna. REINER Roland infografikája.   Így…..
NeveseSenki 2014.04.09 14:58:31
@Balt: Az ország kétharmad nélkül is kormányozható, volt már rá példa a világtörténelemben, ahogy arra is, hogy többpárti kormányzás alakul. Nem feltétlenül hátrány, ha "izomból" nem verhető át akármi (lásd kétharmad) hanem esetleg társadalmi viták során alakul ki egy szélesebb rétegek által is elfogadható konszenzus.
Bár tény, a párbeszéd, mint olyan kezd kiszorulni a magyar közéletből. :(
NeveseSenki 2014.04.09 16:19:00
@Balt: Kisebbségi kormányzás sem feltétlenül bukta, ha a korményt is és az ellenzéket is az vezérli, hogy alkossanak valami normálist, nem pedig az, hogy megtömjék a zsebüket és földbe döngöljék a másikat.

Sokminden felróható a böszmének, speciel a választási rendszert nem ő írta át (pl. hogy a kompenzációs lista gyakorlatilag értelmét veszti).

Meg ugye attól, hogy megvan a 2/3, még lehetne párbeszédet folytatni a döntések előtt, ha mással nem, civil szervezetekkel...