Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pixynor

81 bejegyzést írt és 4647 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alibanya jegyzetel Puncs 2017.07.28 15:25:27
"A boldogságot pedig olykor a szürke hétköznapok során nem találjuk, nem is találhatjuk meg." puncs.hu A boldogságkeresés igen izgalmas tevékenység. Én általában mindenfajta keresgéléstől ideges leszek, legyen az kulcs, adásvételi szerződés, vagy egy öv a nadrágomhoz. A boldogság keresés, meg…..
Pixynor 2017.08.01 16:40:04
@Kulics: amire jöttem én a máshol olvasott bölcseletemmel (amit meg is tapasztaltam), hogy nem a másik emberben kell a boldogságot keresni, mert akkor sosem leszünk boldogok, hanem magunkban. Alibanya is tudja a véleményem, mely szerint ha egy nő arra a férfira vár, aki majd őt boldoggá teszi... hát félő sosem lesz boldog. Ellenben, ha egy nő boldog és kiegyensúlyozott képet tükröz a világ felé (mert elégedett az életével, legyen az bármilyen sors is), az vonza a férfiakat. :) Nőként ugyanezt találom vonzónak, egy kiegyensúlyozott, magát tökéletesen ismerő, nevetni tudó férfit, akinek van saját gondolata, saját céljai és e szerint él.

Ebben a környezetben, ahol élünk (gondolva itt a magyarokról kialakult depressziós véleményről) tudom, ez egy kicsit filmszerűen hangzik, de van ilyen.
Pixynor 2017.08.01 16:45:02
@Diorella Queen: teljesen igazad van. Egy ideje - hála az önismereti folyamatomnak - én is rájöttem erre. Nem azt kell nézni és amiatt nyavalyogni, hogy mid nincs, meg mi nem jó, hanem azt kell megbecsülni és értékelni, amid van, és ami van. És valóban nagyon sok mindenért hálásak lehetünk szerintem, világi szinten gondolkodva.

Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy minden ember kezében ott van a változtatás nagyszerű lehetősége, és annak kell örülni, amíg a dolgok nem véglegesek, és minden esély meg van arra, hogy ha nem tetszik valami, akkor azon tudunk változtatni, vagy felmerül egy probléma, feladat, és azt meg tudjuk oldani.
Pixynor 2017.08.02 22:59:57
@zpetal: tökéletesen igazad van :) fitnesz tündérek tömkelegei várják a férfiak tucatjait, nincs is ezzel semmi gond. Mondjuk távolról sem a vonzás törvényét írtam le, de saját tapasztalat, hogy mióta mosolyogva járok kelek, csak úgy alapból, elég sokan keresték/sik a társaságomat a férfi rétegből. Korábban meg míg én is az állandóan elégedetlen nők táborát szélesítettem (mert bizony ilyen is voltam), ilyet nem tapasztaltam. Szóval az én bölcsességem, csak eddig terjed ki, rám vonatkozóan. Nem vagyon én senki ahhoz, hogy a világra vonatkozóan bölcselkedjek.

És szintén saját tapasztalat, sokkal kellemesebb csodálatos, kiegyensúloyzott nőként otthon meditálnom, mint egy olyan férfi társaságában lenni, aki a fitnesztündérekre vágynak. De természetesen ez is csak rám vonatkozik, a többi otthon meditáló, kiegyensúlyozott csodálatos nő nevében nem tudok nyilatkozni.
A császárság kincse hivatalos posztere Akik nagy történelmi sorozatrajongók vagy esetleg most ismerkednek a Duna TV-n vetített A Császárság kincse dél-koreai sorozattal, elbűvölten szokták nézni a színészeket ezekben a pompázatos tradicionális ruhákban. Érdekes módon csak az ázsiai emberek néznek…..
Nem véletlen, hogy rengeteg  brand áll sorba, hogy szponzoráljon egy sorozatot ruhákkal. Gong Yoo (Kong Ju) ellenállhatatlanul fest a félhosszú kabátokban, melyek egytől egyig top híres divatmárkák termékei. Lee Dong-wook ( I Donguk) és Gong Yoo ( Kong Ju) ..
Emlékeztek még Jean Webster "Daddy-Long-Legs" című regényére? (Magyarul Nyakigláb Apó címmel jelent meg). A történetben egy lány főiskolai tanulmányait egy titokzatos férfi fizeti ki, akinek csak az árnyékát látja, és azt szűri le belőle, hogy egy magas, hosszú lábú illetőről van szó, aki így…..
A koreai filmgyártás ékes példaként állhatna a magyar filmipar előtt arra, hogyan kell az ország népét hazai filmekre becsábítani a mozikba. Tavaly például a 10 legsikeresebb film közül 8 koreai gyártású volt, csak az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Doctor Strange tudott felfurakodni a…..
Egy szexi kaszás született Koreában Lee Dong-wook ( I Donguk) személyében a nagy sikerű misztikus Goblin című sorozatban. A színész számos sorozatban szerepelt már, de az igazi szerepével most találkozott. Férfias sármja, karakteres kiállása, és szexi mosolya, mély hangja hallatán női szíveket gyújt…..
Pixynor 2016.12.18 14:04:26
Szülői eredmények törtek a magaslatokba az elmúlt napokban, hiába minden területen osztatlan sikereket érek el. Nincs itt mit kertelni, cukorborsó az élet. Annyira megkönnyeztem a történetet, hogy kénytelen vagyok itt is elmesélni, mert ami jó, az jó, na. Történt pedig, hogy a gyermekem, feladatot…..
Napi főpasink, Gong Yoo (Kong Ju) koreai színész körül idén rendesen felforrt a levegő. Idén nagy nézettségű filmekben (Train to Busan és Age of Shadows) és egy fantasztikus sorozatban szerepelve robbantotta fel az ázsiai piacot. Mindenki a Goblin című sorozatról beszél, és több mint félszáz cég…..
Igen, tudom, elég későn kapcsolok dolgokra.  A japán filmművészet eddig nem igazán vonzott, amikbe belenéztem, azok nem ragadtak meg. Teljesen véletlenül találtam rá a Ruróni Kensin manga élőszereplős filmjére, random böngészgettem japán pasikat, amikor elém került Szató Takeru és a Google volt…..
Az idő töretlenül halad előre, már mindjárt megint szeretetünnepelünk. Sok minden történik körülöttem, rengeteg az esemény, meg akció, csak pénz, meg férfi nincs. A minap egy véletlen beszélgetés során kiderült, hogy nem csak én vágyódom ilyesfajta történésre már, hogy esetlegesen egy férfi mellett…..
A kegyetlen és erőszakos rajzfilmjeiről (Disznók királya, 2011, The Fake, 2013) ismert animációs rendező, Yeon Sang-ho kipróbálta magát az élőszereplős filmek világában, és a végeredmény, a Train to Busan pedig minden idők egyik legjobb zombifilmje lett!..
Pixynor 2016.11.24 09:45:54
Napi ázsiai pasi Nam Joo-hyuk 2016.11.14 08:30:00
Napi főpasink Nam Joo-hyuk igen zsenge hajtás, aki modell és feltörekvő színész is egyben a koreai szórakoztató iparban. Szavak nélkül is beszélnek a képek helyettem. Pont olyan, amilyennek lennie kell: szexi!..
Napi főpasink egy  29 éves ellenállhatatlanul vonzó koreai modell és színész Kim Yeong-kwang. A modellkedést nem kis pályán kezdte, híres divattervezők munkáit mutatta be, mint Alexander McQueen, Vivienne Westwood vagy Etro. Magas sudár testén a ruha kellően feszül, megjelenése…..
Nem is tudom, hol kezdjem el, talán a legegyszerűbbnél és lassan fokozom a helyzetet. Az amerikai népek igencsak felháborodtak azon a tényen, hogy a Starbucks idei ünnepi papír kávéscsészéi nem pirosak, hanem zöldek. Na. Méltatlan ez az ünnephez, meg a sok gondtalan emberhez, hogy úgy mondjam a…..
Pixynor 2016.11.10 21:34:18
@csevely: oh igen, lényegesen leredukálódott az az idő, amit itt töltök, de Banya újabb írásait sosem hagynám ki. :) Azért tedd a szívedre a kezed, ezek az körök, nem furcsák egy kicsit?
Pixynor 2016.11.11 21:17:01
@csevely: én is ott élek, és ott is fogok már maradni, ez mai dolog egyre kevésbé jön be nekem is, de én már a reményt is feladtam. Sokkal gyengébb gyomrú vagyok, mint Banya, aki eltökélten próbálkozik, de így legalább van mit olvasnunk :)
Mai főpasink egy vietnámi modell Hoa-an Set, akinek pár évvel készült fotósorozata "letehetetlen" a szemnek, akár egy jól megírt könyv, melynek minden oldala élvezetes. Ennek a pasinak a vörös minden árnyalata jó áll, kerek, formás idomok csábítóan formálódnak a képeken. Egy csillogó mandula…..
Pixynor 2016.10.15 12:51:27
Amikor a koreai sorozatot néz az ember, összefut a nyál a szájában a rengeteg finom, különleges koreai ételt látva és közben azt mondogatjuk magunkban: "bárcsak én is megkóstolhatnám!" Most itt lesz a lehetőség, október 1-jén a MOM SPORT-ban megrendezésre kerülő Koreai Kulturális Fesztiválon minden…..
Pixynor 2016.10.01 17:25:42
A barátnőmmel jóideje terveztük a koreai ételek kóstolását, és hogy emiatt elmegyünk majd egy koreai étterembe. Ezen blog hatására döntöttünk úgy, hogy kimegyünk a koreai fesztiválra, ott megkóstolni a specialitásokat, mert ezen kis írással nagy kedvet csináltatok hozzá. Azonban nem igazán jó élménnyel gazdagodtunk. Elkövettem azt a hibát, hogy éhesen mentem (mert úgy gondoltam enni megyek). A fesztiválon, csakcsupán öt sátor volt, ahol a különböző specialitásokat árulták, és mindegyik sátorhoz kb. egy kilométeres sor állt sorba a tűző napon. Hogy ne kelljen kétszer leállni a kb. egy órát, két különböző sorba álltunk be. Aztán ahogy a barátnőm rálátott az én sorom elejére, akkor hívott, hogy gyanus, hogy itt nem pénzzel fizetnek. Megkérdeztem a mögöttem állót, aki szintén valamilyen jegyet szorongatott, és ő is azt mondta nem lehet pénzért vásárolni, és fogalmuk sincs hol lehet jegyet kapni. Ezek után az éhenhalás küszöbén szó szerint annyi erőm maradt csak, hogy átmenjek a szemközti áruházba, és ott egy rémegyszerű magyar kajáldába megebédeljek. Érdekes, hogy sem ez az írás, sem pedig a fb oldalon a programleírás nem említi, hogy nem lehet csak jegyre ételt venni. A fesztivál területén sem találtunk erre vonatkozó információt sehol sem kiírva, pedig szerintem ez nem kis dolog. Kint voltunk anno a Gourmet Fesztiválon is, de ott egyértelműen előre és minden fórumon lehetett tájékozódni, hogy nem lehet készpénzzel fizetni csak kártyával. Emiatt nem igazán maradt jó élmény az, ami az írásotok alapján úgy gondoltam, hogy az lesz.
Pixynor 2016.10.04 22:02:16
@KFDK: Oh, hát a Fesztivál szervezői szempontjából, ez csak jó lehetett (mármint ez a hatalmas érdeklődés). Én meg nem adom fel, hogy megkóstolom a koreait ételeket, csak majd keresek erre egy éttermet. :)
Alibanya jegyzetel A végszó 2016.09.29 11:08:02
Én azt tanultam nagyapámtól, aki nagyon bölcs öregember volt (volt fiatal is, csak úgy nem ismertem), hogy a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Ha, nagyon őszinte akarok lenni, ezt a tételt én már láttam meghazudtolva, de alapvetően hiszek az öregnek, mert olyan rendes kis ember volt. Ádáz munkát…..
Pixynor 2016.09.29 21:56:32
@cso zsi: hát valahogy én sosem voltam a fa mögé bújós típus, igaz én is kerültem szembe nem egy olyan emberrel, akivel kapcsolatosan egyből leszűrtem, hogy nem kellett volna. Ugyanakkor mindig volt bennem annyi, hogy megmondtam neki, köszi, de nem gondolnám, hogy lehet bármi is. Olyat sose tettem, hogy messziről kifigyeltem, és nem tetszett, így gyorsan leléptem. :)

És ilyen velem sem esett meg soha. :) Hála, többnyire azt kapta mindenki, amit a képen látott, illetve többször volt olyan megjegyzés, hogy az életben jobb.

Bár kit tudja, lehet ma már én sem találnék senkit meg, csak lehet a fa mögött, illetve egy nagyon gyorsan ellenkező irányba futó hátat látnék csak.
Napi ázsiai pasi Choi Yongho 2016.08.29 08:30:00
Mai főpasink Choi Yongho (Cshö Jongho) koreai származású modell, akinek acélos izmaitól még mi, sokat látott adminok is padlót fogtunk. Omo!..
Pixynor 2016.09.22 09:58:35
Napi ázsiai pasi Aaron Yan 2016.09.20 08:30:00
Napi főpasink a tökéletes szépfiú Aaron Yan tajvani énekes és színész, aki 1985-ös születésű. A Fahrenheit nevű mandopop fiúbanda tagjaként lett ismert, de már jó ideje elismert és közkedvelt színész. Az a típusú pasi, akire egyszerűen jó ránézni. Szép az arca, a szeme,…..
Pixynor 2016.09.22 09:58:23
Ma rendhagyó poszt következik, amikor nem levetkőztetjük, hanem felöltöztetjük a pasikat. Számos koreai történelmi sorozatban színészek bújnak sorra tradicionális ruhába, amik olykor szemet gyönyörködtető látványt eredményeznek.  Az úgynevezett hanbok, a koreai hagyományos öltözet némely pasinak…..
Napi ázsiai pasi Lee Min-ki 2016.09.21 08:28:00
Napi főpasink Lee Min-ki ( I Mingi) dél-koreai színész egy különleges színfoltja a színészi palettának. Arca, tekintete kifejezetten a rossz fiús kategóriába tartozik, acélizmos testét pedig kifejezetten jó nézni. ..
Napi főpasink Ji Jin-hee (Csi Dzsinhi) szerepelt azokban a sorozatokban, amiket itthon is sokan követtek a tévéképernyőn. A királyi ház titkai és a Palota ékköve sorozatban egyaránt szerepelt a színész. Ezekben a történelmi drámákban azonban egy valami nem tudott teljesen…..
Pixynor 2016.09.10 21:02:13
Pixynor 2016.09.11 20:40:20
@Sia: ez teljesen érthető, és nyilván lerójátok majd a tartozást :)
Alibanya jegyzetel Recesszió 2016.09.06 14:02:15
Recesszió van, már ami a szexet illeti. A barátnőm is ugyanerre panaszkodott, ő végül is úgy oldotta meg, hogy rövid időre megbékélt a régi pasijával. Eltöltöttek egy forró éjszakát, majd a barátnőm azt mondta "a szex erre az évre megvolt", kivan pókhálózva, kicsit elábrándozott hogy mi lenne ha...…..
Pixynor 2016.09.07 07:50:30
@sirok0001: dehogy :) "akkora" azért nem vagyok, hogy "elvesszen bennem" :)

Sajnos jómagam is láttam mit művelnek a nők, ezért e nagy bölcsességnek tűnő megnyilatkozás :)
Pixynor 2016.09.07 12:26:52
@Irbisz: "(bar gondolom megfelelö partnerrel ez valtozna :)), valakinek ez valtozik a lehetösegektöl függöen, azaz nem különösebben hianyzik ha egyedül van, de ha van (megfelelö partner :)) akkor aztan bepotolja, magat is meglepö intezitassal es mennyiseggel."

Saját magamból kiindulva állítom, hogy ez egy tökéletes és maximálisan helyt álló meglátás. :) És az is, hogy ha nincs megfelelő partner, tényleg nem hiányzik (hangsúlyozom, hogy nekem), de ha van, akkor meg nyilván annyira előtérbe kerül ez az én agyamban is ez a rész, hogy akkor meg állandóan vágyom rá.

Nyilván Alibanya barátnője is így volt vele, meg volt az évi egy, azt kiélvezte, és a következőig tárolja az élményt magában. :) Én is tudtam az utolsóról, hogy az lesz sokáig az utolsó, így hosszan tárolom magamban azt az élményt. .)
Pixynor 2016.09.07 14:37:44
@Alibanya1: na de Banya, gondoljunk bele, hogy azért az utolsó élmény tényleg milyen jóóó volt :) és ennek örüljünk egyéb híjján :)

Meg annak, hogy milyen fasza tárolókánk van. :)
Sok színésznek jól áll a hanbok, a tradícionális koreai öltözék, de ha valakit lehet a "történelmi soroztok hercegének" nevezni, az mindenképpen Lee Jun-gi (I Dzsungi). Mintha csak arra született volna, hogy megelevenítse számunkra a történelmet...