Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanta boy

0 bejegyzést írt és 940 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
„Ki keres zsályát a mátrai réteken Kinek az álma múlik a közérdeken Sáros a kéz, ami a sorsot húzza Aki nem látja, legalább haluzza Mind eladtuk már Mi elmozdítható, És most jön, ami nem Koncolható Így megy ez az én kis falumban.” Így bizony. Így megy ma,…..
Több, mint 3 ezer emberrel kevesebben dolgoztak májusban a kereskedelemben, mint február végén. A kettő hónap között mi a különbség? Időközben történt egy KDNP féle vasárnapbezárós történet. Ami számomra még ennél is ijesztőbb, az a tény, miszerint a kereskedelem és a…..
Közel másfél éve azt tapasztaljuk, hogy a magyar gazdaság kezd helyrerázódni, legalábbis sokkal szebbek a KSH által publikált számok, mint 2008 és 2012 között. A mindennapi életben azonban alig látszanak ennek nyomai, mi több, az elmúlt 2 évben úgy emelkedett közel 100 ezer…..
A Fidesznek újabb 600 millió forintnyi közpénzt sikerült elvernie propaganda-plakátokra, amelyek segítségével részigazságokat, csúsztatásokat, vagy éppenséggel hazugságot próbálnak beleverni az emberek fejébe. Nem beszélve arról, hogy tovább folytatódik a menekültek…..
Soha nem rejtettem véka alá, hogy Lázár Arrogáns János számomra az egyik legkevésbé elviselhető arca ennek a szinte kizárólag elviselhetetlen arcokból álló magyar kormánynak. Ő nyilván szeretné azt hinni, hogy ez azért van, mert sokan másokhoz hasonlóan, nem tudok belekötni a…..
A Matolcsy György vezette MNB 4,5 milliárd forintért vette meg Tiziano: Mária gyermekével és Szent Pállal című képét, amely az utolsó nyilvános értékbecslés szerint 6 éve 1,4 milliárdot ért. A műkincspiacon nem volt háromszoros árrobbanás, ezért közérdekű adatigénylés…..
hanta boy 2015.07.19 16:44:27
@Gyorgy Nagy:

Remélem Gyorgy Nagy korhàzba kerül es akkor meggondolja majd hogy mit írogat. De ha feldobja a talpát akkor se fogunk sirni."
Persze lehet, hogy a jobbos sajtóban ez a kép már úgy fog megjelenni, hogy a garázda menekültek épp megtámadnak egy békés autóst... // Bűnöző, terrorista horda :-) Posted by Kötöttségek nélkül on 2015. július 18. ..
Sajnos úgy néz ki, hogy az emberek zsigeri félelmeire uszítással és féligazságokkal rájátszani törökgábori értelemben vett szenvtelen objektivitással nézve jó húzás volt Orbánéktól: a Jobbik méregfoga kihúzva, a saját tábor, ha még nem is nőtt, de már nem csökken, és…..
hanta boy 2015.07.18 12:59:01
@Csatos Bambi: Most újat mondtál!

Az MSZP baloldali párt?

Pl. felsorolom a nyugat-európai BALOLDALI pártok jellemzőit:
- állandóan tüntetnek az IMF, a multik, és a bankok ellen, minden baj okozójának ezeket tekintik, meg akarják adóztatni a bankokat
- rezsicsökkentést akarnak, szintén a multik ellen emelnek szót
- államosítást akarnak, a privatizációt ellenzik
- kevesebb EU-t, több NEMZETIT akarnak
- mindegyik baloldali párt a legnagyobb sikerének azt tekinti, hogy sikerült elérni a boltok vasárnapi zárva tartását a gaz multik ellen
- stb, stb napestig...

Szóval miért baloldali az MSZP??????????
(mármint az európai értelemben....)
hanta boy 2015.07.18 13:04:09
@baldoc:

Agyhalottkám!

Te mióta veszed a szádra a Bibliát?

Egyébként a SZERETET a Biblia alapja, de azért az is benne van, hogy ne nézz hülyének!!!!
hanta boy 2015.07.18 13:31:27
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.

Ez az én vallásom, ez az én életem,
Ezért a keresztet vállaimra veszem,
Ezért magamat is reá feszíttetem.

Szeretném harsogni kétkedők fülébe,
Szeretném égetni reszketők lelkébe,
Lángbetűkkel írni véres magyar égre:

Ez a hit a fegyver, hatalom és élet,
Ezzel porba zúzod minden ellenséged,
Ezzel megválthatod minden szenvedésed.

E jelszót, ha írod lobogód selymére,
Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe,
Halottak országát feltámasztod véle.

Harcos, ki ezt hiszed, csatádat megnyerted,
Munkás, ki ennek élsz, boldog jövőd veted,
Asszony, ki tanítod, áldott lesz a neved.

Férfi, ki ennek élsz, dicsőséget vettél,
Polgár, ki ezzel kélsz, új hazát szereztél,
Magyar, e szent hittel mindent visszanyertél.

Mert a hit az erő, mert aki hisz, győzött,
Mert az minden halál és kárhozat fölött
Az élet Urával szövetséget kötött.

Annak nincs többé rém, mitől megijedjen,
Annak vas a szíve minden vésszel szemben,
Minden pokol ellen, mert véle az Isten!

Annak lába nyomán zöldül a temető,
Virágdíszbe borul az eltiport mező,
Édes madárdaltól hangos lesz az erdő.

Napsugártól fényes lesz a házatája,
Mézes a kenyere, boldogság tanyája,
Minden nemzetségén az Isten áldása.

Magyar! te most árva, elhagyott, veszendő,
Minden nemzetek közt lenn a földön fekvő,
Magyar legyen hited s tied a jövendő.

Magyar, legyen hited és lészen országod,
Minden nemzetek közt az első, az áldott,
Isten amit néked címeredbe vágott.

Szíved is dobogja, szavad is hirdesse,
Ajkad ezt rebegje, reggel, délben, este,
Véreddé hogy váljon az ige, az eszme:

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Több vezető kormánypárti politikus is egyértelművé tette a napokban, hogy a kormány ki fog tartani a vasárnapi zárva tartás mellett, sőt, utalva a balatonfenyvesi CBA-ra, – amely egyetlen málnaárus miatt piaccá nyilváníttatta magát, hogy így mentesüljön a szigorú szabályok…..
hanta boy 2015.07.14 14:59:56
@garrett27:

A hozzászólásod így hitelesebb!
(csak iciri-piciri javítások....)

"Mint egy 5 éves óvodás, úgy ragaszkodnak a vasárnapi nyitvatartáshoz. Ez már gyakorlatilag hiszti a ballibsi ellenzék részéről. Védik a védhetetlent, mert még egyetlen embertől sem hallottam, hogy ezzel a szabállyal neki jobb lenne. Tényleg olyan nagy blama lenne egyszer azt mondani, hogy bocs, tévedtünk?"

Ja, az EU-28 országának csak 90%-ban vannak zárva vasárnap a boltok! Ott is ilyen hülye a kormány!!
Emlékeznek még arra, amikor Páva Zsolt pécsi polgármester 2009-ben azt mondta, hogy többek között azért kellett einstandolni a francia Suez Environnement által menedzselt Pécsi Vízmű Zrt-t, mert szerinte az a legnagyobb probléma, hogy a cég nem az általa nyújtott szolgáltatás…..
A Fidesz jelenlegi propaganda-kommunikációja azt sugallja (Kovács Zoltán, Lázár János), hogy Magyarországot 2010-ben a görögországihoz hasonló helyzetben vette át az Orbán-kormány, öt év sikeres kormányzásának eredményeként azonban mostanra szembetűnő a különbség az éppen…..
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat.  A korrupció mára nem a rendszer…..
hanta boy 2015.07.02 22:12:37
@baldoc: Nyugtass meg!

Legalább te elhiszed azt a sok eszement baromságot amiket leírsz?
A görögök csődje sok dologra figyelmeztet bennünket. Egyrészt, ne rendezz olimpiát, ha nem elég erős hozzá a gazdaságod, másrészt az EU pénzből szőtt álmok gyorsan elszállnak, harmadrészt az államadósság nem játék. Jelenleg kedvező a gazdasági klíma térségünkben, ezért…..
Biztos ismerik a régi viccet, amikor az egyszeri ember kölcsönért megy Kohnhoz, zálogba fölajánlja a tévéjét, és úgy jön el tőle, hogy se tévéje, se pénze. És az implicit tanulság persze, hogy Kohn a hibás. Az ő zsugorisága. És véletlenül se az, aki kölcsönért…..
Több tízmilliárd forintot kaszált a MET (Magyarország Energiakereskedő Zrt.) az állami MVM (Magyar Villamos Művek Zrt.) az MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt.-vel (MVMP) kötött szerződésének köszönhetően, derül ki azokból a dokumentumokból, amelyeket közzé kellett tennie az…..
Ugye nem szeretne szír menekült lenni! Pedig nagy buli lehet átbumlizni a Közel Keleten, a Balkánon, aztán Pintér Sándor karjaiban landolni. A Szegedi Kattintós most bemutat egy kemény menetet Aleppó ostromától a Röszkei Falunapokig, amivel igyekszik illusztrálni, hogy a…..
Az Orbán-kormány szokása szerint megint olyanokkal keménykedik, akik védtelenek, kiszolgáltatottak, következésképp nem tudnak visszaütni senkinek. A párizsi terrortámadástól a vasfüggöny déli felhúzásának ötletéig alig telt el néhány hónap, és ma már olybá tűnik, mintha…..
Proszektúra A hatalom ámokfutása 2015.06.18 20:00:18
Azt gondolom, ezzel a kerítésépítési szándékkal igazából most lepleződött le teljesen és végleg a Fidesz- KDNP, és persze első számú vezetője, Orbán Viktor hazug propagandavilága. Most derülhetett ki a leghülyébbek számára is napnál fényesebben, hogy amit a…..
Hiába drágítja a kormány egyre inkább a cigaretta árát: mégsem csökken a rendszeresen dohányzók száma Magyarországon. A haszon jó részét ráadásul a kereskedők helyett a feketepiac kaparintja meg. Tavaly az eladások ugyanis ismét negatív rekordba csaptak át, ezért az elmúlt…..