Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.urban

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani MacBook és MacBook Pro széria az utolsó, amit a jelenlegi külsővel dobnak piacra, adta hírül az AppleInsider. A következő termékfrissítés már egy markáns dizájnváltást hoz magával. A legutóbbi váltás 2006 első felében volt (igaz, akkor sem óriási), az Intel…..
Bigyóblog Tetrisztükör 2008.03.20 20:43:29
Jönnek a kockák, mint a hagyományos tetrisben. Szobafalra, fürdőszobába ideális.Via Gizmodo..
Bigyóblog Musthave toaster 2008.02.27 11:48:00
Amikor készen van a pirítós, ki kell venni a kenyérpirítóból. A probléma azonban, hogy ilyenkor még nagyon forró, így vagy várunk vagy valamilyen segédeszközhöz folyamodunk. Martin Zampach cseh dizájner kitalálta azt, amit már régen meg kellett volna tenni. A toaster…..
Az Apple csak nem nyugszik, amíg ki nem érdemli az arrogáns kis pöcs titulust a számítógépgyártók között. A még októberben, a Wall Street Journalban megjelent cikkre reagálva, amelyben gyorsabbnak és egyszerűbbnek ítélték a Leopard operációs rendszert a Vistánál, egy újabb…..
urbans blog Happy Birthday 2008.01.06 18:26:00
MA ünnepelek ugyanis pontosan 15 évvel ezelőtt jöttem a világra egy hideg hófehér reggelen... na haggyuk a múltat má rég volt az .. remélem még sok évnek nézek elébe és tejjesüljön minden álmom akinek velem együtt ma van a születésnapja azoknak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok…..