Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aberrált

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 22., szombat - Ki tudnál segíteni egy kis apróval? Nagyon be akarok baszni. - teszi fel a kérdést, majd lát el magyarázattal a Déli Pályaudvar jegypénztára környékén csoszogó hajléktalan asszony. Őszinteségét 50 Forinttal jutalmazom, majd három hideg Dreher…..
A buszban elfogyasztott abszint mámorában éppen kilátásba helyeztem, hogy a debreceni Lovarda öltözőjének falát művérrel kifestem, mikor megjelent Szasza a Zorallból és közölte, hogy alacsonynak véli a legutóbbi anyagunk szövegeinek "belezősségi szintjét", majd…..
Július 4. 15 óra, verőfényes napsütés. „Jó lesz!” – mondja Tomika. Gyakran mondja ezt, mikor szórakozni invitál, s nekem kétségeim vannak afelől, hogy a legvégén nagyobb számban lesznek a kellemes élményeim, mint a kellemetlenek. De általában neki lesz igaza, ezt…..
Az első, amiért kötelességemnek érzem, hogy a Benczúr Klubot kíméletlen kritikával sújtsam, az első élményem a hellyel kapcsolatban. Nyolc-kilenc éve történhetett. Az akkori haveri társaság egy kiadós italozását az aktuális vendéglátó ipari egység zárórája szakította…..
A Lopunk, nem ám holmi tucat-feldolgozás banda, mint az ilyesfajta zenekarok többsége. Főleg hogy tagságuk jócskán túl van már a harmincon, s ha emlékeim nem csalnak, már a ’90-es évek közepe óta nyomják az ipart, vagyis a punk szubkultúra alapvető klasszikusait játsszák…..
Hiába döngeti ízléstelen dallamait a Family Frost, elnyomja őket az „Atomic Harvest” az Anti-Nowhere League-től. Új tetoválást tervezgetek. A farpofám bal oldalán Ferenc, a jobbon Viktor. Ha összenyomom a kettőt, csókolóznak. Aztán kapnak egy kis csokit az Abi Frost-tól.…..
Szintén nem tudom annak az útnak a nevét, amit múlt szombaton a TV2 katasztrófa-övezetnek nyilvánított az ónos eső okán. Többen is ránk csörögtek, hogy ugyan forduljunk már vissza, de ezek akadályok egy tisztes rakkendroll zenekarnak nem jelenthetnek gátat, így bérelt buszunk…..
Valaki az újév első napján az ágyában ébred új reményekkel felvértezve. Jómagam ezt mindenfajta bizakodástól mentes módon, egy zuglói lakás padlóján éltem meg, pokróccal letakarva, s ekkor – reggel kilenc óra táján – megtettem azt a fogadalmat, hogy nem megyek ki…..