Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gib

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háborús filmet forgatni úgy, hogy közben nem mutatjuk a háborút? Nos, páran ezt már megpróbálták, és súlyos drámázások közepette érzékeltették, mennyire elcseszett egy világban élünk. Robert Altman azonban teljesen más utat választott: egy vígjátékot forgatott a koreai…..
Filmbook Micimackó 2015.01.04 10:00:00
„Senki nem mondhatja azt, hogy senki, anélkül, hogy valaki lenne.” A londoni író, Alan Alexander Milne fia, Christopher Robin 1920-ban született, Milne karrierrje pedig egy évre rá lódult meg csak igazán Kaland a nászúton című vígjátékával. Fiának egyéves születésnapjára,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.09.16 09:30:00
Gillian Anderson állandó szereplő lett a Hannibalban. Kapott is egy képet tőlünk ennek örömére. Hoppácsak, Bran Stark csak benne lesz a Trónok harca 5. évadában, feltehetően álomszerűen, vagy vargként, vagy mittudomén, amihez nem kell Hodor. Új hősömet Dr. Noam Lazebniknek…..
"Mulligan, te állat, a sajátjaidra lövetsz!" Bazi Joe-nak nincs jó napja, balról Patton, jobbról a németek, és ráadásul még a tüzérek is félrecéloznak. Egy újabb nehéz nap a fronton, Franciaországban, amit csak humorral lehet túlélni. Rengeteg hősies film készült a második…..
Filmélmények A vadak ura 2010.05.31 00:13:00
Ennek az írásnak a szerző által feljavított, kiegészített változatát megtalálhatjátok a FILMBOOK.blog.hu-n!A vadak ura hozzátartozott a gyerekkoromhoz. Nem emlékszem, mikor láthattam először, de amióta az eszemet tudom, mindig megvolt nekünk életlen, narrátoros…..
Gib 2011.09.06 15:45:49
A Tv2 nem foglalkozott a Bionic Woman címének lefordításával, tehát erre a kérdésre már megvan a válasz, a szinkroncsata még csak ezután dől el. A TV6-on Bionika címmel műsorra kerülő sorozat szinkronhangjait azonban már ismerjük, lehet véleményezni őket kommentekben:Michelle…..
Valahol mindannyian sejtettük, hogy egyszer elérkezik ez a nap: a Lucasfilm bejelentette, hogy hamarosan újra a filmvásznon láthatjuk viszont a teljes Star Wars sagát, immáron 3D-ben. A Baljós Árnyak átdolgozása 2012-re várható, derül ki a Deadline magazin cikkéből.A Lucasfilm…..
Végérvényesen itt az ősz és a sorozatszezon. Ezúttal a Viasat3 sorozatainak szeptemberi-október eleji kezdődátumait próbáltuk rendbeszedni. Az első adagban a hazai premierek, a másodikban a Viasat3-premierek, vagyis amiket más csatornán már láthattunk, az utolsóban pedig az…..
Nem tudjuk, mennyire lesz nehéz visszarázódni a Bordásék kalandjaiba fél év szünet után, de közeledik a január, vagyis nemsokára jön a Tűzvonalban harmadik szériája, tűkön ülünk. Viszonylag friss hír, hogy Xantus Barbara is szerepet kapott benne, aki ugye régebbi magyar…..
Az xpress.hu-t böngészve visítottam fel az előbb realizálva, hogy július 30-án az RTL Filmklub gondozásában jön minden idők legjobb Sherlock Holmes-feldolgozásának következő adagja, a Sherlock Holmes visszatér. Én fanatikus nézőként gyakorlatilag már a gyártó Granada…..
comment:com Lenyúlni Morriconét 2007.12.18 14:10:00
Vannak sunyi nyúlások, vannak felháborító nyúlások és vannak röhejes nyúlások. 40 év távlatából az Őrjárat az égen című magyar sorozat főcímzenéjén már inkább röhögünk. Egy magyar, és enyhén propaganda ízű repülős sorozatra minden idők egyik legjobb…..
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..
Ha az ember megunja a kismalac-rózsaszínre pirult skandináv és fogatlan angol turisták tömegét, és átverekedi magát a Rolex-árusokon (Persze, hogy eredeti, 15 euróért? Van hozzá garancialevél is, tessék csak nézni, sorszámos.), jöhet a pihi a klímás szobában, zöld üveges…..
Esküszünk, hogy nem dumáltunk össze a Viasattal, az előbbi poszt a San Francisco utcáinról nem egy jól időzített és bújtatott reklám volt. Tényleg csak most kaptuk a hírt, hogy a Viasat vetíteni fogja a San Francisco utcáint. A krimisorozat mind az öt évadját megszerezte a…..
Megint hétfő van, rohadt meleg volt egész nap, és első blikkre az esti műsor is csak arra alkalmas, hogy tovább idegeskedjen az ember. Persze akad azért nézhető film és sorozat is, csak keresni kell egy kicsit. Itt van rögtön az m2 22:30-as olasz politikai krimije, a meglehetősen…..
Szilveszterkor tényleg csak azok ülnek a tévé előtt, akik már halni készülnek, vagy 30-án annyira berúgtak, hogy mozdulni sem tudnak a gyötrő fejfájástól. Tudják jól ezt a tévéknél is, naná a programigazgatók is a képernyőtől messze piálnak ilyenkor, így az egész…..
Miközben az MTV már évek óta ígérgeti a Demokrácia adó kódnévvel futó hírcsatorna beindítását, állítólag most gondoltak egy még nagyobbat, és a harmadik csatornát kicsit elfelejtve rögtön egy negyediket indítanának. Az Archív+ vagy más források szerint Archív4 (Mert,…..
comment:com Roncseste 2006.10.26 17:16:00
Ma annyira nincs mit nézni a tévében, hogy inkább vegyünk ki egy DVD-t, esetleg menjünk szórakozni. Tudják, odaki, a világba, a nagyképernyős plazmatévén túl. Ha mégse, akkor nézzük, mondjuk a New York-i helyszínelőket, adják a Viasat3-on 21:10-től, és a pár évaddal későbbi…..