Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormányváltó Trabanttal

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovák internet népe egy emberként hördült fel, amikor kiderült, az egy nap alatt az internet sztárjává váló, szétkommentelt férfi három évet is kaphat azért, mert Eperjes főutcáján lehugyozott egy rendőrkocsit. Három év egy hugyozásért? Hát hol vagyunk? – ez egy elég gyakori kommentatív elem…..
Jobbegyenes Halálos ölelésben? 2014.04.23 17:27:33
Nincs hiteles politikusod? Elhasználódott kádereid esélytelenek még egy feléd lejtő közegben is? Alapvetően kínos a társaságod mindenhol? Van hiteles alternatívád még a baloldalon belül is? Sebaj. Mindezt egy csapásra megoldhatod egy ügyes lépéssel. Mint a házibuliba hívatlanul…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.23 19:30:44
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

4 éve Staudt Gábor volt a jelölt, esélyes, hogy most is ő lesz.
kormányváltó Trabanttal 2014.04.23 19:35:23
@Szóönt:

Fizettél már SZJA-t? Mert ha igen, akkor tudhatnád, hogy a 100% befolyik, mielőtt az 1% kifolyik. A társasági adóból viszont a sportra szánt pénz egyenesen oda utalja a cég, ahová szánja, nem kell átfolyatni a költségvetésen.

Ilyen értelemben ez még csak nem is a fújdecsúnya visszaigényelt áfához, hanem a családi adójóváíráshoz hasonlít.

Ha gyereket nevelsz, és kéred a családi adójóváírást, ne menj focimeccsre, mert a torkodnak ugranak a bolsik, hogy elfocizod a pénzüket.
kormányváltó Trabanttal 2014.04.24 11:20:00
@dtk74: vagy lélegeztetőgépre!
A vagyonnyilatkozat egy vicc, egy gumicsont, egy parasztvakítás, a következmények nélküli ország manifesztálódása, de 100 képviselőből 99 képes arra értelmileg, hogy úgy töltse ki, hogy ne vegyék elő, ne bukjon le, ne legyen benne hiba.  A halmaz másik részében az olyan…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.23 21:24:23
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Az adóbevallásaikat kellene nyilvánossá tenni, hogy ne kelljen evvel a vagyonnyilatkozattal ennyit görcsölniük, aztán meg javítgatni és magyarázkodni akár évezredet átívelően is.
Van az Élhető Kiskunmajsa nevű civilszervezet, ami polgármester-jelöltet keres. Nem akárhogy: készítettek egy kabátot (!), és próbálják megtalálni az embert, akire ráillik. Sőt, állítólag már rá is bukkantak az ideális jelöltre, aki megfelel az elvárásaiknak. Pedig azok nem…..
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.23 12:20:01
@István Tamasi:

Az nem így megy! A sas az sas, akkor is, ha kódolják, sunyin sasnak álcázzák! Sas = SS = náci jelkép!!!4

Bemocskolták a sast a náciak, ezért demokrata, progresszív szellemiségű, európai értelemben vett értelmiségi nem használja még a szót sem!

HASZNÁLTA HITLER A SAST VAGY NEM? Ne sumákolj!
kormányváltó Trabanttal 2014.04.23 15:32:34
@István Tamasi:

Bagatellizálod a sasot? Szegény kommunisták még ma is beleborzonganak, ha eszükbe jut, hogy sasos zászlók alatt menetelő nácik vitték őket a gázkamrákba. Olyannyira, hogy még a demokratikus kormányváltó ellenzék is felemelte a szavát, akik között pedig jobboldaliak is vannak (pl. Bokros, Herényi, Konrád, Kerék-Bárczy).

Úgy gondolod, nem kellene betiltani a sast? Talán a német himnusz első és második versszakát sem húzattad volna ki? Nem vagy véletlenül nácipárti?
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.22 02:39:47
@Lovag Mihály:

Na igen. A bolsi éhségmenetelők bezzeg stílusosan söjtöröznek, mandulás angolnát zabálnak seggrészegen, bebaszva, százas csoportokban olyan eseményeken, amiket direkt azért rendeznek meg, hogy lezabáljanak.

És az angolnazaft csöpög a feleségverő trikójukra, miközben a Zorbánt baszogatják, hogy húsvétkor egy nagyobb darab sonkát eszik a héttagú családjával. Amíg négymilliók éheznek ugye, a Zorbán és a fasizmus miatt.
Hoffmann Tamás kegyvesztett lett, indul a szokásos casting az újbudai Fideszben. A választások lezárultával nemcsak a vesztesek oldalán, de a Fidesz háza táján is megindultak a hatalmi csatározások az őszi önkormányzati választások kapcsán. Újbudán ugyan a Fidesz nyert, de…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.22 02:22:18
@doggfather:

Ez így igaz.

Általában még kitöltetik a ciklust a bukott alakkal (közben csendben kiszervezik alóla a hatáskörét), de a következő körben már nem szoktak neki lapot osztani. És ez így rendben is van, az alkalmatlan bukik, és a bolsik sem hőzönghetnek.

Eközben a bolsik, ha megy a szekér, akkor jutalomból hozzák vissza a régi bukott elvtársakat, míg ha nem megy a szekér, akkor összefogás céljából.
A televízióból követtem figyelemmel a magyar foci abszurditásának legújabb fejezetét. Miközben a Kenesei fivérek a bíróságra járnak, Tóth Bálint és Véber György szidja a játékosait, addig Felcsúton éppen átadnak egy olyan stadiont, ami a magyar utánpótlás fellegvárává…..
Újabb elbukott kötelezettségszegési eljárás: az Európai Unió bírósága csütörtökön közzétett ítéletében kimondta, hogy ellentétes az uniós joggal a házi pálinkafőzés adómentessége.A jövedékiadó-mentes pálinkafőzés a Orbán Viktor egyik legelső ígérete volt a…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.15 14:47:22
@nál:

Egy szavadat sem hiszem.
kormányváltó Trabanttal 2014.04.15 14:58:32
@nál:

Szlotákiával kapcsolatban a jelek szerint úgy látja a kormány, hogy a jelenlegi környezetben nem tudjuk érvényesíteni a jogainkat tárgyalásos-peres eszközökkel, ezért más stratégiát követ. Például állampolgárságot adott az ottani nemzettársainknak, így a közvetlen magyar érdekérvényesítés lehetőségét kiterjesztette a határon túlra is. (Kb. ez zajlik most a Krímben és Kelet-Ukrajnában is, ahol a kettős állampolgárok egyszer csak zászlót cseréltek.)

Olyan csatába valóban kár belemenni, amit jelenleg nem lehet megnyerni, köszönhetően leginkább a hazai bolsiknak - elvtársaidnak - és nemzetközi hálózatuknak.

Idővel majd mi is tenyésztünk ki szélsőlibsiket a Felvidékre, akik majd a mi érdekeinket fogják mézes mázzal becsomagolva előadni a tótoknak, ahogy azt teszik most a mi libsijeink antanti megbízásból.

A pálinkafőzéssel felvállalt csata alapvetően jelképes, és mivel 4 éven át nem találtak rajta fogást az eurokraták, nagyon rosszul már nem jöhet ki belőle a kormány. És egyébként helyesen tették, amit tettek. Ha másoknak lehet, lehessen nekünk is!
kormányváltó Trabanttal 2014.04.15 15:05:47
@bölcsbagoly:

Konrád :D
Elégetik.Kidobják.Kampányolnak vele. ..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.15 01:53:49
@Vidéki:

Szerencsére, ha mi itt a csonkaországban nem is, határon túli nemzettársaink busásan megjutalmazták az antimagyarokat. Ha valaminek, hát az antimagyarizmusuknak köszönhetik elsősorban az újabb kétharmadot. Megérdemelték, megdolgoztak érte.
kormányváltó Trabanttal 2014.04.15 12:51:13
@Virág et.:

Látom, hiszel is a kommunista eszmékben, nemcsak terjeszted.

Én a magam részéről továbbra is annak a híve vagyok, hogy a vállalatok a vevőik pénzéből éljenek meg, ne az adófizetőkéből!
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Vae Victis? Valóban ez vár a vesztes baloldaliakra? Az interneten április hatodika, az országgyűlési választások óta folyik az ádáz harc fideszhívők és baloldaliak között a választási eredményről. A fideszesek szerint végre eltaposták a baloldali kígyót, és a baloldal…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.14 10:15:44
" – Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat. – Hát a szocialistákéban. – Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014…..
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.11 20:42:09
@borzimorzi:

Kunhalmi, aki hazudott a végzettségéről?

Remek jelölt lett volna, pláne a Simon helyett. Szart a fosra.
kormányváltó Trabanttal 2014.04.11 22:38:30
@bölcsbagoly:

Sós elvtársra majd a Kunhalmit cserélik le, ha egyszer ő is elfüstöl. Azért a bolsiknál sem jut minden posztra lebukott csaló, sok helyet olyan elvtársakkal kell feltölteni, akik még nem buktak le!
Piroslap Megbukott volna a bojkott 2014.04.07 20:31:04
Több demokrata publicista írta az elmúlt hónapokban, hogy bojkottálni kellene a vasárnapi választást. A számok azt mutatják, hogy nem sok értelme lett volna ennek. Akkor 43 százalékos részvétel mellett alakult volna egy olyan parlament, ahol a Fidesznek csak a Jobbik az ellenzéke. A…..
kormányváltó Trabanttal 2014.04.08 21:25:12
@s.g.l.:

Nem elvtársad a Nyers Rezső elvtárs? Talán most nem a Cifrafosásra szavaztál, vagy korábban az MSZP-re? Ne kamuzz, kommer!

2006-ban nem a fajtád tapsikolt a szemkilövetéseknek, nem te magyaráztátok, hogy keményebben kellene odabaszni a "fasisztáknak"? Ezek vagytok ki, szemkilövető, körömletépő csürhe.

Az az ember a több közül, akinek kilőttétek a szemét, nem simán meghalt, hanem miután tönkretettétek az életét, öngyilkos lett. Mint azok a gazdák, akiket nem fizetett ki a libatolvaj elvtársad.
Most hogy indul a Második Négyéves Terv, a Vincentblog fontosnak tartja, hogy hasznos életvezetési tanácsokkal lássa el a tegnapi eredmények iránt azért nem annyira lelkes olvasóit. Lássuk be, nem lehettek olyan vérmes reményeid, de ha mégis elmulasztottál felkészülni, a Vincent…..
Egy magát majdan megszervező, szociálisan valóban érzékeny baloldalnak csak az ország további jobbra tolódását követően lehet érdemi szerepe sorsunk alakításában. Bár illúziókat nem kergettem, az utolsó bekezdésben mégis hagytam némi kibúvót, amikor így fogalmaztam az…..
Már ma, néhány perccel éjfél után Schiffer András állt a kamerák kereszttüzében, és hosszasan sorolta, kiknek tartozik köszönettel a pártja. Sikerült túllépni a bűvös öt százalékot, és valószínűleg bent vannak az országgyűlésben. Fölkaptam a fejem, amidőn a…..