Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SGYA

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját zsíron Szabadság híd 2011.08.28 06:00:00
Szabadság híd, errefelé sok bringást megcsap a híd által jelképezett életérzés és a nagy felszabadultságban megfeledkeznek arról, hogy egy jármű van a két lábuk között. Nézzük hogyan is kéne abszolválni Pest ezen sokkolóan bringásbarát részét.   Piros tilos Igen…..
Elkészült az első összeállítás kemény 2 óra kerekezés után. A termés bringás szempontból elszomorító, de hát megígértem, hogy aki hibázik az bizony megérdemli a maga pár másodperc hírnevét és az ígéret szép szó, most betartom és nektek úgy lesz jó.   1.:…..
Saját zsíron Bemelegítés 2011.08.01 23:54:00
Bár a blog még erősen a születés nehéz fázisában van már nem tudtam megállni, hogy ne szennyezzem össze egy kis firkálmánnyal.Úgy gondoltam bemelegítés képpen röviden összefoglalnám miről is szól (majd) ez a blog.Gondolom a díszítőelemnek használt rakás bringa azért már…..
SGYA 2011.08.05 18:32:42
 Itt a legújabb trend Amerikából!   A Trash the Dress Fotó/Videó az esküvői fotózás, videózás speciális, kreatív ága, mely Amerikából származik. Lényege, hogy esküvői ruhában (optimális esetben mind a menyasszonyról, mind a vőlegényről) olyan képek…..
Stílusos esküvő székhuzat 2009.09.15 18:35:00
Egy kis inspiráció, hogy az esküvő tényleg stílusos legyen.Az ősz szinei a szertartáson         Almazöld a nyugalom és biztonság…..
 Esküvői JátékokTojásgörgetésAz ifjú férjet egy asztalra állítjuk (hogy mindenki jól lássa) majd a menyasszony kezébe egy nyers tojást ad a vőfély, amit a menyasszonynak a férje nadrágja egyik szárán fel, majd a másik szárán le kell görgetnie anélkül, hogy a tojás…..
Stílusos esküvő Esküvői zenék 2009.09.15 16:52:00
 SzerzőSzám címeA szertartás alatti helyeAlbinoniAdagioközépJ. S. BachD-moll toccata és fugabevonulóJ. S. BachAve MariaközépJ. S. BachAirbevonuló, középBeethovenV. SzimfóniabevonulóBerliozRómeó és JúliazáróGerschwinKék rapszódiazáróHandelSába…..
Esküvő helyszine:Kúria 35 hektáros fenyves közepén Budapesttől 34 km-re. Hatalmas zöld terület, kialakított kerttel, látvány tóval.A tavon kialakított kis sziget, vagy a kerti pavilon alkalmas a polgári szertartás lebonyolítására. Rossz idő esetén a kúria konferencia terme,…..
Budapest XX. Kerület Cím: Budapest, Kossuth tér 1. Telefon: 283-0936, 283-0640 ....Házasságkötő-terem: Befogadóképesség: 150 Fő. Parkolás megoldott. .......Budapest XXI. Kerület Cím: Budapest, Szent Imre tér 10. Telefon: 427-6127 .......Házasságkötő-terem: Befogadóképesség: 100…..
Budapest XVI. Kerület Cím: 1163 Budapest, Havashalom u. 43 Telefon: 401-1471 ....Házasságkötő-terem: Befogadóképesség: 200 Fő. Légkondicionált terem .......Budapest XVII. Kerület Anyakönyvi Hivatal Cím: 1173 Budapest, Pesti út 163. Telefon: 253-3422 ..Házasságkötő-terem:…..
Budapest XI. Kerület Anyakönyvi Hivatal Cím: 1113 Budapest, Bocskai út 39-41 Telefon: 372-4500 Az anyakönyvi hivatalban csak 4 fős esküvőket rendeznek csütörtökönként. ....Házasságkötő-terem: Cím: Budapest XI. Szent Gellért tér 3. Befogadóképesség: 50 ülőhely, 100…..
VI. kerület1.sz. Központi Házasságkötő terem Cím: Budapest, Teréz krt. 13. Telefon: 322-5472 ....Házasságkötő-terem: Befogadóképesség: 60 ülőhely, 90 állóhely. Esküvők szombaton, valamint hétköznapokon, ügyfélfogadási időn kívül tarthatók.........VII. kerületCím:…..
I. kerületIII. sz. Központi Házasságkötő Terem Cím: 1014 Úri utca 58. fszt. illetve 1. emelet A III. sz. Központi Házasságkötő Terem elérhetősége: 214-3122 - A Központi Házasságkötő Terem külön termében történnek a teremhasználati díj fizetése nélküli…..
A menyasszonyi ruha trendet idén három fő vonal jellemzi Náray Tamás szerint.Az Urban Flash (Városi Villanás) szerint a merészebb, modernebb formák kerültek előtérbe, viszonylag szokatlan anyagtársításokkal: például lenvászon krepp muszlinnal, nappabőr csipkével, vagy fehér…..
 Szertartások:A házasságkötés életünk egyik nagy döntése, amely két ember kölcsönös elhatározásán alapul. Emlékeztek még, hogyan lett a kezdeti szimpátiából mindent elsöprő szerelem? Amikor először éreztétek úgy: igen, Ő az, Vele szeretném összekötni az…..
Stílusos esküvő Dekoráció 2008.02.23 17:58:00
 Hogyan helyezkednek el a vendégasztalok? U vagy T alakban, fésüszerüen vagy körasztalok lesznek?Mit biztosít az étterem/rendezvényszervező a terítéken kívül? Milyen színű terítőt, szalvétát, asztali díszeket? Ezek illenek a mi elképzeléseinkhez? Milyen székeken ülnek a…..
Stílusos esküvő Esküvői videó 2008.01.24 18:23:00
Számos pár tölt megszámlálhatatlanul sok órát esküvője tervezésével, ugyanakkor legtöbbjük a videofelvételt készítő céget gyorsan, csak az árakat figyelembe véve választ. Nyilvánvaló, a befektetett munka mennyisége tükrözi az eredmény minőségét. Képességek és a…..
Az esküvő jelentős esemény a vőlegény és a menyasszony életében,de a többi, lagzira meghívott résztvevő számára is.Fontos, hogy az esküvő stílusához illő meghívóval kérjétek fel szeretteiteket és ismerőseiteket arra, hogy részvételükkel tegyék még emlékezetesebbé…..
A legújabb interaktív CD alapú meghívó alkalmas arra, hogy a legkorszerűbb módon meghívhassuk szeretteinket és ismerőseinket életünk legfontosabb eseményére.A CD alkalmas arra, hogy azonnali visszajelzést kapjunk email-ben a meghívottaktól. Ennek az eszköznek a…..
Mindenki elképzeli, hogy milyennek szeretné a nagy napot, az esküvő napját. Jobb esetben napokkal a nagy esemény előtt szembesül azzal, hogy nem minden tökéletes. Rossz esetben aznap, vagy másnap derül ki. Mindez amiatt, hogy például az ismerős fotósról, videósról bebizonyosodik,…..