Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZ/X hip hip hurrá

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lajosnak tegnap elgurult a gyógyszere. Részemről régen várt a pillanat jött el ezzel, de a reakció hevessége azért meglepett. Geci mindenki, Orbán és Bayer a főgecik, az áruló menedzsment meg a kisgecik. De Lajos nem lenne Lajos, ha nem mutatná meg, vele nem lehet így…..
MZ/X hip hip hurrá 2015.02.07 09:23:45
@Orica Középföldi: Akkor nem. Remélem az egész szar a fejükre ömlik és eltemeti őket.
Simicska "Államférfinak hitte Orbánt" Na ezen mindig jót röhögök.
Nem csak az Operaházi tüntetés évfordulója volt tegnap, hanem a hírhamisításé is. Meg is ünnepelték kegyelmesék meg a lakájok méltóképpen. Három éve még csak "nem találta" a stáb a tömeget, de azóta Papp Hírhamisító Dániel lett az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója…..
MZ/X hip hip hurrá 2015.01.03 15:46:07
@KÁTÉó53éúétr6: OK! Csak vigyázz a szívedre:-)
Mert, hát az egészségügy:-( is..
MZ/X hip hip hurrá 2015.01.04 11:25:14
@guma: Nem, de megtisztelő amit gondolsz. Teljesen zöldfülű és rajongó vagyok:)Mármint Fabiusnak és egy pár embernek, akit szeretek olvasni:-) Erről most többet nem írok mert még magamat is megkönnyezem:-)
MZ/X hip hip hurrá 2014.12.29 10:57:00
A címben feltett kérdés elsőre nagyon meglepőnek tűnik. A Fidesz idén három választást meg meglehetősen nagy fölénnyel, és mindenki úgy vélte, hogy a kormánypártok a következő pár évre nyugodtan hátradőlhetnek. Ezzel szemben hatalmas hibák követték egymást, az utcákon…..
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.16 09:32:38
@CsekklisztNo.10Reloaded: @taga20:
Az a baj, hogy lehúzza a blogot az ő szintjére.
Ez a célja. Pedig nagyon sok értelmes ember van itt. Ezért is jó olvasni és persze Taga megvilágosodása miatt is, hogy mikor jön rá, ki a barát ki az ellenség, ki nő, ki férfi:-)))
Szerintem a guta megütné ezt a trollt, ha nem válaszolna neki senki.
Elöl megy az internetadó, mögötte a NAV botrány. De feltűnik a tömegben a magánynyugdíj lenyúlása, az alaptörvény, annak a módosítása, ott látszik a trafikmutyi, mellette a földmutyi, és Felcsút is ott van a háromezres stadionjával. Mellette Mészáros Lőrinc integet a frissen…..
Hol szerezze be Kriszta a Acer Aspire V3 772G-t? Acer shop Ipon egyik sem Poll Maker Na ilyen se volt még: Krisztina vásárlás ELŐTT írt nekünk, hogy segítsünk eldönteni, hol vegye a laptopját. Dilemma a posztban, hasznos okosságok jótállás és garancia témában ezen…..
" A baloldal önmagával, és nem az emberek gondjaival volt elfoglalva." - mondja találóan az eddigi szövetségből frissen kiszakadó PM. Könnyen beszélnek ennyire okosakat, nem kellett hosszasan keresgéni a bölcsességet, nekik egy tökegyszerű önvizsgálat is elég volt…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.10 09:53:53
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.10 09:56:19
@Imola Helyesi: Ilyet a jobb oldalon úgy se olvashatsz. Elég neked a sok mocskolódás a kedvenceid részéről. Látszik a stílusodon.
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.10 10:19:47
@Imola Helyesi: Arról a kommunyista embörről csacsogsz pici.
Menj oszt tanulj még kicsit az általánosban vagy az oviba, hogy ésszel felérd mi a stílusok közötti külömbség.
Gondolom már hajnal óta hajlongtál a számítógép fölött mikor folyathatod itt a nyálad.
Fölfogod mi az a tahótlanítok, ha nem guglizd ki.
Megnyomtam.
Balázsék azzal kezdik, hogy sírós epizód jön, aminek nem örülünk, ki a tököm akarná sírni látni Miss Gyémántot és Bunyós Pityut? Bárdos tegnapi kiesése után egy szarós poén azért még belefér a műsor elején, közben az albínó sün, akit én ezennel elnevezek Jánosnak a…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.09 15:51:57
@mézescsók: Ezért hoztam fel BB Éva esetét. Tipikusan az a helyzet.
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.09 15:59:20
@mézescsók: Akkor most nem nagyon értünk egyet:-)) Én is csak hallottam, hogy vannak pszichológiai betegségek, de tény nem értek hozzá:-)
MZ/X hip hip hurrá 2014.11.09 16:47:06
@mézescsók: Dehogynem vágyott. Jóindulatú volt az biztos, ki is használták. Nem hiszem, hogy a műsor előtt ivott volna, az hogy odajutott ahova annak is köszönhető, hogy utána nem tudott ugyanaz lenni mint előtte, ő sem tudta hova helyezni magát.
Éva is tehet róla, nagyon is hogy ide jutott én nem csak betegséggel magyaráznám, de most szakember segítségére lenne szüksége., hogy kijöjjön a gödörből. Egyébként tőlem köpködhetitek én csak leírtam a véleményem.
Varánusz Fideszes bosszúállók 2014.11.05 08:32:36
Ne véts. Legalábbis ne akkorát, hogy politikai ellenfélként indulsz A Párt jelöltjei ellen. Ezt tanuld te meg kedves idióta, aki még mindig a határokon belül képzeled jövődet és boldogulásod. Tudom, tudom, a Legfőbb Pufi szerint senkit nem hagyunk a zútszélén, sőt mi több, a…..
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
Csuhaj, drága Feleim, nem kell aggódni, Kedves Vezetőnk nem emigrált az internetadó miatt szívekben gyúlt népharag elől, hanem Rasit látogatta meg Svájcban. Vagyis hazajön, hogy láthassa, az elégedetlenség miatt morcogó slepp azért végrehajtotta-e a kedveslakosság szívatását,…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.10.31 09:34:56
@CsekklisztNo.10Reloaded: Szerintem ez nagyon rosszul esett neki. Inkább Brüsszeltól fél ott is nagy volt a felháborodás. November elején jön Junker akinél már amúgy is sok van a számláján.
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.10.26 23:42:57
MZ/X hip hip hurrá 2014.10.26 23:59:10
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem igen,de ott is vannak, akik a mi jó kis közpénzünkből amit az alapítványokba lecsurgatnak, tesznek egy kis kirándulást.
Ez az egész olyan izzadságszagú. Beletelik míg a birkákat összeterelik a buszokba.
Megmutatta a csendes többség, hogy egy két nap alatt csillók nélkül is nagy tömeget lehet az utcára vinni.
MZ/X hip hip hurrá 2014.10.27 00:00:52
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azt a szót ő nem ismeri.
He! Te ott a nagy vízen túl! Ez most komoly? Mikor olvastam a saját barokk kunyhómban eltévedtem, mert kiejtettem kezemből a teremgarázsból az emeleti hálókhoz vezető térképet. Mondtam is az asszonynak, holnap majd azzal jöttök, mi sem mehetünk Ámerikába, mert fater kartellezésel…..
Kedves Vezetőnk a számukra nehezen nyerhető helyeket látogatja rendületlenül, mások turháznak, megint mások elmondják a maguk őszödi beszédét, szóval zajlik a kampányhajrá ahogy kell, de egyvalami nem változik már nagyon régen: a fideszes jelölt nem vitázik. Vajon mitől…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.10.11 11:11:08
@Blogger Géza: Tipikus fideszes vagy akitől egy
tisztességes ember csak öklendezni tud.
"A Béla bácsi egy trükkös fiú,hiúnak hülye, hülyének hiú." (via)   Viharfelhők gyűlnek a szélsőjobboldal felett. Itt van megint ez a kampányizé idén már harmadszor, és menetrend szerint megérkezett vele az aktuális botrány is: KágéBéla is KGB kém, vagy csak a neje? Mit…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.09.24 09:14:37
@avanivi: Brad Pittnek és Robert Redfordnak sem tudnak ilyen lélegzetelállítóan rejtélyes kémfilmet kitalálni Hollywoodban, mint amit Béláék előadnak.
MZ/X hip hip hurrá 2014.09.24 09:35:27
@avanivi: Most, hogy mondod, belegondoltam.
Hol lehet jelentkezni valami kém tanfolyamra.
Rögvest pályát változtatok:-)
MZ/X hip hip hurrá 2014.09.24 09:41:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ugyan már. Nem tudod?
Onnan jön a LOVETTA.
Azt nem várta senki, hogy az alkotmánybírók meghallgatása valami komoly dolog lesz. De talán arra sem számítottunk, hogy a kutyakomédia főszereplői ennyire szervilis és főleg néma lakájai a nernek, akiket időnként szinkronizálni kell.  Czine Ágnes, Varga Zs. András és Sulyok…..
A hétvégén újabb hullámokat vetett az Origó ügy: előbb Pethő András Telekom vezéreknek írt levele kötött ki a 444-en, majd Gazda Albert ex főszerkesztő jött a kamingauttal: őt is próbálták megkeresni hangulatjelentésekkel: "az lett a döntés, hogy találkozom én is egy…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.25 08:54:06
Sági Szilárdék tavasszal kezdtek lombik programba a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet segítségével, amely elsőre sikeresnek bizonyult, ráadásul a szülők legnagyobb örömére két baba is megfogant. Minden lombikos szülő tudja, hogy a várandósság fontos lépés, de a…..
Illiberális államot építünk! - ez lesz a jelszó Édesfeleim, amit mostan majd hajtogassunk mink is, meg szajkóztok tík is ahogy szoktuk. Legalábbis addig, amíg a fejlett világ egyemberként nekem nem szalad, mert akkor nem. Kinek hiányzik, hogy a szájára vegye - akarom mondani a…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.07 17:11:37
@guma: Magukat minősítik, csak hozták a szokásosat. Minden kicsit is tisztességes ember látja mi az hogy "köztévé"
Bajor Imi meg mosolyog a bajsza alatt.
A cigányozás stipistop a jobboldalé! - ez most a jelszó Miskolcon. Tegnap megkezdődtek a kilakoltatások és felbukkant a cenzúra is.  Nincs visszaút! - mondja Kriza Ákos polgármester és a miskolci Fidesz. Mer'hogy 34 ezer aláírás van, és ennek szellemében cselekedni kell. Igen,…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.06 15:22:41
Varánusz Csoda történt! 2014.08.05 08:36:11
Nem, nem mondott le Seszták Offshore Miklós, mert erre kérték professzorok, meg lehet nyugodni, ekkora csoda azért nem történt. Azt egy sokkal nagyobb csodatévő embernek is akarni kell. De azért egy apró, jelentőségében kisebb, ám meglepő csodácska mégis volt itt tegnap:…..
Azt mondja nekünk a Nouvel Observateur, hogy az orosz titkosszolgálat kiderítette és a Roszatomnak megsúgta, milyen ajánlatot tett Paks felújítására a francia Areva. Innentől a történet ismert, Putyin kiparancsolta Viktort Moszkvába, ahol a lengyelek szerint egy visszautasíthatatlan…..
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.04 16:45:07
@ausländer Sipi: Most leírod, hogy nincs nagy különbség a fidesz jobbikos és ellenzéki politikusok között.
Ok. Akkor engem igazolsz, hogy van egy nagy réteg aki hátat fordított a politikának és nem őket kell hibáztatni, ha nem mennek el szavazni mert ebből a kollekcióból nem tudnak.
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.04 17:21:36
@ausländer Sipi: Nincs sok időm de még ezt leírom.
Azok akik most a politikában vezetők, nagyrészt a szocializmusban nevelkedtek.
Akkor amikor még a külföldi turisták imádtak idejárni, mert, hogy a magyarok milyen kedvesek vendégszeretőek, és ez így is volt. Nagyon sokan közülünk az egypártrendszerbe születtünk bele, nem éltük át 56-ot, csak azt tudtuk amit mondtak róla. Volt egy nyugodt kiszámítható és boldog életünk.
Jött a rendszerváltás ahol a hatalmat döntően az egypártrendszerben is vezető beosztásban dolgozó pártfunkciót betöltő emberek vitték tovább. Ezt már úgy gondolom sokan tudjuk, hogy nagy hiba volt. Elment rá egy rakat év és még most is megy a delikvensek bújtatása mindkét oldal részéről, mert az én kommunistám jó kommunista a tied meg a rossz.
Én nem tartom a magyar népet senkinél sem alávalóbbnak és főleg attól tartózkodnék, hogy általánosítsak .
Azért írtam, hogy a szocializmusban tudtunk mindenkivel békében lenni.
MZ/X hip hip hurrá 2014.08.04 17:35:05
@ausländer Sipi: Mindamellett tagadhatatlan, hogy érzelmes, szenvedélyes ember a magyar akiből a körülmények bizony ki tudják hozni a gyűlöletet ugyanúgy ahogy a nagy szeretete is, de most sajnos ilyen körülmények vannak a politikusok jóvoltából. Az, hogy mi szavaztuk meg őket igen, ez volt a választék, nem volt rendszerváltás,vagyis volt azoknak a vezetésével akik az egypártrendszert is vezették. Egy ideig hittek az emberek, hogy mi majd másképp, de most már nem.
Én nagyon bízom abban sőt hiszem, hogy nagyon sokan akik most nem tudnak választani elvetik ezt a stílust.
Hogyan kell tárgyalni egy tibeti királlyal, hogy mégse hülyeségekre fordítsák a homályos állami pénzeket? Helyszíni tudósítás. Az előző részek tartalmából: Újságírónk kilátogat az indiai Tibetbe, ahol magyar építészek újítják fel Kőrösi Csoma egykori lakhelyét, egy…..