Regisztráció Blogot indítok
Adatok
most mit mondjak magának

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
most mit mondjak magának 2014.06.17 13:45:18
@kilhjgvpo: miért sznob, aki könyvet olvas?

egyébként meg varys miért hajózik el tyrionnal? ezfasság
most mit mondjak magának 2014.06.17 13:52:06
@Alkalomatta: tökre nem kell ehhez máshogy elképzelni. le van írva kerek perec, hogy foszladozik a bőre a csontról, meg, hogy a gyökerek átjárják a testét, talán még a szemüregéből is nő ki egy. ehhez képest egy öreg fószer üldögél az ágak között. az erdő gyermeke meg hogy a francba néz már ki?
most mit mondjak magának 2014.06.17 13:57:21
@kilhjgvpo: ez a sorozat a könyvet dolgozza fel. nem a tűz és jég dala világában játszodó random történet. akkor meg mifasznak kell eltérni tőle, baromságokat belevinni, értelmetlen csavarokkal húzni a műsoridőt?
A Falnál Abban a Vakondtúrás vagy milyen nevű koszfészekben nyitunk, ahová Samu elsuvasztotta Szegfűt és a kis Samukát, hogy majd itt jó dolgotok lesz ill. biztonságban itten lesztek, nem másutt. A kocsma-bordély, ahol a gyereklány és csecsemője bujkál, igen vidám hely, most…..
Vigyázat, enyhe spoilerveszély! Ha még nem tartasz Ned Stark lefejezésénél, ne is olvasd tovább a cikket! Az, hogy a Trónok harca HBO-verziója mennyire eltér a regényektől, talán a Tyrell-ház hercegnőjén, Margaeryn látszik meg a legjobban. Ez a karakter ugyanis egy szende…..
most mit mondjak magának 2014.04.08 08:59:46