Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomNyuszi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1944. április. Amerikai B-17-es egy légvédelmi találatot követően zuhan a jugoszláv Nis pályaudvara fölött...
AtomNyuszi 2015.12.20 00:13:26
@Hattáb: Ez nem egy film volt. Annak a szerencsétlennek már teljesen mindegy, hogy mit csinálnak vele, valószínűleg meg sem volt szegénynek az alsó fele. Ilyen a háború.
A B-17-es kép engem is megfogott amúgy, jól mutatja, hogy kb. csak a vakszerencsén múlt anno, hogy az ember futóművön ért földet, vagy darabokban.
G.
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
Mivel nagyon sokan kerestek meg kisebb-nagyobb (hálózati) problémákkal, ezért itt egy mini-sorozat azoknak, akik szeretik a PC-s játékokat, de nincs bátorságuk a hálózatokhoz, és talán pont ezért nem mertek belefogni egy saját LAN party megszervezésébe. Figyelem! Én se vagyok…..
- A könyvet nem ismerőknek SPOILERES lehet - Miután a világ legmenőbb grafikájú platformjátékán Bilbó, Thorin és még egy tucat törp felbőszítette, Smaug Tóváros felé veszi az irányt, hogy felforrósítsa a helyzetet arrafelé, mindeközben orkok és tündék is a Magányos hegy…..
1945 áprilisa. A felszabadítókból módszeresen hódítókká avanzsált szövetségesek Berlin felé tartanak köztük Don Collier őrmesterrel (Brad Pitt) és Sherman tankjával, melynek négyfős legénységéhez épp most csatlakozott a zöldfülű Norman (Logan Lerman), akit villámgyorsan…..
Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) azon szerencsések közé tartozik, aki szereti a munkáját. Elhivatott, agilis, találékony - írhatná ezt a CV-jében, sőt, nem is rest úton-útfélen erényeit hangsúlyozni, ráadásul tényleg jó abban, amit csinál. Túlontúl is. Lou Bloom ugyanis…..
Holnapután végre visszatér a mozikba a filmvászon két legőrültebb párosa, Harry (Jeff Daniels) és Lloyd (Jim Carrey), ismertebb nevükön Dumb és Dumber (vagy Dumber és Dumb - ki tudja?). A folytatáshoz a Farrelly-fivérek évekig gyűjtögették a poénokat, és az tuti, hogy alábbi - nálunk elsőként…..
AtomNyuszi 2014.12.09 19:53:50
Öregember jó gépember! UPDATE: Az osztrák tölgy a Facebook-oldalán válaszol a kérdésekre. UPDATE2: Befutott egy, khm, formás teaser plakát is az elolvasom utánra, amin Clarke művésznő – a rossz nyelvek szerint egyetlen igazán – előnyös oldalát domborítja. ..
aeon flux uhd bd4k: bejelentve! 2014.09.06 09:25:00
Egyelőre nem vagyunk sokan, de érzésem szerint egyre többen meresztjük a szemünket a boltokban egyre-másra feltűnő UHD, azaz 4K-s felbontással rendelkező tévékre, viszont arra a kérdésre, hogy ezeket milyen szoftverrel lehet megetetni, a viszonteladók többnyire csak vonogatják a…..
A rák a legnagyobb strici. Ráadásul akiket futtat, azoknak még a neve se cseng jól: limfóma, melanóma, hererák... és ha ezek tinédzsereket fognak ki maguknak, akkor sok minden nem marad úgy, ahogy szokott, például szem szárazon, de a Csillagainkban a hiba fogékony és formálható…..
Lehet gúnyolódni a The Asylum mockbuster próbálkozásain (fogtok is... talán kell is), de ez most akkora telitalálat, amekkora még nem fűződött a cég nevéhez. Brigitte Nielsen, Vivica Fox, Kristanna Loken, Zoe Bell és Cynthia Rothrock. Igen, a csajok a feláldozhatók. Bumm. ..
A BBC irányából fújdogáló hírek ellenére most már biztos, hogy jövőre sem maradunk Sherlock-talanul. Aki pedig megelégelte volna a három brit sorozatíró unortodox húzásait, azzal vigasztalódhat, hogy az amerikai Mitch Cullin A Slight Trick of the Mind című szívszorító…..
AtomNyuszi 2014.07.22 20:42:54
Patrick Jean zseniális rövidfilmjéből készül nagyszabású sci-fi-vígjáték, melyben földönkívüliek elfognak egy videojelet, melyben a 80-as években készült videojátékok – Space Invaders és tsai – videoanyaga található: ezt fenyegetésnek veszik, és megrohanják…..
AtomNyuszi 2014.07.18 19:28:59
@REMY: Őszintén szólva én sem tudom megfogalmazni, hogy konkrétan miért is gagyi. Ez tipikusan a "Mert csak!" c. dolog. :D
Az biztos, hogy nem az alapötlet miatt fogom megnézni, ha megteszem.
G.
Mindenkinek megvan az a pillanat, amikor installál egy faszának tűnő RPG-játékot, majd órákkal később azon kapja magát, hogy még mindig a választott karaktere nevén agyal; és a kezdő fegyverzet kiválasztása még csak szóba se került? Pontosan így vagyok a Trónok harcával is,…..
Ugyan gyakorlatilag semmi sem kelhet versenyre a Dead Island első részének első előzetesével, de az alkotók a folytatás kapcsán is kitettek magukért. Remélem, ezúttal a játék is felnő majd a promóhoz. ..
Vadonatúj előzetes sok-sok csendes pillanattal.  ..
AtomNyuszi 2014.05.15 10:20:32
@Prof. William: Mert (már így látatlanban is kétség kívül kijelenthető, hogy) ő a film fénypontja! Végre egy nekem is igazán tetsző karakter! :D
G.
Miközben a jó nép arra vár, hogy Godzilla betrappoljon a mozikba, addig a Paramount marketingesei sem ülnek ölbe tett kézzel: tegnap új plakáttal (yihaaa!) és három új képpel (Stellaaa!) jelentkeztek Transformers-ügyben, ma pedig bejelentették, hogy a film soundtrackjén…..
Filmklipként hirdetik, de inkább egyfajta karakter-trailer, amely hosszabb bepillantást nyújt Star-Lord Inidana Jonest idéző artifact-lenyúló akciójába, amely kirobbanó szökés(i kísérlet)ben végződik.  ..