Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kakukk Fióka

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bastille 1789-es ostromának tiszteletére rendezett katonai díszszemlén feltűnt egy flyboard, mellyel fegyveres katona (Franky Zapata jetski-bajnok) repkedett meglehetős biztonsággal. Egy ekkora közfigyelmet feltételező tömegrendezvényen számos okból csak minden tekintetben tesztelt és maximálisan…..
Gondos mókusként, ha pet palack kerül a háztartásba két választásod van miután kiürült: vagy a szelektív hulladékgyűjtőbe dobod  vagy pedig újrahasznosítod. Az előbbit nem kell túlragozni, de az újrahasznosításhoz most hoztam néhány belevaló ötletet, hátha pont ezekre nem gondoltál eddig...
Pszihologusértékelő Előfutár 2019.07.11 18:31:09
Mindenféle szolgáltatást értékelő oldalak vannak.Tanárértékelő oldalaktól a masszázslányok értékeléséig szinte minden.Csodálkoztam is nagyon hogy nem találtam pszihologusértékelő oldalakat.Magyar nyelven legalábbis nem.Ellenben találtam sok sok reklámot melyben pszihologusok ajánlják magukat nagy…..
Hát sziasztok... Nem tudom, mi lesz ebből a blogból... Nem tudom, hogy végig csinálom e, vagy csak pár poszt születik, de sajnos nem tudom megbeszélni senkivel, ezért elmondom mindenkinek. Kibeszélem magamból a mindennapok nyomorúságát, a harcokat, amiket vívok minden nap a feleségemmel.. Akkor…..
Igazán megszolgálja a zsoldját a NER házi történetírója: Szakály Sándor bőszen írja át - a Fidesz aktuális megrendelésének megfelelően – a történelmet. Most épp Nagy Imrét gyalázza, Prohászkát és a zsidó törvényeket mosdatja...
Kakukk Fióka 2019.01.10 20:31:13
@balcán maxval birca: Hitből fakadó cselekedetek által lehet kereszténnyé lenni.
Kakukk Fióka 2019.01.10 20:48:10
@balcán maxval birca: Szerintem nem tudod miről írsz .De ha mégis ,légyszíves írd le bibliai idézetekkel alátámasztva az állitásod.És ne hivatkozz egyházak véleményére hanem linkeld be azokat.
Ma 74 éve lőtték a Dunába magyar nyilasok Richter Gedeont, a magyar gyógyszergyártás atyját. Richter azután is bejárt dolgozni, amikor 1942-ben a Horthy-rendszer zsidótörvényei alapján kitiltották a saját gyárából. Sorsát azért is érdemes megjegyezni, mert a cinikus Orbán Viktor szerint a cég…..
Valószínűleg még az átadás napjaiban röppenhetett fel harminc méter mélységből, aztán elcsalinkázott a betongerendák között és megakadt a szuperdizájnos megálló mennyezeténél. Alighanem mindenki megbámulja - mert ez az a megálló, ahol mindenki felfele bámul. Olyan mintha az…..