Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelet Kincsei

160 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pecsétviasz  a tibeti hernyógomba a az oroszlánsörény gomba a legkedveltebbek és a legismertebbek  Magyarországon – derül ki egy vizsgálatból. A magyarok leginkább immunerősítő, fájdalomcsillapító, nyugtató, köhögés- és váladékoldó, kiegészítő rákellenes vagy méregtelenítő hatásuk miatt használják…..
  A francia konyha nagy előszeretettel használja alapanyagai közt a süngombát, vagy más néven oroszlánsörény gombát. Ez az a gomba, mely nagyon ízletes a konyhában, ugyanakkor  a kínai orvoslás már sok száz éve használja idegi megbetegedésekre, illetve emésztőrendszeri problémák esetén. Tudtad,…..
  Ha szeretnél spirulinát vásárolni, kattints ide! A DXN spirulina ( zöld alga) a WHO ajánlásával az egész világon elérhető, így Magyarországon is.  1. Csökkenti a koleszterintet.    2. Semlegesíti a szervezet ért káros hatásokat. (Pl. sugárkezelés) Az  alginsavnak köszönhetően képes…..
Röder Mónika, - Kecskemét  Egy tapasztalást szeretnék veletek megosztani. Kb 4 éve,hogy használjuk a dxn termékeket.A napokban gondolkoztam el azon,hogy iskolás gyermekeim tulajdonképpen szeptember óta nem hiányoztak az iskolából,mert cocozhit isznak és mellé még gl-t szednek.Oroszlánsörényt…..
  Egy rendezvényünkre hívom fel a figyelmedet, ahol az az ember fog beszélni a DXN-ről, aki lehetővé tette, hogy Európa hozzáfér a kelet kincseihez (a gyógygombákhoz) és életet kaptunk, illetve lehetőséget az egészséges életre. Jöhet ismerősöd, barátod, gyógyulni akaró rokonod is.  László Kócsó,…..
Habár nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel korábban sokszor rosszul lettem a kávétól, de az egészséges életmódnak elkötelezett híveként, és mert kíváncsi voltam a termékre azonnal regisztráltam és rendeltem a kávéból. Pár nap után tényleg éreztem a pozitív hatásait, sokkal energikusabb lettem, az…..
​​ Jártál már te is úgy, hogy a elindultál valamiért, és amikor odaértél, nem emlékeztél arra, hogy miért is indultál? Vagy esetleg felírtad a fontos intéznivalókat egy centlire, utána meg nem emlékeztél arra, hogy hová is tetted? Ilyenkor bosszankodunk, ezeken a mindennap előforduló kis…..
Anya vagyok. Milyen természetesen is hangzik ez egy nő szájából...pedig hányan, de hányan vannak, akik hosszú évek könnyekkel teli várakozása után sem válhatnak édesanyává. Vágyakozva pillantanak minden babakocsira vagy totyogó kisgyerekre. Nem értik, hogy mások igen, ők miért nem, holott…..
  A világ legdrágább kávéját is ihatná, de a legegészségesebbet választotta! A világ leggazdagabbjai között számon tartott Őfelsége sejk sejk Bin Rashid al maktoum, a dubai-i trónörökös DXN kávét fogyasztja.  Dubai trónörököse a legnagyobb betűs Életet éli. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint…..
Örülök, hogy jelentkeztél tesztelésre és kipróbálod a gyógygombák egyedülálló hatását, Teszteld 4 hétig a gyógygombás terméket rendkívül kedvező áron és élvezd a változást a szervezetedben...
Érettségire készülve kezdtem el kávézni, ami azt jelenti, hogy 40 évvel ezelőtt. Akkor még nem voltak igazán finom kávék. Abban az időben szokott rá az egész ország a kávézásra. Eleinte csak egyet, aztán kettőt, hármat csak nagyon ritkán. Minden látogatás azzal kezdődött (és ez ma is így van) otthon…..
Nem iszom, nem dohányzom, de a kávéról még orvosom javaslatára sem akartam lemondani. Pedig jelentős túlsúllyal és magas vérnyomással küzdök. Mit jelent nekem a kávé? Finom ízt, kevergetést és öt nyugodt percet, ami sokszor kincs az ember életében. Egy kedves kávéházas barátom ajánlotta figyelmembe…..
A DXN nem csak a kávéról szól. Íme a DXN ganoderma samponról egy jó bizonyság. ..
Örülök, hogy rendszeresen fogyasztod a DXN gyógygombás termékeit. Biztos vagyok benne, hogy Neked is rengeteget segít az egészséged megőrzésében. Ha még nincs neked, könnyebben tudsz tájékozódni a termékekről, ha igényelsz magadnak ingyenes weboldalt. Az oldalon olvashatsz a termékek készítéséről,…..
Sokan szenvednek attól, hogy szeretnének vállalkozni, de igazán se nagy ötletük nincs, se komoly tőkéjük...
A gyógygombák fogyasztása napi szinten  1. Csökkenti a májzsugor kockázatát2. Csökkenti az esélyét az Alzheimer-, és a Parkinson-kór kialakulásának3. Rákos megbetegedések ellen is működik4. Pozitív hatásai vannak a keringési rendszerre5. Kiváló az ízületi fájdalmak és az epekő megelőzésére is6. A…..
Sokan szenvednek attól, hogy szeretnének vállalkozni, de igazán se nagy ötletük nincs, se komoly tőkéjük. Nekik remek lehetőség a DXN online üzleti vállalkozása. Mi a lényege? Röviden annyi, hogy te úgy értékesítesz termékeket, hogy valójában minden lényeges dolgot elvégez a cég a háttérben. Van…..
„Egy csomót hallottam a ganodermáról; tudom, hogy csökkenti a vér koleszterinszintjét, normalizálhatja a vérnyomást, segít leküzdeni a fejfájást és a migrént, meg úgy általában a legtöbb civilizációs betegséget. Szeretném én is kipróbálni...
A ganoderma számtalan jótékony alkotóelemének köszönhetően szinte minden egészségügyi probléma megelőzésére és kezelésére alkalmas. A több évtizedes és a legfrissebb laboratóriumi vizsgálatok, és több száz emberen végzett kutatások alapján:..
Az idegek csökkenő mennyiségén múlhat a láb izmainak természetes időskori gyengülése. A láb izmait irányító idegek száma mintegy 30 százalékkal csökken 75 éves korukra - számolt be az eredményekről a BBC hírportálja a Journal of Physiology című tudományos lap friss számában megjelent tanulmány…..
Ugye, milyen furcsa lenne, ha a világ másik felén, ahol nem terem  dió, ledarálnák, leforráznák, vagy átgőzölnék, majd a főzetet leszűrnék meginnák, a diót pedig szemétre vetnék. A kávé ültetvényesek nem értik itt a mi földrészünkön miért tesszük ugyanezt a kávéval. A kereskedelemben kapható kávét…..
Mit igyál, hogy átmelegedj? Mit igyál, amitől egészségesebb lehetsz? Olvass tovább, mert összegyűjtöttem neked a legjobb test- és lélekmelengető italokat a hosszú téli estékre, amik nem csak finomak, de a baciktól is megvédenek!..
Már sokat hallottál a ganodermás kávéról, de még nem merted kipróbálni?..
Ne félj, nem vágjuk le a kezedet!..
Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon, sőt jobb, ha megelőzöd!..