Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izomagyú

38 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önt is dühíti, hogy a Fidesz-szóvivők mesterségesen kreált szószörnyetegekkel beszélnek lyukat a hasába? A Nyugati Fény most megalkotta a fidesz-magyar kéziszótárat, amelyben a szokásos Fidesz-dumákat lefordítottunk tiszta érthető magyar nyelvre. Vastaggal a fideszes hazugság, utána pedig a valódi…..
izomagyú 2016.06.05 19:08:26
@anonymand: te leütésenként , szavanként, soronként vagy oldalanként kapor a rogán-pénztártól a fizetést?
Korondon ébred. Ott megáll a busz. Ott, ahol még forinttal is vásárolhat, s meg is jegyzi, hogy ez így tiszta Magyarország, és hogy valamikor az övék volt ez is. Vesz ezt meg azt, de csak a buszban veszi észre, hogy a portékán Made in China-feliratos a címke. Sebaj, letépi. Bőszen kortyolgatja a…..
izomagyú 2016.05.29 13:30:53
+
Miközben a devizahitelesek megmentésével könnyen tematizálható a közbeszéd, augusztusban szinte észrevétlenül vezényli le a kétharmad az eddigi egyik leggusztustalanabb támadását a magántulajdon ellen. Amilyen kapkodó és dilettáns a gazdaságpolitika, olyan tudatos, következetes…..
Pontosan 42 évvel és 5 nappal ezelőtt, 1971 február 5-én halt meg Rákosi Mátyás, a 20. századi magyar történelem egyik legelvetemültebb gazfickója. Sztálin legjobb tanítványa minden bizonnyal a halála napján tette a legnagyobb szívességet az emberiségnek. Rákosi Mátyás…..
izomagyú 2013.02.10 06:36:01
@s.g.l.: ez igaz, ezt ideokádta rendesen
A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint új, féléves futamidejű, fix kamatozású kincstárjegyekkel kívánják bővíteni a lakossági állampapír kínálatot. Úgy látszik a kormány szeretné ha a magyar lakosság közvetlenül is kivenné a részét az évtizedek alatt…..
izomagyú 2013.01.04 18:07:26
@Mária: jó ötlet, de akkor egyedül a kormány marad szavazónak magára
A regisztráció megbukott, mint M.Gy.* közgazdaságtanból. Új választási eljárást kell kidolgozni: még kreatívabbat, még szellemesebbet. Olyat, amin senki sem veszi észre, hogy jogkorlátozás. Segítsük választott (khm!) képviselőinket, adjunk ötleteket, hiszen elfáradhattak a…..
izomagyú 2013.01.04 17:06:15
Az örömhír: talán még sose volt Viktor ekkora szarban. A brüsszeli sajtótájékoztatóján előadott, kényszeredett hebegés-habogásba csomagolt hazudozás már egyértelműsítette, hogy nagy meglepetésként érte a diákok tökös kiállása. A nemzeti kusslegyen rendszerében…..
izomagyú 2012.12.16 19:16:22
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
  Jogállamban élünk? – I. kétely: Adótitok eladó!   Az utóbbi napokban, rengeteg sajtónyilatkozatban, médiahírben és természetesen a felelőtlen bloggerek írásaiban hallhattuk, olvashattuk, hogy kis hazánk nem igazi jogállam. Még az Uniós parlament is…..
Marx: a tőke felhalmozási folyamata:Az államadósság az eredeti tőkefelhalmozás egyik legerőteljesebb emeltyűjévé válik. A terméketlen pénzt nemzőerővel ruházza fel, és így tőkévé változtatja anélkül, hogy ezért ipari, sőt még uzsora befektetéstől is elválaszthatatlan…..
izomagyú 2009.02.28 15:04:03
Most már megint a politikát fogom szidni, ahogy az nálam megszokott, pedig a látszat szerint semmi köze nincs a témának hozzá.A látszat szerint.De a látszat néha csal, a politika, meg egyfolytában. Tehát van közös pont. A csalás.Most egy olyan törvényről fogok mesélni, ami a…..
Levelezgetünk egymással, de ez amolyan fura levélváltás. Mert vagy hülyeségeket, vagy hazugságokat válaszolgatnak.Jó, elismerem, nincs jó válaszuk, nem lehet, hiszen egy törvénytelenül lefolytatott eljárásra, amit elsősorban a betartás, az elvakult bosszú vezérel és nem a…..
Egyre divatosabb, népszerűbb a tévés póker adások sorozata.Szeretem nézni.Bár becsapós ez így, hogy mi mindenki lapját látjuk. Aki nem játszott még, az könnyen elcsábul, felkeresi az internetes játékportált, és nem érti, hogy miért is bukta el a családi nyaralás árát, ezen…..
Én még mindig gyermek vagyok.Hiszek a mesékben.Nekem valaki azt mesélte, hogy azért olvadt bele a Bankfelügyelet a PSZÁF-be, mert így koncentráltan lehet mindenféle pénzekkel foglalkozó vállalkozást felügyelni.A felügyelet meg azt jelenti, hogy ellenőrzik az ilyen pénzzel…..
Ahogy már jeleztem, a sok balhés ügyük után, már komoly mozgalom alakult ki az OTP bank károsultjai és a hozzájuk csatlakozó felháborodott állampolgárok népes csoportjából. A visszajelzések alapján, ma már tudható, hogy rengetegen hagyták ott a csak Nagyúrnak csúfolt…..
  Igen, igen, igen!!!Na, nem önként és dalolva, de küldözgeti nekem a leveleket a Nagyúr.Kényszerből! Nekik kényszerből!Már a második levélke jött, az elsőben csak az volt a lényeg, hogy mivel a PSZÁF felé bejelentést tettünk, tehát megkeresnek azzal, hogy ők teljesen…..
  OTP Nagyúr megint becsap!Kedves olvasóm, ha a fenti címre irányítod az egered vezérelte nyilacskádat, egy újabb elkeseredett áldozatot találsz a blogjával. Érdemes ráklikkelni.Ahogy már jeleztem, komoly mozgalom indult a legnagyobb lakossági bankunk ellen, mert egyre többen…..
  Pár napot ki kellett, hogy hagyjak a blogolásból, mivel a már jelzett felszámolási eljárás törvénytelenségeinek feltárása is fontos a számomra, és úgy látszik az Index cikk - http://index.hu/gazdasag/magyar/frss080201/ - megmozgatta az állóvizet, végre a bíróság is…..
Vannak az üzleti életben bőven trükkök, amiknek egyetlen célja van, törvényesnek látszó megoldásokkal szándékosan becsapni a partnert.Szép lassan ott tartunk, hogy nincs is a banki szakmának olyan területe, ahol ők nem tettek valami törvénytelent, vagy tisztességtelent.Egyre…..
  Sokan nem igazán értették az OTP elleni harcomban, hogy miért is emlegettem egy másik ügyben való gyanús tevékenységét a banknak. Akkor nem fejthettem ki részletesebben, hiszen már az Index újságírója dolgozott a témán, és nem lőhetem le a poént előle, ezzel…..
izomagyú 2008.02.09 11:16:47
   Hát ezt is megértem, beléptem egy új kategóriába, valahova Néro-Hitler-Sztálin-spanyolnátha-cunami-AIDS-globáltőke sorába, vagyis az áldozatgyártókéba. Nem hagymázas lázálomban írom ezeket a sorokat, hanem megjelentek az áldozataim, bejelentkeztek az interneten…..
  Piroska már többször szerepelt banknépszerűsítő oldalunkon, ahol a legnagyobb magyar lakossági bank fura ügyeinek sorozatát mutatjuk be.Ha valaki nem olvasta az előzményeket, elég az alábbi címekre klikkelni:Az OTP megvette a Parlamentet Nem hittem volna – OTP saga…..
izomagyú 2008.02.11 22:10:42
  Már most előre jelzem, hogy nem ebben az egy részben fogom mindet megválaszolni azokból a kérdésekből, amik előkerültek a NOL és az Index blogtárhelyén, plusz a nekem küldött e-mailekben, mert ha nagyon zanzásítom a történetet, akkor érthetetlen lesz, ha az egészet egyben…..
Hóbelevanc Demokrácia-e van? 2008.02.11 13:22:00
Mi is az a demokrácia? Hirtelen ilyen kérdéssel lerohanni valakit kényelmetlen helyzetet eredményezhet, ám rengeteg megvilágításba helyezheti előttünk ezt az egy szót. Valahol a szó eredeti jelentésében a demokrácia olyan helyzetet jelent, ahol a hatalom gyakorlásában mindenki…..