Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitiIthatatIan kommenteIő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
A 444.hu lelt rá egy aranyos elszólásra a Nemzeti Hírtévé húsvéti híradójában, amiben elkövették azt a bakit, amit korábban Kálmán Olga is, igen, a népszokásból népszopás lett. És tessen röhögni:  ..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
kitiIthatatIan kommenteIő 2015.12.18 11:45:48
Ugye azzal adja el a Viasat ezt a vetélkedőt, hogy általános műveltséginek mondott kérdésekben (pl. Hol van Győr?) nem túl acélosan teljesítő játékosok adnak az embert síró- és/vagy röhögőgörcs szélére sodró válaszokat, és mi ezeken mulatunk. A felállás eddig az volt,…..
A tévés túlélőkirály, Bear Grylls nem kisebb hírességet visz magával az alaszkai vadonba a Running Wild with Bear Grylls különkiadásában, mint az Egyesült Államok elnökét, barack Obamát - jelentette be hétfőn az NBC. A nálunk Bear Grylls: Sztárok a vadonban címen futó…..