Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikk írásakor 43-an már visszaadták, de aki miatt tették, az éppen nem akarja visszaadni. Eszében sincs...
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2016.08.23 15:59:58
@Ballib cenzúrázók réme 18: "A több mint 2500-ból csak 70-et sikerült a ballib gyűlöletkampánynak meghódítania."

Hat ez tenyleg nagyon gyenge, megmosolyogtato eredmeny.
Kb mint amikor az egesz orszagot meg akartak benitani, es kb 100 tanar tuntetett melletuk orszagszerte. :)))
Ismét plakátcunami borította el a magyar települések utcáit és tereit, a televízióból és rádióból pedig harsognak a kormányzati propaganda fizetett hirdetései, akár kormánypárti, akár ellenzéki hangvételű csatornát választunk. A kormány tényleg mindent belead az úgynevezett betelepítési kvóta ellen…..
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2016.04.11 14:46:34
A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan…..
A dolog ott kezdődött, hogy Görögország rég nem tud mit kezdeni a menekültinvázóval, ami a török partok felől éri az égei szigetvilágot. Összegyűjtik őket Athénban, majd elszállítják a macedón határra. A macedónok szintén nem tudtak beleavatkozni a dolgok folyásába;…..
Becsicskult a jobbikos média is. Nem tudnak mit lépni a Fidesz menekültes gyűlöletkampányára. Vona Gábor tördeli a kezét és véres szemekkel mered Elődkére: hiába a cuki vizslák, meg az óvodásoknak a meseolvasás, nem használ, bazmeg. A Fidesz elvitt mindent a kurva kampányával a…..
Proszektúra Orbán kerítése 2015.06.17 14:35:39
A „Na ugye megmondtam!” bizsergető, eufórikus hangulata terjeng a Fidesz-KDNP vezetők köreiben. Na ugye! Ezektől már a magyar kamionosok sincsenek biztonságban, Franciaországban. A hazai baloldal mindeközben pedig bőszen és vadul hazát árul megint. A magyar családokkal szemben a…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
1. Az 1915-től – megszakításokkal – 1923-ig tartó, az egységes török nemzetállam megteremtésének jegyében zajló népirtás során az Oszmán Birodalom 1,8-2,4 millió örmény lakójából mintegy 1-1,5 millió veszítette életét. 2. Tervszerűségét, méreteit és brutalitását…..
Vendégszerzőnk, Dési János írása az Egyenlítő blognak. – Felcsút! Felcsút állomás – mondta be egy hang, amely feltűnően emlékeztetett a fiatal Tarlós hangjára. S mindez nem is véletlen. Hiszen mióta a kis vezér közvetlenül maga uralkodik a nagyközséggé lefokozott…..
Nem semmi év volt 2014: amikor már épp azt hittük, hogy a rezsim megingathatatlan, a hatalmasok egymásnak estek és maguk indították el a Fideszt a bukáshoz vezető úton. Csak így tovább! Évértékelő sorozatunk első részében személyes impulzusok a blog szerzőitől, aztán jönnek…..
Pár óra alatt bejárta az internetet Kálmán Olga, az ATV Egyenes Beszéd című műsorának műsorvezetője és Schiffer András LMP-társelnök közötti tegnap esti beszélgetés. A műsorvezető mindenféle szakmaiságot levetkőzve, a nézők szeme láttára kiakadt Schiffer német…..
Nem hittem volna, hogy Kálmán Oltcit úgy mutatja meg tudását és hovatartozását, ahogyan arra már 30 éve is csak paródiában hivatkoztak a kritikusabb városlakók - lsd. az alábbi videó hanganyagát.  Kálmán kábé annyit ért Schifferből, és a valódi társadalmi kérdésekből,…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2014.04.09 23:13:22
@kedves okos honfitársaim: " ez alapján joggal nézem agyhalott kommunistának a kollégáimat?"

Teljes joggal. Mert ez a no meg latszatbol sem (nem mintha az eleg lenne) probal meg partsemleges lenni. Ahogy masok is irtak, nem sok hianyzott, hogy felpofozza a Schiffer-t, mert az nem az elvarasoknak megfeleloen valaszolt.
Varánusz Orbán első 50 éve 2013.05.31 03:53:11
1963. május 31.-én szárnysuhogásra lettek figyelmesek Székesfehérvár lakói. A méltóságteljesen szárnyaló jelenséget nem tudták hirtelen mire vélni, hisz gólyának nem volt elég fehér és hosszú csőrű, sasnak nem volt elég termetes, a turul meg nem fészkelt márványfallosz…..
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2014.04.05 23:35:44
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2014.04.05 23:43:58
Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2014.04.05 23:46:20
Érdekes lesz hallgatni majd a választások éjszakáján a politikusi nyilatkozatokat, ki hogy értékeli majd az elért eredményeket. Írásunkban azt boncolgatjuk, melyik párt milyen eredménynél érezheti győztesnek, vagy vesztesnek magát? Fidesz: A Fidesz a legegyszerűbb eset.…..