Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aaron Weinstein

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Újabb bizonyítékot lelt a Bors arra vonatkozóan, hogy tényleg jogosítvány kellene az internethasználathoz: egyesek azzal szórakoznak, hogy a nagybeteg Bajor Imre halálhírét keltik a Facebookon. Az egyik ismert likevadász oldal trollkodik éppen most ezzel (tegnap egy másik Sarka…..
Aaron Weinstein 2014.05.08 17:56:32
@Dave_bloghu: a zindexnek szabad.
Aaron Weinstein 2014.05.08 18:39:38
@sixx: itt se voltam
A Médianéző elemzése szerint a hazai sajtó a sorozatok közül a legtöbbet az HBO zászlóshajójával foglalkozik. A cég január 1. és április 25. között szemlézte a tévékben látható szériák médiavisszhangját a magyar nyelvű online hírportálokon, a rádiókban,…..
Aaron Weinstein 2014.04.30 17:36:48
@vuvuzela importőr: aki bk-t meg jóban rosszbant néz arról el is hiszem, hogy nem ismer a fent említett sorozatok közül egyet sem.
..
Aaron Weinstein 2014.04.29 18:37:53
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Aaron Weinstein 2014.04.25 19:02:58
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..
Aaron Weinstein 2014.04.24 18:42:08
George R.R. Martin újabb fejezetet tett közzé a Tűz és jég ciklusa következő, hatodik kötetéből, amit persze mi nem olvastunk el, mert majd egyben, ha végre kijön a könyv, de nem is ez az érdekes benne, hanem az, ami odafent van. Mert hogy Martin így képzeli el a felnőtt…..
Aaron Weinstein 2014.04.20 14:17:26
@rhynn: itt még a könyvek címének leírásával is bajban vannak, hogy tudnák még megkülönböztetni is őket egymástól? Sok lenne az már.
Ha követi - és miért ne követné? - Trónok harca-napunkat, akkor láthatta, hogy a világ jobban készül már a sorozat negyedik évadjára, mint a foci-vébére. A promók szerint a "leggrandiózusabb, legvéresebb szezon" következik, és ezirányú várakozásainkat erősíti a fan art-ra…..
Aaron Weinstein 2014.04.06 10:26:00