Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve Musacci

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piros lufi Magamról 2017.10.20 23:34:03
 Az utolsó zaklatás kb. 21 éve történt. Nagyon sokáig nem mondtam el senkinek, magamba zártam, és ha ügyesen lefoglaltam magam tanulással, munkával, barátokkal akkor néha hetekig eszembe sem jutott. A férjem 5 éve kértem meg a kezem, elkezdtük tervezni az esküvöt. Egyre idegesebb voltam, úgy éreztem…..
Steve Musacci 2017.10.22 15:49:48
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..
Steve Musacci 2017.07.14 10:48:44
Egyes statisztikák szerint, a motort ért károsodások 70%-a az üzemi hőmérséklet elérése előtt következik be. Rágjuk bele magunkat a témába!..
RozéKacsa Gluténmentes kenyér 2017.02.03 10:51:28
Milyen egy jó kenyér? A héja ropogós, a belseje puha, levegős és nem szárad ki egy nap alatt. Ilyen tulajdonságokkal rendelkező gluténmentes kenyeret nem könnyű találni, de nekem ez a recept most nagyon bevált. Egyre többen érintettek manapság valamilyen allergiában, vagy csak saját döntésből…..
Bár megoszlanak a vélemények, hogy milyen formájú sült krumpli a legfinomabb, de a többség abban megegyezik, hogy többé-kevésbé, de roppanósra érdemes sütni. Ezzel én sem vagyok másként és a napokban hallottam egy tuti tippet ehhez, amit meg kell osztanom veletek. Az egész lényege, hogy miután a…..
Steve Musacci 2016.10.21 11:12:46
Nincs olyan meleg, aki életében legalább egyszer ne hallotta volna a következő idézetet: Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az. A modern teológiában sokan, sokféleképpen próbálták már ezt értelmezni, elsősorban az eredeti, héber szöveg alapján. Egyesek szerint ez a…..
Steve Musacci 2016.09.18 10:15:06
Azt eddig is tudtuk, hogy a rocksztárok nem földre szállt angyalok és több csillagnak meggyűlt már a baja a törvénnyel. Galériánkban rocksztárok rendőrségi fotóit láthatjátok, némelyiküket egészen furcsa kihágás miatt dugták rács mögé...
Steve Musacci 2016.06.04 11:28:58
@reunalla: igen, ez egy modernkori blog... pedig lassan többen böngésznek mobilon, mint "stabilon".
Hogyan legyünk britek? Nevelés osztályfőnöki órán: sorbanállás.Photo: Andy Matthews, Flickr Creative Commons Az Egyesült Királyságban nyilvánvaló, hogy bevándorlókból nem válik angol, skót vagy ír nemzetiségű. Az ide vándorló népek új identitása "brit": nem angol, de "közénk" tartozik. Melyek azok…..
Steve Musacci 2016.06.04 11:21:36
@jolankovacs: foJtogatni az pontos jé...
Sok szó esett már a kultúrsokkról, arra gondoltam, mi lenne, ha ma megfordítanánk a történetét, és azt néznénk meg, vajon milyen kultúrsokk éri azt a külföldit, aki Magyarországra költözik. Colm Fitzgerald magyar feleségével Kalifornia déli részéből indulva szembesült olyan…..
Jó pár ezren mulattunk jót, amikor a MÁV vezetői utasélményről, meg szolgáltatás-színvonal növekedésről ömlengtek, meg ilyeneket mondtak, hogy "a versenyben nem könnyű helytállni, de a Magyarországon megvalósult fejlesztésekkel a MÁV-Start jelentős lépéseket tett az utazók megnyerésére". Milyen…..
Az egyik legnevesebb amerikai fogyasztóvédelmi lap, a Consumer Reports a múlt év végén 58 ezer felhasználó megkérdezése alapján készített rangsort a legmegbízhatóbb notebookokról – írja a hvg.hu. A legnépszerűbb márkák mindegyike az átlag alatt teljesített: a Acer, az Asus, a Dell, a HP, a Lenovo és…..
Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom - üzeni magas lóról a Vatera távozni készülő ügyfelének, épphogy nem csatol mellé egy kárörvendő  emotikont. Első blikkre ez  jogosan hozza elő bárkiből a Kohlhaas Mihályt. Vajon mennyire megalapozott ez a gyakorlat? Kedves…..
Valószínűleg a mai ideálok is ennyire megmosolyogtatóak lesznek 30 év múlva. Hányat ismersz fel közülük? ..
Azok után, hogy még a magyar királyi család egyik sarja is megszólalt a Mokka kritikán aluli színvonala miatt, a Blikk szerint Sebestyén Balázséktól is kaptak rendesen a Morning Show-ban. Sebestyén szerint a médiaiskolákban kéne mutogatni tananyagként, amit a két műsorvezető…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Steve Musacci 2014.04.05 19:29:12
@Ómacicka Bábó: De hol van oda Kübekháza, jócskán a Tiszántúlon. Jó ég!
Azok a melósok Erdélyből jönnek, nem Bébáról, szerecsencsomag!

Amúgy a haverok új mondása szerint nem hagynak az út szélén senkit... JA, LERUGDOSSÁK AZ ÁROKBA!