Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exlex4

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43,57 százalékát szerezte meg, ami jelentősen eltér a 2010-es eredményétől (52,7 százalék), mégis megint sikerült a mandátumok kétharmadát megszereznie, köszönhetően a győzteskompenzáció bevezetésének.  Modelleztük, hogy a jelenlegi…..
exlex4 2014.04.22 10:06:27
@♔bаtyu♔: "Ha pedig jobb és balliberális oldalt nézünk, simán kijelenthető, hogy az ország jelentős mértékben jobboldali."

A Jobbik az MSZP-től vitte el a szavazókat. Átjárás van a bolsevista és a nyilas szemlélet között.
Egy medencében fürdőző vaddisznóhoz hívták ki a hétvégén a tűzoltókat a jeseníki katonai gyógyfürdő munkatársai Csehországban. Úgy tűnik az állat zokon vette, hogy nem hagyják pancsolni, ahogy szilárd talaj került a lába alá, a mentést végző parancsnokra támadt, akit…..
exlex4 2014.04.15 09:20:53
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
Az európai parlamenti választások közeledtével érdemes megvizsgálni, hogy a magyar választás végeredménye hogyan illeszkedik az európai trendekhez. Orbán Viktor és a Fidesz megnyerte a választást, de Orbán győzelmi beszédében túllőtt a célon, amikor Európában példátlan…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
Vége a kampánynak, ismét nekikezdhetünk a mentális felépüléshez vezető rögös útnak. Azt mondják, az átlagmagyar olyan 5-7 évet öregszik a kampány során, amin sokat segítene, ha végre levetkőznénk gátlásainkat és kollektíve elkezdenénk meditálni és pszichológushoz…..
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.04.08 08:16:34
"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek…..