Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. suck-o-mat

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
dr. suck-o-mat 2008.02.20 15:08:21
A Társulat nem tehetségkutató műsor, legalábbis ez a hivatalos verzió, vagyis nem úgy kutatják a tehetségeket, mint mondjuk a Megasztárban, ez inkább casting-reality. Meg is találták a huszonnégy tehetséget, mostmár csak két sms-szavazásos retróshow keretében…..
dr. suck-o-mat 2008.02.18 22:22:28
A piacon már valamennyire ismert Hardsid.com, Téli Sándornak a Commodore 64 szinticsipjét recikláló zseniális projektje kihozta eddigi legnagyszerűbb termékét, a HardSID 4U-t. Ez egy USB-re köthető kis doboz, amelybe maximum négy darab SID-szinticsip építhető bele, és a hangszer…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
dr. suck-o-mat 2008.02.09 18:30:39
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
dr. suck-o-mat 2008.02.04 20:52:38
dr. suck-o-mat 2008.02.04 21:01:13
"A  Népköztársaság útján mennyi különös alakot elrejt a konfekció-kabát. És sohasem tudható, hogy mikor nem látja senki őket, mivé változnak át." /KFT/ Kezdjük szabad asszociációval. Kínos. Nevetséges. Gagyi. Szánalmas. Vérciki. Folytathatnám még, de…..
dr. suck-o-mat 2008.02.04 00:11:27
dr. suck-o-mat 2008.02.04 00:12:06
comment:com A magyarosch kiejtés 2008.02.02 16:40:00
P.Cat nevű olvasónk lőtte az alábbi videót, amin egy amcsi csaj Janis Joplint nyom az American Idolban, csak ótvar szarul, ráadásul olyan galuskásan énekel, hogy egy szót sem lehet érteni a szövegből. Simon Cowell, az Idol legendásan szemét zsűritagja kissé ingerülten jegyzi meg a…..
Megint magasabbra csúszott a szemöldökünk, pedig láttunk már érdekes dolgokat az Interneteken. Az oldal külalakját tekintve készítője valószínűleg békésen billeg a szokásos gyógyító webgömbös félkegyelmű és a kötött pulcsis humoros számítógépes arc…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
dr. suck-o-mat 2008.01.29 17:24:34
Akárhogy is nézem, a legalapvetőbb fogalom ebben a témakörben a fibrált nyaláb fogalma. A szokásos bevezetése ennek a fogalomnak az, hogy a definíció megadása után a Möbius-szalag példája következik. Én azonban fizikusabb módon próbálom megközelíteni a dolgot. Előbb mondom a…..
dr. suck-o-mat 2008.01.27 13:23:16
a szépérzékkel bíró laikusok pedig nézegessék
arxiv.org/abs/0711.0770
Lisi (őt már ismerik is az index-ről, ő a szörfös fazon) publikációjának gyönyörű ábráit.
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
comment:com Hadas Kriszta felébred 2008.01.14 15:45:00
A Naplóban nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Hadas Krisztina igazságot oszt, csak azt nem tudja, miről. Gyorsan szögezzük le, hogy ez a poszt nem arról szól, hogy Tánczos Gábor bűnös-e, és ezt még sokszor el is fogjuk mondani a biztonság kedvéért. És azt sem vitatjuk, hogy a…..