Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zZz

0 bejegyzést írt és 1154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japánban nagyjából a 40 éven aluliak harmadának semmilyen romantikus kapcsolata sem volt. Egyre többen csak a kibervilágban, kitalált szereplők láttán éreznek szexuális ingert. A fiatal japánok egyszerűen elzárkóznak a kapcsolatoktól, és nem vállalják a vele való problémákat. Ezzel együtt Japán…..
zZz 2017.11.27 00:15:30
@gépeklázadása3: Erre meg a dél-koreaiak szolgáltatnak "megoldást". Azok az idősek, akik nem tudják eltartani magukat, egyszerűen öngyilkosak lesznek.
en.wikipedia.org/wiki/Suicide_in_South_Korea
zZz 2017.11.27 00:16:18
@Dr. Trejo: Hiába, arcra élvezésből nem lesz gyerek.
Szerintem minden nőnek ismerős az a reggeli dilemma, mikor tétlenül állunk reggel a gardrób előtt, és fogalmunk sincs, mit vegyünk fel, nincs kedvünk egyik ruhánkhoz se. Gyakran odáig fajul a dolog, hogy az ágyra dobáljuk őket, és azon kapjuk magunkat, hogy minimálisra csökkent a szeretett darabok…..
Jó fizetés, kellemes munkakörnyezet, értékteremtés – ezek mind olyan szempontok, amelyek nagymértékben befolyásolják egy Y vagy Z generációs döntését a munkahelykeresésnél. Van azonban még valami, amiről nem mindig beszélnek, pedig döntő tényező lehet: a rugalmasság és az ezzel járó szabadságérzet.…..
Amikor megláttam a Don Pepe májusi akciós ajánlatát, a chili con carne pizza mellett a Buffalo Pork névre keresztelt kemencés szendvics keltette fel leginkább a figyelmemet és a rendkívül erős vizuál mellett a leírás is egy nagyon durva szendvicsélménnyel kecsegtetett, de persze ehhez kellett az is,…..
Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni…..
Húsvét után melyik táplálék forrás kerülhetne porondra, mint a tojás. A tojásról köztudott, hogy az egyik legjobb táplálék, főleg a testépítők számára. Magas a fehérje tartalma, sokféle vitamin található benne és a tojás sárgájában lévő koleszterin fokozza a tesztoszteron termelést. Nézzük meg,…..
Mielőtt elkezdeném előrebocsátom: senkit sem kívánok tévútra vinni, és nem vitatom az egészséges életmód fontosságát és létjogosultságát. Azonban, most szeretnék kiállni a régi jó ételek mellett, mert annyi örömöt okoztak életem folyamán, és fáj látnom, hogy újabban mennyire meghurcolják…..
2006-ot írunk, és a csendes New Englandben járunk. Carolyn Lodge bejelentette 24 éves fia, Kenneth "Kenny" Countie eltűnését. Kenny testvére elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi elköltözött egy negyvenéves, gazdag farmerhez New Hampshire-ben, és azóta nem adott semmilyen életjelet magáról. Carolyn…..
Még a nyáron egy sörözés alkalmával, Kicsi Bével arról tanakodtunk, hogy a harmincas éveink vége felé, túl pár hosszú és nem hosszú kapcsolaton, miért vagyunk jóideje egyedül? Minden valamire való barátunk már házas vagy legalább egyszer elvált, van gyereke vagy éppen ott tart a kapcsolat, hogy…..
zZz 2017.01.02 14:59:00
@sZulamith: És? Isten ments, hogy valaki a barátai miatt házasodjon.
zZz 2017.01.02 15:07:18
@Gazz: kölcsönös lelki lehúzás? Ha így lenne, miért is akarna bárki kapcsolatban lenni?
Az édi-bédi Puszcsi Fiúkák! Én egy cuki, szexi csajszika vagyok, aki a kandúrját keresi. Szeretek vásárolni, koktélozni a barátnőimmel és a tengerparton napszemcsiben heverni, mert büszke vagyok arra, hogy szépen le tudok barnulni. És még csücsörítős szelfiket is szeretek csinálni a fürdőszoba…..
zZz 2016.12.24 00:31:14
@karandash: Ez a dugásos rész komoly vagy szintén paródia? Komolyan kérdezem. Férfiként.
Power kritikáját itt olvashatjátok Hiába pletykálták tele az internetet pótforgatással, a rendező kezéből kivett és Toni Gilroynak adott irányítással, én mindvégig hittem abban, hogy Edwards az eddigi legjobb Star Wars-filmet készítheti el. A Godzillánál már láthattuk, hogy milyen hatásos rendezői…..
zZz 2016.12.19 00:34:57
"a klasszikus karakterek kényszeres erőltetéséig"

Vagy ebben mindenáron problémát látni kényszeres erőltetés esetleg? Szerintem nincs ezzel semmi gond, segíti a kapcsolatot az eredeti trilógiával. Nincs benne ellentmondás. Igaz, feltétlenül szükség sem lenne rá, de egy filmben nem csak a feltétlenül szükséges dolgokat kell meghagyni.

"a gonoszok továbbra is gonoszok, mert gonoszok, a jók pedig továbbra is jók, mert jók"

Ezt az eredeti trilógia fektette le, panaszt ott tessék benyújtani. Átértelmezéséhez a világ újraírásához lenne szükség. A Star Wars egy mese, ahol vannak a jók (Jedik, lázadók) és a gonoszok (Sith/birodalom, First Order/Ren lovagjai). Olyat keresel a filmben, amiről az nem szól és soha nem is akart szólni. Keress másik filmet.

"a Rogue One történetének túlnyomó része körülményes feladatmegoldás"

És ez miért is baj?

"Teljesen érthetetlen például, hogy a nagy fináléban miért kell hosszan random X-szárnyú pilóták hősies halálaival párban vágni főszereplőink küzdelmét, hiszen még ha szükség is lett volna azon a színtéren is egy nézőpontra, semmi erőfeszítésbe nem került volna egyiküket oda delegálni."

Természetesen csak a főszereplők a lényeg, azok, akik lehetővé tették a főszereplők számára, hogy céljukat elérhessék, lényegtelenek és nem is kell őket, ill. a halálukat megmutatni, mert senki sem érdekel. Aha.
Engem érdekelt. Emellett meg szimplán élveztem a jeleneteket, mert szeretem az ilyen akciókat anélkül is, hogy azoknak bármilyen mély értelme lenne. Ismét csak azt tudom mondani: rossz helyen keresel dolgokat, ez a film nem erről szól, sosem ígérte. Keresd más filmben ezeket.

"amint megismerünk egy világot"

Kérdezd meg a Disney-t vagy nem tudom kit, hogy készítsen egy MMO-t, ahol te több száz vagy ezer óra alatt bejárhatod az összes világot, mindegyiknél hosszasan elidőzve.
Ez a film nem arról szól, hogy bemutassa neked ezeket a világokat. Megint rossz helyen keresel valamit. Keresd másik filmben, ez nem az.

Az egész kritikából azt érzem, hogy az írója előzetes elvárásokkal ült be a filmre és hát jaj, nem azt kapta. Általában ez szokott történni az előzetes elvárásokkal. Szerette volna, ha erről-arról-amarról szólt volna, de nem így történt, így hát nem jó a film.
Ezzel sokan, többek között én sem értek egyet.

Félreértés ne essék, nem tökéletes a film, nem is vártam annak. Pl. a tervek kézzel való kipecázását én is cikinek éreztem és voltak még hasonlók. Viszont nem érzem jogosnak, ha valaki azért húz le egy filmet, mert nem voltak az ő ízlésének, prekoncepcióinak pontosan megfelelő dolgok benne. Nem a Schindler listáját rakom be, ha nevetni akarok (legalábbis ha nem vagyok egy irdatlan nagy kretén).
zZz 2016.12.19 00:47:42
@pimpalini:

Kylo téma.
Kylo szerepe egyelőre szerintem a vergődő, önmagát kereső kamaszé. Ha ebből a szempontból nézed, akkor ez a "fej" beleillik a képbe :)
És persze, hogy nem egy Vader, hiszen ő még bőven abban a fázisban van, ahol Anakin (nem Vader). Eleve Vader a mintakép, amilyen majd szeretne lenni.
Amúgy Kylo nem Sith, hanem Ren lovag. És nem ő irányítja az Első Rendet, hanem ő egy parancsnok. Snoke irányítja.

A végén Vader megindulása amúgy tényleg csillagos 5ös. Nem is értem, hogy ez a kritika meg sem említette. Ez az első olyan film, amely képes volt végre érzékeltetni Vader (egy Sith lovag) félelmetes jelenlétét a harctéren, hogy mennyire esélytelenek, reménytelenek a vele szemben álló egyszerű katonák.
Nekem még Tarkin is tetszett, tudtak köré olyan atmoszférát létrehozni.
A streaming piaci szereplők között a verseny egyre élesedik, mint felhasználószámban, mind bevételekben.  Minden szereplő számára ugyanis egyértelmű, hogy a végén ha nem is egy, de a jelenleginél is kevesebb szereplő maradhat csupán talpon. Az, hogy a jelenleginél nem veszik sokkal többen igénybe a…..
Ezt a cikket mindenképpen olvasd el telefon vásárlás előtt!   Megtalálni a megfelelő telefont nem mindig egyszerű, hiszen a szolgáltatók folyamatos reklámokkal és akció hullámokkal szórnak minket. Melyek azok a szempontok, amelyek tényleg relevánsak a választásnál? Nos, ez mindenki esetében…..
zZz 2016.12.01 00:59:34
@morph on deer: Inkább megtanulom használni a telefont (nem egy nagy ördöngösség), minthogy ekkora extra felárat fizessek egy iPhone-ért.
Van egy több tízezres online közösség, melynek kizárólag férfitagjai vannak, amelynek legfontosabb alapszabálya: tagjai semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesítenek nőkkel. Mielőtt jönnének a trollok, remélve, hogy sikerül eljutni a második mondatig is: a csoport tagjai…..
zZz 2016.11.23 09:07:34
@chrisred: El vagy tévedve, azt apának hívják. Vagy szerinted az a nő sem nő, aki nem szült?
zZz 2016.11.23 09:32:52
@Tibi !: Szó sincs erről. Nem vagyok az MGTOW része, viszont aki kicsit jobban utána olvas, tudhatja, hogy az MGTOW közel sem arról szól, amit ez a cikk állít.
MGTOW férfiak szexelnek, az elköteleződést utasítják vissza a jelenlegi társadalmi körülmények között. Ide tartozik többek között az az érv, hogy a házasság (mármint maga a papír) a férfi számára semmiféle előnyt nem hordoz, viszont válás esetén igen magas a kockázata (súlyos vagyonvesztés).

A növényevő (grass eater) japán férfiak helyzete is abszolút érthető, ha valaki belelát a mögöttes társadalmi helyzetbe. A japán férfiak panasza az, hogy ők csak pénztermelőnek kellenek a családba, egyébként semmibe vannak véve. És ebben van igazság. Dolgozzanak napi 12-14 órát is rendszeresen azért, hogy otthon leadják a pénzt és ezért alkalmasint még tiszteletet se kapjanak. Anyuci (már ha egyáltalán a feleség hajlandó volt szülni) pedig napközben elveri a férje által keresett pénzt. Ezt a szerepet utasítják vissza, abszolút érthető módon.
zZz 2016.11.23 11:32:22
@northia: Nem arról van szó, hogy csak ilyen van. Van fordított eset is, amikor a férfi a haszonleső. Vannak jól működő kapcsolatok, ahol a nő keres többet. Van mindenféle.
De többnyire még mindig az az elvárás, hogy a férfi keressen többet. Ennek is lehet többféle oka, pl. sok férfi büszkesége nem viselné el, ha a nő keresne többet. De általában még mindig az van, hogy mivel a nő szül és esik ki akár több évre is a pénzkeresésből, így az első számú pénzkereső még mindig a férfi. És akkor vannak még azok a nők, akik egyszerűen abban hisznek, hogy nekik jár a gazdag pasi.

Független-függő témában nem tudok hozzászólni. Sokat hallom ezt nőktől, de nem érzem át, mivel én nem vágyom rá, hogy egy nő függjön tőlem, legalábbis ilyen értelemben. Többre becsülöm, ha tényleg önszántából van velem.
Köztünk szólva kíváncsi lennék, hányan kaptatok már félrecsúszott bókot, és hogyan reagáltátok le. Bevallom, én minap a metrón egy olyan bókot kaptam, amit 5 percig nem tudtam elhelyezni sehol az életemben. A fiú nagyon mókás szeretett volna lenni, de ez inkább kínos lett. Pedig imádom, mikor egy…..
Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy…..
Lassan száz éve nem szexeltek olyan keveset a fiatalok, mint ezekben az években – állítja egy új kutatás, mely szerint utoljára az 1920-as években voltak ilyen kevéssé lelkesek a huszonévesek, mint most...
zZz 2016.09.28 10:15:44
@karandash: Egyéne válogatja, voltam ebben a helyzetben és azt kell mondjam, szűznek lenni rosszabb. Mert a vágy ugyanúgy meglehet benned, nagyon is erősen, viszont a hiány mellé társul az érzés, hogy fogalmad sincs, milyen + hogy soha nem kellettél eddig senkinek (legalábbis nem olyannak, akivel te szeretted volna). No meg a félelem, hogy vajon sosem tapasztalod-e meg (persze kurvázni lehet, engem sosem érdekelt).
zZz 2016.09.28 11:08:11
@para_noir: Azért alapvetően nem ez a jellemző szerintem. No meg nem olyan mindenkinek a vérmérséklete, hogy össze-vissza akarjon dugni ismeretlenekkel.
zZz 2016.10.02 11:19:10
@karandash: Nem minden férfi. Itt vagyok kivételnek én. Mondjuk én mindig is fura eset voltam.
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..
zZz 2016.09.30 13:35:35
@KUNTYI: havi 130e 5 éven keresztül = 7,8millió.
Hol veszel te abból lakást hitel nélkül?
zZz 2016.09.30 15:09:53
@Rye: Értem én, hogy Mucsaröcsögén, de pont vidéken munkát találni, főleg 200 nettóért, tudtommal nem könnyű.
zZz 2016.09.30 15:42:58
@HoppJúlia: Kíváncsi lennék, mennyi lenne az elégséges szerinted. Ezt negatív felhang nélkül, pusztán magamat próbálnám elhelyezni.
zZz 2016.09.28 13:50:43
@naty77: Óvszernél a hossz kevésbé probléma általában, inkább a szélesség. 18 év után...
Az ember azt gondolná hogy a társkereső oldalra azért regisztrálnak az emberek, hogy párt találjanak, akár csak egy estére. Ki kell, hogy ábrándítsalak, rengeteg férfi sosem jut el az első randiig. A jobb érzésűek talán nincsenek is tisztában vele, hogy számukra már régen nem erről szól a…..
Ha már ez előző cikkben, kritikusan írtam a Férfiakról, gondoltam összeírom, hogy mi az én tapasztalatom, mit keresnek a mai 20-as, 30-as Nők egy Férfiben. A Lista távolról se teljes, a legfőbb ismérveket szedtem össze.   Céltudatos A mai Nő céltudatos. Tudja, hova akar…..
zZz 2016.09.15 11:52:39
@odamondó: Ha pedig te jönnél az elvárásaiddal, akkor "fogadj el olyannak, amilyen vagyok" :)
Ezek a nők gyerekesek, megragadtak valahol egy 14-16 éves érzelmi, érettségi szintjén. Azért vannak ennél érettebbek, intelligensebbek.
zZz 2016.09.15 12:02:42
@AHC: "ez halálra rémíti a legtöbb férfit"

Túrót, ezt csak bemesélitek magatoknak. Általában más áll a háttérben. Pl. az, hogy az erős(nek látszani akaró) nők imádják tesztelni a férfiakat, hogy ők mennyire erősek, magabiztosak. Ez játszmázás. A dolog kontraproduktív, mert egy valóban öntudatos, magabiztos férfi nagy ívben hajítja ki az ilyen nőket, akik aztán mindenféle fórumokon hangoztatják, hogy jaj a férfiak menekülnek az erős nők elől.
zZz 2016.09.15 14:14:57
@AHC: Ilyen is, olyan is van. De az állítás, hogy "a férfiak", azaz mind, csak önbecsapás, önigazolás.
Férfi prostinak hívnák, és még húsz éves lányok is odavannak érte. Szüzek is fizetnek neki a szexért. Elárulja, mi a titka és hogy mennyire is ismeri a női lélek rejtelmeit. Íme a trükkje!..
zZz 2016.09.13 10:02:57
@csakférfi: Nem a fickó érdekes ebben a történetben. Neki ez üzlet és ahogy a számokat nézem, piszokul jól is fizet.
Más kérdés, hogy mivel érzelmileg nem érintett, ezért kimérten tud viselkedni, de mi lesz majd akkor, amikor egy nő tényleg megfogja?
zZz 2016.09.13 10:55:42
@Zacskóstej: Senki nem arról beszél, hogy nem ebből kéne megélnie. Talán ki kéne lépni a write only módból.