Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chilloutblog

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pride téma jegyében: ma megkérdezte egy kolléganőm (aki ritkán van az irodában), hogy mit szokott reggelizni a pasim. Kissé lefagyva mondtam, hogy hát azt, amit én, többnyire zabkását. És erre mondja, hogy jé, hát azt megeszik a pasik?? És mondtam a bajszom alatt mormogva, hogy mittomén mit…..
chilloutblog 2017.07.10 15:29:59
@chillog: hát ez szuper, alapvetően én is pontosan arra számítottam amire te, hogy neked nem reagálnak semmit, de a hátad mögött megy a kidumálósdi. Tök jó, hogy nem! Pride kapcsán ment a buzizás, meg valaki belájkolta valami szélsőjobbos nő oldalát - és még meg is oszotta, hogy ez mennyire szuper - aki olyasmit mondott, hogy ez volt az utolsó felvonulás, mert jövőre betiltjuk.
chillag Logikus? 2016.07.26 15:22:13
Amikor ilyeneket olvasok, hogy "Ölelgessétek 3-5 éves fiaitokat, mert ha nem, akkor egy idegen férfi fogja ölelgetni őket.", meg hogy a homoszexualitás oka, hogy nincs apakép, akkor halmozottan hátrányos helyzetben érzem magam. Miért van az, hogy a homoszexualitásról szóló cikkek, felszólalások,…..
Ballag a medve Vége 2014.08.25 01:02:00
Kedves Olvasó! Megváltoztak az alapvető körülmények. Majd' egy évtized után egyedülálló lettem. A részletek nem tartoznak ide. Öreg vagyok és szomorú. Ebből következően, úgy érzem, úgy helyes, ha ezt a blogot itt és most bezárom, vagyis abbahagyom. Mély önismerettel…..
Ballag a medve Masters of sex 2014.07.20 20:40:48
Úgy hozta a véletlen (meg a kánikula), hogy lementem a szüleimhez a Balatonra, és pont jöttek hozzájuk vendégek, egy kedves, korukbéli házaspár. Velem is nagyon akartak beszélgetni, és olyan magasröptű kérdéseket tettek fel, hogy hogyan tudnám megfogalmazni a generációink…..
Kedves naplóm, lassan wakeboard napló leszel, ami gondolom, mind a 9 olvasóm számára teljesen érdektelen téma, de akkor is elmondom, hogy ma is voltam wakeboardozni. A tegnapi borda sérülést ma reggel alig éreztem, úgyhogy kimentem, azzal a céllal, hogy megpróbálom a switch-et. Ennek…..
Thia Módosítási bejegyzés 2014.05.08 09:40:35
Ahogy mondtam is, visszatérek a blogoláshoz. Történt közben némi kis változás. A "Thia családos kalamajkái" helyett, mostantól a "Thia szingli lett egy kamasz gyerekkel" blogot olvashatjátok. Ha még nem törtem volna össze, szakadtam volna széjjel az egy évi kínlódástól:…..
chilloutblog 2014.05.08 12:47:02
Ballag a medve Isztambul, óoóoó 2014.04.05 21:14:41
Na most már fix: megyünk Isztambulba! Mert megérdemeljük. Ha van még olvasóm, ráadásul olyan, aki járt már ott, küldhet nekem turisztikai tippeket...
chilloutblog 2014.04.08 20:58:20
Ennek örülök, hol voltatok végül?

Istambul:
Park Fora: ha szeretitek a halkaját, akkor ez az egyik legjobb hely a városban. Automatikusan hozzák a török előételeket, aztán pedig fish in salt-ot rendeljetek, nem fogjátok megbánni. Helyet foglaltassatok a hotel recijével, és tudjál róla hogy nem olcsó.

Ázsiai részen az Üsküdar városrészben szuper helyek vannak (konkrétat nem tudok mondani), ide hajóval érdemes menni ami Emimöüből indul.

A Taksim tér felől (Starbucks van a sarkon) a Tünel felé (villamos utcája 1,2,3-as jelzésű) bármelyik keresztutcában lévő étterembe be lehet menni olcsó, autentikus.

Kösk Cafe and Restaurant - közel a Taksimhoz, klasszik török.

Etiler városrészben (lakóövezet, egy kicsit kiesik) a Develi nevű étterem. Klasszikus török, de európai módon. Jó kaja, megfizethető áron.

Reina - mindenki ide jár bulizni de van étterem része is, csodás kilátás a Boszporuszra.

Galata híd európai sarkánál halpiac (a Galata torony mellett)

Ciragan Palace Istambul - ha le akarod venni a partnered a lábáról akkor ennek a hotelnek a belső kertjébe menjetek egy seafood vacsorára. Nem olcsó, de kapcsolatépítő :)

A taxi olcsó a városban, nyugodtan lehet használni, de készüljetek fel, hogy megpróbálnak átvágni. Ne engedjétek, hogy mellékutcában vagy kicsit elhagyatottabb helyen álljon meg csak étterem, szálloda előtt, hogy ha ki akarod verni a balhét akkor ki tudd.

Egyébként ami alap: Galata-torony, piacok (bizonyos napokon nincsenek nyitva, ezt mi beszívtuk csak ezért tudom), Kék mecset, hajózás a Boszporuszon, de gondolom ezt már magatoktól is kitaláltátok.

Érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok az értékeitekre!