Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eneh90

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én csak egy hamburgert meg egy kólát vettem jégkrémmel, így 9.470 Ft-omba került egy nap a Balatonnál. 2019. január 1. óta a nettó minimálbér: 99.085 Ft. Kelenföld – egy észak-balatoni strand, Balatonfüred előtt oda-vissza 5.500 Ft/felnőtt. A Kék Hullám nevű járatok csak (!!!) június 15-től…..
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
Most, hogy mindenki elkezdi a saját bőrén érezni a mélyülő gazdasági problémát, naiv dolog lenne nem észrevenni a magukért beszélő intézkedéseket: ) Megemelték tegnap az aranytartalékot a 10szeresére!!! Ez egy pánik intézkedés. Az arany ugyanis alacsony kockázattal bír, értsd: a közeljövőben is…..
Drága Férjem, Sokat gondolok Rád. Nyári vakációm az ősz közeledtével egyre árnyékosabb. Május végén azt hittük, a szabolcsi vidék romantikája feledteti velem a választások zaját, a nagyvárosi partyszervezés nyügét, baját. Emlékszel? Pékséget terveztünk nyitni, amiben lehetek a koránkelő pék a…..
Jelentős politikai változás kétféle esemény után szokott bekövetkezni: kiválóan időzített kiszivárogtatás  a hatalmon lévőkről vagy amikor a vidék saját bőrén is érzi a rosszabb létet. A 2022-es választásokra mindkettőnek nagy az esélye. Vajon a Momentum a mostani választás után él-e a kínálkozó…..
2012. telefonadó: „A telefonadó melletti érvként hozta fel Matolcsy György, hogy az adórendszerben a forgalmi és fogyasztási adók szerepe növekedjen.” 2014. internetadó: „Az indoklás – Varga Mihály szavaihoz hasonlóan – azt is elismeri, hogy azért terjesztik ki a…..
„Ha észreveszik, hatalmas szabadságot kaptak. Már nem az érdemjegyeik alapján fognak osztályozódni, hanem aszerint, hogyan tudják használni a szabadságukat!” – ezek voltak az első mondataim, amiket egyetemistaként beleírtam a jegyzetfüzetembe. Pedig nem is ’90-ben voltam elsős…..
Azok a fiatalok, akik az itthoni kilátástalanság miatt már a külföldi "beállok a társadalmi ranglétra legaljára és mosogatok" érzést is megtapasztalták, hazajöttek és körülnéztek, egy lehetőséget látnak maguk előtt az Orbán által megálmodott polgári jövőképben: terhes…..
  Orbán beiktatási beszéde bebizonyította, elérte a csúcsot.  Négy évvel ezelőtt köszönetnyilvánítással kezdte beiktatási beszédét. Mint egy gyakornok, mindvégig a helytállását bizonygatta, hogy képes lesz „végigvinni mindazt, amivel a magyar emberek megbízták”. A bizonygatás azonban akkor és ott…..
Ha közhellyel akarnám kezdeni, azt mondanám, a kormányfő és az újságírók viszonya mindig meghatározza az adott politikai irányítás és vele együtt az ország milyenségét. És ha még nagyobb igazságot akarnék mondani, azt mondanám, mindig az újságírók döntik el a választás…..