Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valódivélemények (törölt)

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.15 09:21:03
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mint Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
Elég furcsának tűnik az a hozzáállás, miszerint ha valaki az én pártomra szavaz, akkor jó magyar, ha meg nem, akkor kár volt neki szavazati jogot adni. Ha a külhoni magyarok 95 százaléka Gyurcsány Ferenc listájára szavazna, akkor is teljes jogában állna ezt tenni. Minden…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 16:39:58
@BKV reszelő: mert nem magyarok.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 18:43:07
@BKV reszelő: nem a magyar igazolványtól lettek magyarok. látod, te pl hiába születtél itt állampolgárnak, mégem leszel soha az. ahatnának neked 20 igazolványt, akkor sem.

magyarrá válni az egyedfejlődés, te pedig ebben már idejekorán megbuktál. ez van.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 19:14:19
@BKV reszelő: tudom, azért válaszoltam neked azt, amit.
először azt hittem, hogy csak demagógoskodsz, de aztán rájöttem, hogy simán hülye ostoba vagy.

" egy baz megyei jobbikos gyűlésen"
sokat jársz olyanra?

amúgy az meg van, hogy a Jobbik szavazói között vannak legnagyobb arányban felsőfokú végzettségűek?

vagy, hogy a 18-25 közötti felsőoktatásban résztvevő hallgatók többsége jobbikos, 1%ponttal verve a Fideszt?

a buta parasztok és nyuggerek aránya nálatok a legnagyobb.
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 17:03:21
@pástétom: nem mentegetlek én téged, ezt kikérem magamnak.
1 nickem van, leírtam már.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 17:13:33
@pástétom: csak nem gusztostalan elvtárshoz van szerencsénk? :) személyesen? yehooo
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 18:46:43
@maxval a gondolkodó birca: na most tényleg birka vagy. ki ölt meg kit? én? a szomszédom? vagy a magyarok kollektíve?

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): hol vannak ezek az egyéni bűnösök? nagy részüket még akkor kivégezték, a többivel a természet végzett. tehát igenis megbélyegzés, kollektív bűnösség, az aldozati szerep kisajátítása, és mások áldozatának az elvitatása, elhazudása.

ez az igazi nácizmus, ezek az igazi nácik manapság.
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 17:05:41
@szebenyi: szebenyi 0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2011.10.23. óta tag.

itt a haverod nácipástétom.

"gyomorforgató, hisztérikus primitív zsidógyűlölettől teli komment tömeg"
mutass már ilyet, én nem látom.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 18:03:58
@pástétom: én náci? jó vicc :)
nem tartom agam sem kiválasztottnak, sem felsőbbrendűnek, és másokat sem alsóbbrendűnek. sem faji, sem vallási alapon.
se én, sem a népem nem gyilkolászik másokat, hogy ellopja azok földjét vagy természeti forrásait. és nem is csápolok se ilyen népeknek, se ilyen államknak. ellenben veled. ergo te egy vérbeli náci vagy, én meg náciellenes.
Megmondta a nép a tutit, a következő négy évre gátakkal nehezíti a hatalom ámokfutását. Aki nem a közvélemény-kutatókat sározta, hanem reálisan kalkulált, túlságosan nem eshetett pofára. A fő kérdés, a kétharmad néhány szavazaton múlik, de sok mindenben tisztábban…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 15:19:30
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: beszéld meg szanyival, aki szerint orbán egyenesen maga a náci sas, vagy pl pár külföldi hazudozóval, aki szerint Orbán jobboldali populista vagy egyenesen szélsőjobboldali.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 15:27:27
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: ne csúsztass, nem kell szanyni mögé bújnom. a Fidesz jobbközép konzervatív párt. Így tartják számon itthon is, külföldön is.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 17:09:43
@Mercel: csodát mi? főleg úgy, hogy az IMF által gyurcsánymentésre adott hitelt 2011-től kellett törleszteni. aztán a hazug leminősítések.
csodát csinálni egy legatyásított országból ilyen ellenszélben? amit ebből Orbán kihozott, az maga a csoda.

nem hiába csodálják az emberek németországtól angliáig.
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 15:26:22
@valódivélemények: na most meg megint itt a komment :) érdekes. előbb 3x frissítettem, és egyszer sem látszott.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 16:11:25
@Virág et.: ha nem érted, akkor nem tudsz tovább jönni :)

az van. a tendenciát kéne látni. 20-25 éve onnan indultunk, hogy Landeszmann Györgynek el kellett takarodnia az országból az ominózud interjúja miatt, és még a másik résztvevőnek is el kellett határolódnia tőle. Horhty újratemetésén tömegek vettek részt, egy kurva gyalázkodó hangot nem mert megengedni magának senki, és a zsidóktól kapta a legnagyobb koszorút "Hálás Zsidóság" felirattal.

Oda jutottunk mára, hogy Orbán maga a nácisas, mindenki náci, a cionista söpredék egész nap nácizik, Horthyt háborús bűnösnek hazudják, és az ezerszeri bocsánatkérés és kárpótlás után is napi szinten verik bele a magyar orrát abba, és akarják kizárólagos kollektív bűnössé nyilvánítani abban, amiért leginkább a németek felelősök.

a 444-en néztem az imént, hogy két német köcsög táblákkal demonstrál Orbán ellen a szobor miatt.

azért álljon már meg a menet. ezt az ideológiát, ami miatt onnan ide jutottunk, szét kell zúzni, az ezt képviselő hazugokat ki kell rekeszteni a közéletből és minden társadalmi vitából.

aki ellenzi ezt a szobrot, annak nincs helye a közéletben, az egy fasiszta magyargyűlölő és ő maga a történelem-hamisító.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 16:46:29
@Virág et.: "Amit meg a nácizás-antiszemitázással kapcsolatban mondasz, az egyenesen következik abból, hogy 24 éve minden nap kommunistázik valaki egyet."

aham. azért nácizzátok az egész országot kollektíve, mert vkik tényszerűen komcsizzák a komcsikat? nem értem az összefüggést márcsak a 40 év különbség miatt sem.

" Vagy bolsevikozik. Például olyanokra, mint Mesterházy, aki nyilván már koránál fogva sem lehetett egyik sem. "
akik che guevara fesztiválokat tartanak, azok mik?

"Hányszor voltam én pl. "elvtárs" vagy "bolsi" vagy "komcsi"."
ezeknek antonímája a náci? nem. semmi köze a nácizásnak a bolseizáshoz meg a komcsizáshoz.

"Ez nagy butaság. Miért lenne valaki magyargyűlölő attól, hogy nem ért egyet a szobor mondanivalójával?"
ha nem érted, akkor nem tudsz tovább jönni...
aki nem ért egyet a szobor valódi mondanivalójával, az a magyarság kollektív bűnösségében hisz. aki ezen túlmenően egy másik, leegyszerűsített mondanivalót hazudik bele, és ez ellen tiltakozva azt ránk vetíti, az egy magyargyűlölő fasiszta.

ezek tények, amikkel nem lehet vitatkozni. ez ilyen nemzeti minimum. ha ebben nincs egyetértés, akkor nincs is miről vitázni.
A háború alatt a Kreml Szamarát nevezte ki a Szovjetunió második fővárosának. Itt épült fel Sztálin számára az a gigantikus méretű bunker, amely kétszer nagyobb volt, mint a Hitlernek átadott berlini óvóhely. Lent a mélyben Koba kobakja (Fotó:Livejournal.com)..
Az előző indulatirományom után úgy terveztem, hogy bepótolom a választások előttre szánt négyévértékelő posztomat (posztjaimat?), és immáron a választási eredmények tükrében értékelem ki az egyes politikai pártok és mozgalmak elmúlt négy évét. Erre beesik egy Schiffer-interjú Kálmán Olga műsorából,…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 14:33:49
@maxval a gondolkodó birca: március és július között annyi a különbség, hogy partra szálltak a nyugati szövetségesek, és megnyílt a nyugati front is. ha ez nincs, akkor ezért Horthyt már akkor és ott kinyírják, Magyarország egésze pedig sztálingrádihoz hasonló pusztulást szenvedett volna.

ha nincs német megszállás, akkor a zsidókat nem deportálják, nincs sárga csillag. ha nincs megszállás, hanem hagynak minket kiugrani a nagyhatalmak, akkor Magyarországon semmilyen háborús pusztítás nem lett volna.
44 márciusáig Magyarország közvetlenül jóformán semmit sem érzett a háború velejáróiból.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 15:10:02
@kovi1970: olvasgassál te wiki :) én wikikkel mást szoktam, amennyiben nőneműek.

amúgy a szaros oldaladon is leírják, hogy a tengelyhatalmak kizárólag németo, olaszo és japán. a magyarok és mások ehhez kétoldalú szerződésekkel csatlakoztak. ennyi.

kiszolgáltatott, kényszerhelyzetben voltunk, elkerülhetetlen volt az állásfoglalás. 2014ből nagyon könnyű megmondani, hogy nekünk bizony a francia-angol szövetséghez kellett volna csatlakoznunk.

idióta vagy, de hát ez közismert a blog.hu-n.
A Fidesznek mintegy 740 ezer töredékszavazatot hozott a győzteskompenzáció: ez közel harmada annak a 2,2 milliós értéknek, amit a régi szabályokhoz hasonlóan, csak a listás szavazatok és a vesztes töredékszavazatok után kapott volna. REINER Roland infografikája.   Így…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 13:49:08
@is: 1994
MSZP 32%,SZDSZ 18% - közösen 50%. mandátumok aránya: 72%

szóval kussoljál.

de a legdemagógabb hazugság amivel jöttök, hogy az ország 73%-a nem akarta Orbánt. nagyvonalúan a nem szavazókat és a Jobbikot is hozzácsapjátok a gyurcsánybandához, ami vicc :)

a valóság ezzel szemben az, hogy a nemszavazókat sehol nem számolják, ha meg elmentek volna, akkor ugyanolyan arányban oszlottak volna meg közöttük a szavazatok, mint azok között, akik elmentek, továbbá egy Jobbikos 100x inkább szavazna Orbánra, mint bármilyen baloldali bandára.

Ma a Jobboldal támogatottsága 67-75%, a baloldal évtizedekre búcsút mondhat a kormányzásnak hál'istennek.

nem kérünk belőletek.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 14:39:44
@hansoloo: ráadásul azt a 10 helyet is annak köszönhetik, hogy a Fidesz átalakította a választási rendszert.
ha azt nincs, akkor max 1 képviselőjük lett volna.

ha nem fontosak a töredékszavazatok, ha van 2. forduló, akkor legalább a 10ből 9 körzetben végül jobboldali jelölt nyer.

ennyit arról, hogy lejtett a pálya.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 10:59:13
@InteriorLulu: "Senki nem hirdeti a magyarok kizárólagos bűnösségét."

hazudsz!

"a holokausztért egyedül a magyar a felelős"
Kertész Ákos
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 11:05:38
@Mészáros Laci: felmérések szerint a Jobbik tábora a legbizonytalanabb, 25%-k mondta azt, hogy átszavazna a Fideszre.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 11:20:32
@ewfuns: mert azzal megdőlne az a landeszmanni, kertész ákosi, dr regős féle ideológia, amivel hiszterizálni lehet a hazai zsidóságot, és ami a zsarolási potenciált és a bunkócbot politikát fenntartja.

ha megépül az emlékmű, akkor az azt jelenti, hogy immáron nem ők mondják meg, hogy mit lehet, mit kell gondolni. onnantól nem lehet azt mondani, hogy vannak a szemét bűnös magyarok, akik örömmel gyilkolták le a zsidókat.

csak ha ez így volt, akkor a német megszállásig miért nem történt nagyon ilyesmi?

olyan ez, mint a cipős emlékmű. ugye ez a dolog, hogy a nyilasok levetették a cipőket a dunába lőtt emberekkel, ez csak vmelyik 50-es években készült filmben volt benne, a valóságban szartok a cipőkre.
amikor az emlékmű átadásakor erre felhívták a figyelmet, akkor azzal jött az alkotó és a mögötte állók, hogy nem baj, fogjuk fel szimbólumbnak, hogy ott álltak.

aztán minap olvaom azt hiszem Moshe Kantort, aki már tényként kezeli azt, hogy hát a gonosz nyilasok még a cipőket is levetették előtte.

az emlékművel az a dogma kerülne veszélybe, miszerint a magyar nem lehet áldozat, csakis bűnös. ha valamilyen csapás vagy kár érte is a magyarságot a megszállás után, az jogos büntetés volt, amit csak magunknak köszönhetünk.
És akkor a második napon megkezdődött a KONSZOLIDÁCIÓ! Így, csupa nagybetűvel!Az árkokat a választók betemették, a szeretet és az összefogás békemenete célba ért, most aztán megmutatják, hogy milyen a békés, egymást meghallgató, kompromisszumkész és a kompromisszumot…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 10:09:24
@nu pagagyí: szóval a Die Welt a néme kuruc.info? dehát a cikk orbánt és Magyarországot gyalázza, csak a hozzászólók 100%-a ezzel vmiért nem akarnak egyetérteni. se a Die Weltnél, se más külföldi lapoknál.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 10:37:16
a konszolidáció első lépésének annak kéne lennie, hogy a hazai zsidóság marginális, szélsőséges része felhagy a történelem-hamisítással, a magyarság kollektív bűnősként való megbélyegzésével és kiveti magából a Kertész Ákos, dr Regós és Landeszmann György által hangoztatott elveket.

aki ellenzi ezt a szobrot, és főleg olyan elvek mentén, mint a zsidóságnak az a marginális magyargyűlölő kisebbsége, akik most tombolnak, azok Kertész Ákossal kerülnek egy platformra, miszerint a holokausztért kizárólag mi magyarok vagyunk a felelősök, mi vagyunk a gyilkosok mindannyian, és nekünk egy valamihez van jogunk, térdre esni minden nap kollektíve és bocsánatért esedezni valami olyasmiért, amire annyi ráhatásunk volt, amit meg is tettek elődeink, megmentve ezzel közülük számtalan embert.

lett volna deportálás, ha nincs a német megszállás? nem.
kellett sárga csillagot hordani a megszállás előtt? nem.
Magyarország és a magyarok is az áldozatai voltak a német megszállásnak? igen.

senki nem állítja, hogy nem történtek zsidóellenes intézkedések, hogy nem érte őket jogsérelem, de a tény az, hogy a háborúban álló kontinentális európai országok közül ez a béke szigete volt számukra, ezért menekültek ide. az pedig maga a fasizmus, amikor minden de minen felelősséget - a németeket is felmentve - próbálnak ránk tolni egyesek, és kollektív bűnösnek megbélyegezni. ebből elég volt, ezzel a felfogással nincs semmilyen kompromisszum a jövőben.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 10:41:26
@Stenonis: Olvasd el Az egy cionista orvos naplóját. Ott van benne, hogy az egész katonai vezetés német volksbundisták kezén volt, és hogy ezek a "magyarok" élükön Hómannal, jobban utáltak minket, mint a zsidókat. Hóman kb Landeszmannhoz hasonló elveket vallot: ti magyar kultúra nincs, itt minden pozitívumot a németek és a zsidók hoztak létre.

A nprvégoknak könnyő volt 1 db Quisling ellen, de nálunk szinte az egész vezetés ilyenekből állt.
           Úgy gondolom, hogy az Örülünk Vincent? blog lehetne a választási vereségért a felelős. Nem mondom, hogy olcsón lehetnénk felelősök, de a minőségi felelősségvállalást meg kell fizetni.           Volt egy világos üzenet, és az miattunk nem "ment át". Ment…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:08:55
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mind Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:39:18
@nandras01: Persze, az egész világ hülye. Érdekes, hogy akár német, akár angol nyelvű oldalon olvas az ember ilyen fizetett cikkeket, a kommentelők nagy része tisztában van azzal, hogy hazugság, és értetlenkednek, hogy de hát megválasztották? már megint? nagy többséggel? kiáll az ország érdekeiért az EU ellen is akár? akkor ez az Orbán nagyon jó csávó lehet.

Annyiban igazat adok neked, hogy hülyék természetesen mindenhol vannak, így néhány oldalon akad 1-2 teljesen tájékozatlan hozzászóló, aki felül ezeknek a cikkeknek, de a kommentelők többsége mindig, minden külföldi oldalon Orbán-párti. Évek óta figyelem ezt a dolgot, és ez a vélemény.

De hát gondolom Németországban olyan arányban vannak hülyék szerinted, hogy a die welt lejárató cikke után mutatóba se nagyon találni olyan német hozzászólót, aki ne a tisztelet és elismerés nyelvén szólna Orbánról és a magyarokról.

Ugyanolyan tisztában vannak azzal, hogy a külöldön oldalfüggetlenül megjelentetett lejárató cikkek mind a nemzetközi nyomásgyakorlás eszközei, mint mi.

De egyet tehettek: rázhatjátok a kerítést vicsorogva.
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 03:17:47
@nandras01: ismét kérdem: tehát a többség mindenhol hibbant? Németországban és az angoloknál is? mert akár német, akár angol lapok lejárató cikkeinél olvasom a kommenteket, évek óta ez a tendencia. tehát a többség a hülye, ti gondoljátok jól?
vagy a die welt olvasói mind hülyék? végezz már egy gyors számítást, milyen arányban vannak pro-Orbán, illetve anti-Orbán kommentek...

sajnos a valóság az, hogy a hülyék ti vagytok, és bizony azok a kommentelők jól látják a dolgokat. ezért is lettetek megint elküldve, de nem tanultok. 20-30 évre a baloldal elfelejtheti a kormányzást Magyarországon.
A szinte az egész országot lefedő narancsszín réteg, Fideszország alatt, a fideszes (és kevés esetben baloldali) győzelmek mögött az idei, előre lefutottnak tűnő választás egyik legfontosabb tanulsága a második helyek megoszlása a baloldali kormányváltó összefogás és a…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:25:05
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mind Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokraták mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
A miniszterelnök szerint nincs jelentősége annak, hogy a még a külképviseleti szavazatokon múló egyéni körzetek eredménye alapján meglesz-e az újabb kétharmad vagy sem. Szerintünk csak egy szűk körben fontos a kérdés, de hogy van neki jelentősége, az biztos. Nagy…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:10:19
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mind Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:09:31
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mind Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
ProgBlog Egy alternatíva… 2014.04.08 15:46:55
„Kommt die Kunde, daß ich bin gefallen,/ Daß ich schlafe in der Meeresflut,/Weine nicht um mich, mein Schatz, und denke:/Für das Vaterland, da floß mein Blut!” („Jön a hír, hogy elestem,/Hogy a tenger hullámaiban nyugszom,/Ne sírj miattam, kedvesem, és gondold azt:/A hazáért folyt…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:07:38
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mind Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak,…..
valódivélemények (törölt) 2014.04.09 02:04:41
Jó lenne egyszer nem a Konrád-Heller brigádtól tájékozódó fizetett sajtómunkások hazugságait tálalnák itthon külföldi véleményként, hanem akár az ilyen cikkekhez hozzászóló külföldi kommentelők véleményét.
Akkor kiderülne, hogy külföldön nem lenéznek minket Orbán miatt, hanem egyenesen irigyelnek, tisztelnek és össze tennék a két kezüket egy saját Orbánért.

Jó példa erre a hétfői Die Welt förmedvény alatti német hozzászólók, akik kivétel nélkül mint Orbán-pártiak.
www.welt.de/debatte/kommentare/article126655384/In-Ungarn-kann-es-jetzt-ungemuetlich-werden.html

tom:
Gratulálok Orbán úrnak!

Volker Dirk Hiller:
Ez a cikk megint egy jó példája annak, hogy a sajtó és a közvélemény köszönő viszonyban sincs egymással. Kényelmetlen?(utalás a cikk címére) - legfeljebb az EU számára.

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > Volker Dirk Hiller:
A vélemények mind Orbán pártiak, min vagy úgy felháborodva?

kietz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther:
Szerinted ez a cikk Orbán-párti? Olvastál egyátalán Orbán-párti cikket a sajtóban?

Karl-Ernst v Hallmackenreuther > kietz
Úgy értem a kommentek, a közvélemény Orbán-párti, nem a cikk.

Fritz > Karl-Ernst v Hallmackenreuther
Jaj ez csak 'összeesküvés-elmélet', erre te tönkreteszel mindent. Ráadásul tényekkel :)

Fred1999:
A magyarok bátor és büszke nép, akiket nem lehet elnyomni. Olyan utat választanak maguknak, amilyet akarnak, akár tetszik az EU-nak, akár nem. Tanulhatnánk tőlük.

G. Weinelt:
Gratulálok a magyaroknak

vendég:
"Magyarország kényelmetlen lehet"(idézi a cikk címét)....kiknek? Valószínűleg csak Brüsszelnek, Martin Schultznak és Barrosonak. Május 25.-én (EP választás)küldjük el őket!

IB:
A baloldali propaganda ellenzi, hogy az európai emberek maguk döntsenek az identításukról és az értékekről. Hangos nemet a szocialista beetetésre! Itt az idő, hogy Németországban is megváltozzanak a dolgok.

Lex Luthor:
Orbán sokat tesz a magyar emberek érdekeiért ezért mindig újraválasztják. És mivel ezért a mi EU vezetőink állandóan besározzák, számomra világos, hogy valószínűleg jól csinálja amit csinál. Orbán a kevés, ha nem az egyetlen igazi demokrata az EU-ban.

Hawe: Magyarország szerencsés - csak gratulálhatunk a kormányának és a választóinak.

Tom Vander:
Mit jelentsen az, hogy "az EU nem fogadhatja el"? Puccsot robbantanak ki és megbuktatják a kormányt? Demokratikus szavazás volt. Ha arról döntöttek volna a magyarok, hogy kilépnek az EU-ból, azt is kötelessége lenne elfogadnia az EU-nak. Ez a szép a demokráciában.

gassst:
HATALMAS ÉLJEN a bátor magyar embereknek!

mgladbacher:
A magyarok már másodszor választották meg nagy többséggel Orbánt az ország élére, erre EU-s vezetőink nehézségekről beszélnek.
Milyen demkokraták ezek?

Sheldor_der_Eroberer:
Gratulálok Orbán Viktornak a választáson elért eredményéhez!

Dr. Acula:
Mitől lenne "kényelmetlen"? A magyarok mindent jól csináltak, de jellemző: mindenki aki szembemegy az EU-s őrültségekkel, az mindjárt szélsőjobboldali.

Bastasta:
A ma este 7 órás híreket 10 másodpercig tudtam nézni. Amint meghallottam a jobboldali populista kifejezést, nyúltam a távirányítóért és elkapcsoltam a ZDF1-ről. De a többi csatorna sem volt különb. Hagy döntsem el én, hogykit tartok jobboldali, baloldali vagy EU-s populistának, vagy akárminek.

Herbert Frahm Jr.:
Csodálom ezt a bátor apró magyar nemzetet, ahol a többség nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak és az EU-s elnyomásnak. Én ezt úgy hívom nemzeti büszkeség és szabadság és őszintén úgy gondolom, hogy a magyarok valódi európaiak.

A vörös-zöld baloldali demokratát mindig olyan nagyon a szabad választások és népszavazások mellett kardoskodnak, de ha véletlenül a nem nekik megfelelő eredménnyel végződnek, akkor egyből hangosan kiabálnak és csalást gyanítanak.
A magyarok nagy része ismét olyan kormányt választott egy szabad választásokon, amelyik a nemzeti érdekeket az EU-s érdekek elé helyezi. Semmilyen kivetnivalót nem tudok ebben észrevenni. Én is Orbánt választanám ezerszer inkább, mint egy szocialistát vagy egy kommunistát.

Wahler:
Orbán a népéért és az országáért dolgozik, ezért nyeri a választásokat. Jó lenne, ha itt Németországban is lenne egy ilyen valaki.