Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Superba

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péterék Balaton-körtúrán álltak volna meg Hévizen pancsolni, de kiderült, hogy kerékpárral nem lehet behajtani. Minden cuccukat viszont nem akarták őrizetlenül hagyni, úgyhogy inkább továbbmentek. A sors különös iróniája, hogy Hévíz honlapján külön oldal csábítja a…..
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
Gábornak sikerült 7000 forintot otthagynia a Shellnél, amit még aznap éjjel megpróbált visszaszerezni, de akkor még nem látszott semmi a kamerán. Másnap viszont ott találta a srácot, akinél fizetett, ő pedig már látta a biztonsági felvételen, hogy nem nyúlt a kasszához, meg…..
From: Sajtófőosztály (NEFMI) Kedves Kolléga! A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztálya számára frissítjük a sajtólistánkat. Kérem, szíveskedjék e-mailben tájékoztatni arról, hogy a tárca különböző ágazatai közül mely területtel…..
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
Superba 2010.07.14 14:35:05
Segítsetek nekem.
www.agrionmedia.com/virservis/fakultativ.html

Ísmeri valaki ezt a céget,vagy utazott már vele valaki?
Kicsit bizalmatlan vagyok
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
A porszívóügynökök új generációjának képviselői már nem csöngetnek be az otthonunkba, nem fáradnak azzal, hogy bemutassák a gépeket, de még akkor sem, ha mindezt elvárjuk tőlük. Egyszerűen leszólítanak egy plázában, elkérik az ezer forintot a próbatisztításért, aztán…..
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
A duguláselhárítás mindig jó biznisz volt, naiv ügyfelünknek is 25ezer forintjába fájt az mosogató kipucoltatása, de most nem is ezzel volt a gond. Hanem hogy másfél hét múlva ugyanúgy eldugult, tehát megpróbálta kihívni szakembert, hogy oldja meg a problémát. És itt…..
Superba 2010.06.01 15:13:02
@lefolyos:
Ok akkor tényleg csőgörény,végülis most mi a helyzet,ha már itt vagy online?
Lefolyik vagy nem folyik?
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
Ágnes profi, nem hisz vakon a Tesco árleszállításaiban. A megkapargatott árcéduláknak köszönhetően most is kiderült, hogy az árleszállítás valójában drágulást jelent, a gyanúsan alacsony ár pedig nem is létezik. Tegnap szerettem volna kihasználni a 30%-os ruházati…..
Superba 2010.05.31 15:42:31
A jó vendég ott marad, ahova teszik:A mellékelt képet a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban készítettem tegnap. Vendégmarasztalás a javából!Üdvözöl: Kix..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
Superba 2010.05.19 16:05:39
@jotek84:
ez jó:)
most is van taurus csak michelinre nevezték át:)
jó ez a gumis poszt:)
Őszintén szólva a lenti levél témáján túl a stílusa és a terjedelme győzött meg minket végleg arról, hogy közzétegyük. Röviden: az ügyfél talál egy nagyon olcsó nyakörvet egy webshopban, de a megrendelés végén derül ki róla, hogy a 13 Ft-os ár hibás, a valódi érték…..
Naiv ügyfél szerződést köt, de a szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségeinek nem tesz eleget, a csekkeket viszont kiküldni. Naiv ügyfél nem naiv és nem fizet, de végül csak megérkezik a behajtótól a levél, a szolgáltató szerint jogosan. Most akkor ki és hogy fogja…..
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
Superba 2010.05.17 10:13:16
@Secnir:
Oda van írva hogy részletek a Danone.hu-n.)
És a focilabda milyen étkezési szimbólum?
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
Superba 2010.05.14 12:11:50
@Kifordított kacagány:
Postára nem adom,olyan abszurd lenne mint Boris Vian sajátmaga.
Ha meggondolod, esetleg még fel tudom neked olvasni online:)
Superba 2010.05.14 12:15:23
Superba 2010.05.14 12:25:18
@Kifordított kacagány:
Délutáni műszak?
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..
Superba 2010.05.14 12:07:23
@Tron65:
Igen a hitelszerződésekben van egy ilyen kitétel,ami az elhalálozásról is rendelkezik.
Szóval olyan egyszerű(lehet hogy tényleg kitaláció a poszt..)
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
A Homár szokásához híven tartózkodott az év végi értékeléstől, mert amúgy vicces lenne felhívni a C*****m káeftét, hogy akkor ki venné át tőlük a "2007 legparasztabb köcsög agresszív lehúzós duplán fantombüntetős cége" különdíjat, de sajnos nincs elég…..