Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti0290

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol-magyar angol vígjáték kerül a mozikba a hónap végén, amelyben például a régen látott Roger Moore is feltűnik a főszereplő Brian Cox mellett, és ha már régen látott, vagyis hallott, hát a mikrofon mögé ilyen illetőségek is szép számmal felsorakoztak. Nyilván Cox magyar hangja a nagy attrakció,…..
Egész jó film a Rossz szomszédság, ám e vélemény kialakulásának valószínű feltétele egy eredeti nyelvű megtekintés. Seth Rogent magyar nyelvre hitelesíteni kemény dió; sokan próbálták, keveseknek sikerült. Hogy Anger Zsoltnak mennyire? A Rossz szomszédság 2.-ben jön második menet.....
peti0290 2016.05.11 09:08:58
@Jester.: A Polgárháborúban a visszatérő karaktereknek mind ugyanaz a hangja, mint az eddigiekben. Az újak: Chadwick Boseman - Debreczeny Csaba, Tom Holland - Baráth István, Marisa Tomei - Györgyi Anna, Martin Freeman - Görög László, John Kani - Papp János. Egyedül Daniel Brühl magyar hangját nem sikerült felismerni.
peti0290 2016.05.11 09:14:37
@Jester.: iszdb.hu/?audio=19553 Az ISZDB-re végre feltöltötték a magyar hangokat, úgyhogy itt a teljes lista :)
Még igazán rá sem kezdett a Bosszúállók: Ultron kora körüli hisztéria, az MCU gépezete olajozottan tovább dübörögve már az Amerika Kapitány 3 pár hét múlva kezdődő forgatását állítja pályára. A rendező vagyis rendezők személye egy ideje ismert, az előző Cap-kalandot,…..
David Finchert is beállították már a sorba: A tetovált lány után a Holtodiglan is szinkronizáltan kerül a magyar mozikba. Akkor ez bevált, biztosan most is segít majd, lássuk hát, kiknek osztottak lapot. Ben Affleck – Széles Tamás. Nem valószínű, hogy maradt mára olyan,…..
peti0290 2014.10.01 07:04:04
@CrazyDave: Fekete Ernő enyhén szólva érdekes választás lenne Affleck Batmanjéhez, mivel Bale Sötét Lovagjának is ő volt a magyar hangja mind a három részben. Ennyi erővel pl Garfield Pókemberének is lehetett volna Csőre Gábor a magyar hangja.
@TomPowell25: Attól, hogy Széles Tamást már előtték Zodnak, még nem zárja ki azt, hogy Affleckhez nem fogják odatenni. Nem egy franchise van, ahol egy szinkronhang több szereplőt is megszólaltatott. Elég széjjelnézni a Marvel-univerzum szinkronjainál.