Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syringe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
syringe 2014.04.07 00:42:23
Nos, ahogy elnézem itt már mindent leírtak előttem, és gratulálok srácok! Csak azért regisztráltam, mert azért az emberi hülyeségnek ezt a szintjét már tényleg nem tudom szó nélkül hagyni. Ti észérvekkel indokoltátok mit miért írtok, ellentétben Hóvirággal, aki gyakorlatilag közhelyeket összehadoválva, intelligenciaszintjének béka segge alatti nívóját bizonyítva verejtéket nem kímélve küzd a valósnak vélt igazáért, de a fröcsögésen kívül másra nem igazán képes. :)

Én alapvetően emberszerető személyiség vagyok, de mikor ilyen embereknek a megnyilvánulásait olvasom, mindig rá kell hogy jöjjek, hogy lehet a mai populáció esetében a mennyiség a minőség rovására ment. Ami nem is baj, idióta barmok mindig is voltak, és lesznek is, de az tényleg elég dühítő, amikor megalapozatlan tudásukat fitogtatva mások egészségét veszélyeztetik. Akkor ne adasd be a saját gyerekednek az oltást, legalább az elcseszett génjeid nem fognak tovább öröklődni, bár hozzáteszem, a gyermekedet szívből sajnálom érte, amiért ilyen majom szülővel áldotta meg a sors. Ön- és közveszélyes vagy, és káros a társadalomra, a többi birka társaddal együtt, olyanok vagytok mint egy nagy gennyes rothadó rosszindulatú tumor, ami szórja szét a rákos sejteket az egész szervezetben. Az immunrendszer és az egészséges sejtek megpróbálnak küzdeni ellenetek, de ha rajtatok múlik, elpusztítjátok az egész testet, ami titeket is fenntart és táplál.